Thank god it's friday!

Eller ja det påverkar ju egentligen ingenting för min del för jag jobbar hela helgen ändå :P Inkl. SÖNDAG! Till och med Gud hade ju vett att vila då...

Ja i onsdags var man ledig... Men nä det var ju full rulle. Dock blev det en go avslutning på Mento med Dessi, bbq ribs, chilibea och pommes! Och ett glas rött till det! I like :D
Massa prat och massa mys. Sen lämnade jag henne vid bussen och tog en sväng ner till Oz emellan och smakade på Raffes underbara skapelse till dessert. Helt klart godkänd och lite till :)

Sen igår byggdes ett pepparkakshus ihop och ja jag är ju självklart nöjd :) Alla som vill se det kan ju ta en sväng inom Papi!

Gomorrrron!

Nu är jag vaken. Sovit lite sisådär i natt. Drömmer väldigt mkt nu för tiden.
Ja idag är det fullspäckat schema. Skulle egentligen tvättat men det hinner jag inte :(

8.45 Blev hämtad av mamma och åkte med henne till jobb. Lånade bilen.
10.00 Massage
10.30 Sola
11.00 Kommer hem och hoppar in i duschen.
11.30 Torka och plattång
12.30 Lämna bilen hos mamma igen.
13.00 Banken
13.30 Papi och hämta pepparkakshusgrejer och äta lite
14.00 Oz och baka pepparkakshus med Nicco
18.00/19.00 Fika med Dessi

Så ja inte mkt ledig tid idag inte...

Och imorgon ska jag klippa mig 10.30.

Får en ny TV-bänk av mamma och pappa i julklapp. Så nu ska man på jakt efter det också.

Hem ljuva hem!

Nu är man hemma igen. Blev en sväng inom McDonalds på vägen hem. Inte så värst gott men det duger när man är lite sleten och småhungrig.
Ja vad har dagen annars bjudit på.... Plättar! :D Blev plättar till frukost uppe hos madame på trean. Inte alls fel. O så lite björnbär- och äpplete till det.
Sen blev det ner på stan. Var på¨jakt efter en nyårsklänning men det blev snus till Nicco och wienerbröd till jobb ist.
Ja sen har det varit som vanligt ungefär :)
Imorgon är det jobb till fyra och sen mys med min Sandra. På onsdag är det det årliga pepparkakshusbaket! Haha jag ser fram emot det :D

Sov så gott mina söta vänner.
Och hoppas att flygresan gick bra ;)

Vaken!

Klockan ringde för en halvtimme sen. Börjar inte förrän 15.00 så jag tog mig friheten att snooza i en halvtimme. Men ja jag kunde inte somna så det blev att man låg och myste lite och sen upp och in i duschen.
Har sovit lite kasst efter allt igår. Somnade dock i min säng (liggandes på kanten) till "I hennes skor" med glasögonen på. Vaknade runt två tiden och kontrollerade om det luktade rök men framför allt så stängde jag av dvd:n och tog av mig glasögonen.
I hennes skor är faktiskt en riktigt bra film förresten... Och jag hade kunnat döda för Cameron Diaz kropp! Speciellt hennes långa ben! Ja jag har iofs långa ben men dem är inte sådär trimmade ÄN... Det kommer! Jag lovar! :P
Funderar åter igen på att skaffa mig det där träningskortet i veckan.
Dessutom ska det bygga pepparkakshus! :D
Blir troligtvis pepparkakshusbygge på onsdag när jag är ledig...

Nä nu ska jag få håret att torka lite sen upp och äta pannkakor till frukost hos min älskling!


Coldplay - Fix you


Knack knack brandkåren här!

Det ringer på dörren och utanför står Sandra. "Det kommer rök ur våra köksskåp!!!".
Det är fel...
Så efter att ha kollat med fler grannar och konstaterat att det luktade rök både på tvåan och trean så ringde jag brandkåren. O ja det kom brandmän.
En hel drös sådana. Dock inga megakex. Även om dem är sjukt manliga. Speciellt han där det står styrkeledare på ryggen. Det ska jag och Sandra bli :)
Men ja dem fann inget. På gott och ont...
Deras kommentar när dem var inne hos dem på tvåan var klockren. "Det luktar rök i deras badrum. Det luktar mäsk i deras lägenhet....."
Ja vi fick iaf träffa några av våra grannar... Och vi upptäckte att brandbilar har en "extra gatlykta" med sig. Den hissade dem upp från taket och belyste hela gatan...

Topplisteartist i Veberöd

Ja igår satte jag mig på tåget ner till Lund. Denna underbara kullerstenslagda lilla håla... (ironi)
In på Grand och träffade min pärla. Tiggde till mig en ny på jobbet-skyllt var på servitören kom fram och hälsade oerhört artigt och presenterade sig... Jag satt där och krängde en liten ask extra och drack julmust.
Sen tog vi ut perngar och rusade till bussen.
På bussen var det som att ha hamnat i en annan värld för det lät knappast som svenska det folk mumlade...
Där var en man som pratade med en kvinna om att han skulle ut till Dalby och underhålla några damer....
Sen åkte vi förbi en vägskylt där det stod "Björnstorp" vilket Sandra säger och jag tyckte att hon sa "Björnstånd" och hänger mig ut genom rutan...
Ja vi hade åkt förbi "Knivsåsen" så vem vet vad dem döper sina hålor till....
Sen kom vi till Åse som påstod sig ha handlat till middagen. Jag tog itu med att slänga ihop maten som skulle bli flygande jacob. Grädden hon köpt var matlagningsgrädde så den gick inte att vispa.... Chilisås hade hon inte köpt så jag fick mecka ihop något med ketchup, tomatpuré, cayenne, sweet chili och tacosås. Blev gött drag i den... Vi tänkte ha i tropcical tacosås men när vi öppnade burken så RÖK DET UR DEN!! Då är den gammal Åse! Fel fel fel! :D
Åse kom på att hon visste inte om hon hade varken ris eller jordnötter men hävdade fortfarande att hon hade handlat...
MIddagen avnjöts och sen var det singstar. Och till och med jag sjöng! Och jag sjöng mkt och jag tyckte det var kul... Galet...
Vi sjöng bland annat denna låten:


Detta blev kvällens låt. Och den sjöng vi friskt på busshållsplatsen och även när vi hoppade av bussen. Den ekade bland gatorna i Lund "RED GOLD AND GREEEEEN!".
Jaja roligt som fan iaf :D Sen kom vi till Grand och satte oss och drack drinkar. Snackade skit med Johan om kockyrket och hur roligt man kan ha med praktikanter.
By the way dem har galet goda drinkar på de stället.
Ja sen var det hemgång för mig och Sandra. Tog tåget upp till oss och in på Kebab House och skulle köpa pommes.
Sen bort till Cardinal för att ta taxin där. Helt omöjligt borta vid Knutpunkten ju. Verkade det dock vara där också.
Hade galet roligt åt kommentaren "Men ta ni den" varpå någons flickvän gav både honom och mig en kylig blick och inte alls lät oss ta den utan slet in honom i den :P
Ja det var iaf en lyckad kväll. Lika galet roligt som det alltid är med dig gumman. Speciellt när vi är på bortaplan :)
Fan va jag har saknat våra utgångar!

karma karma karma karma
karma chameleon
you come and go
you come and go
loving would be easy if your colours were like my dream
red, gold and green
red, gold and green

Favoritlåt och menybyte



Vi bytade meny igår iaf. Alltid full rulle då. en massa nya rätter som ska förberedas o grejas. Dessutom har vi inte två olika menyer längre utan en gemsamt för hela huset.
Dessutom har vi ostron, hummer och musslor nu också. Fan va jag inte har saknat att öppna ostron det är en sak som är säker :P Fick som tur bara sex stycken igår... Grr... Hummern är dock grymt smidig så den får dem gärna beställa.
Nä nu ska jag inte sitta här mer :P Puss på er! O ha en alldeles underbar helg!

Party i Lund!

Om ett par timmar ska man till Lund. Har varit uppe sen klockan nio och det har varit ansiktsmasker, inpackningar och har även slängt ihop en boef borguion (eller hur det nu stavas) som nu står och puttrar på spisen.
Sen ska jag ner till systemet och köpa några flaskor vin och glögg till mig och Sandra imorgon.
Har verkligen saknat min gumma. Förr träffades vi ju typ dagligen men nu jobbar ju båda en massa och framför allt helt mongolida tider.
Men idag ska vi mysa hon och jag :)
Sen imorgon ska jag, mamma och pappa till Sofiero på julmarknaden där. Myspys! Längtar till jul och nyår.
Blir lillejul med extrafamiljen (Nicco och Sandra), julafton med mamma, pappa, moster, morbror och deras barn hemma hos mig och nyår blir också med extrafamiljen :)

Nä nu ska håret plattångas och jag ska försöka hitta mig något snyggt att ha på mig.
Allt klär en skönhet ;)

Grannarna

Förra söndagen hade grannarna på tvåan ett stort bråk och dem stod och skrek på varandra i timmar och hon storgrät.... Sen stack hon och skrek "jag ska polisanmäla dig din jävel" med gråten i halsen.
Sen dess har dem inte dammsugat där uppe. Förräns idag.
Ska jag ta detta som ett tecken på att hon inte kommit tillbaka och att han tagit itu med det dagliga dammsugandet?
Eller är det hon som kommit tillbaka och nu dammsugar?
Bråkade dem för att hon var beroende av dammsugning?


Så nära men ändå så långt bort

Kom hem fem minuter försent och svor i drygt en kvart. Jaja det är inte mkt man kan göra åt det.

Dagen har varit galen. Bytar meny imorgon så vi har rensat alla kylarna osv och därför slutade man typ en timme senare än normalt...
Ja man är ju faktiskt lite mör ikväll får jag säga... Eller kanske inte så lite. Jaja det är inte något som lite sömn inte biter på :)
Och på lördag ska man till Lund och festa loss med älsklingen! WOHO! Har saknat min Sandra en massa dem senaste dagarna. Men iom att Nicco är en sånn pärla och tar min lunch på lördag så :)

Nä nu ska jag faktiskt inte roa er mer. Nu är det läggdax! PUSS!

Duktig flicka

Sitter här med min müsli nu. Tog vaniljyoggi och hackade mandlar, hasselnötter, russin och torkade aprikoser och toppade med lite av den där fågelmaten... O ja jag vill verkligen älska det. Det är verkligen inte äckligt. Men så jävla gott vet jag inte om det är...
Så nu sitter jag här och känner mig duktig iaf. Dock tveksam om jag ska ha den torkade aprikoserna nästa gång. Älskar dem som dem är men i yoggin får dem någon metallisk smak (umami) och den faller mig inte riktigt i smaken...
Så dem kommer jag nog trycka i mig nån kväll nu. Vet hur det var sist jag kom över en påse med goda torkade aprikoser. Och dem här var precis så som jag vill ha dem. Så där segt kladdiga! Mums!
Jaha då börjar man jobba om en timme. Ska jobba med Raffe idag och då vet jag att det blir roligt. Dessutom mår min lilla fossing mkt bättre idag. Vad gör inte lite tradolan? Sen lindade jag iofs den stackars foten för att lindra... Och kletade in den i sånn där Zon och sov med den högt...
Ja jag gjorde helt enkelt allt jag kunde. Och det hjälpte!

NI får ha en strålande dag mina söta vänner :) Puss på er!

Jahapp...

Då har jag visst värvat ännu en läsare till denna sidan. På gott och ont?
Bara man är medveten om att det här är en helt och hållet rättvis bild av Eva skriven av Eva...
O ja man får ta det för vad det är.

Ska börja jobba klockan tio. Upp klockan åtta och äta min kära müsli med fågelmaten i... Sen en promme ner till jobb där Raffe väntar.

Kom förresten fram till ikväll att jag nog ska börja använda mina glasögon liiite oftare. Iaf när det är mörkt eller skymmning. Ser riktigt kass då.... Pinsamt om man möter någon man känner...
Dessutom är mina glasögon faktiskt riktigt snygga. Efva Attling så klart. Precis som mina två älskade halsband. Funderar på att köpa mig ett armband eller önska mig det i julklapp.

Ja då jobbar man panna imorgon. Då behöver man inte bry sig om hur håret ser ut för man vet att man bara ska till jobb och trycka på sig den där kockmössan. Som sen lämnar ett fint märke...

Nä dax att sova. Ha det fint mina vänner! Puss

By the way

Har ätit 6 knäckebrödmackor ikväll

Min dag

Blev ingen tur till jobb idag. Vilket jag är ganska tacksam för.
Började dagen med att för första gången på länge vakna pigg och utvilad efter en GOD natts sömn. Åt lite vaniljyoghurt med havrefras med torkade jordgubbar (och kostfibrer).
Tog itu med tvätten och sprang där lite fram och tillbaka.
Bakade några bullar... Fullkorn vilket egentligen inte var planerat... Köpte Vetemjöl Special på Coop när jag var där med Fröken Löfvall... Tydligen var det Vetemjöl Special Fullkorn...
Bullarna blev okej dock... Lite skinka och smör gjorde susen.
Sen mös jag en massa på soffan och kollade på TV.
Städade lite och bläddrade i både kokböcker och tidningar.
På med tjocktröjan och ner till Oj. Skulle egentligen köpa mer flingor men jag lämnade butiken med nån müslivariant som ni ser bild på nedan.
En rask promenad upp för backen med min fot som faktiskt känns nästan hel idag.
Upp till Videokalle och hämta mitt paket från cdon. Harry Potter box, Djävulen bär Prada och I hennes skor.
Sen upp en runda till Tobbe och hämtade klockan, lite kuddar, julpynt och annat smått och gott.
Åter igen hemma och har precis ätit lite potatismos med fläsk... Är väldigt petig när det kommer till mos. Ska inte vara några klumpar, ha lagom sälta, vara fluffigt och smaka lite smör och lagom mkt vitpeppar.
Så idag testade jag en ny metod. När jag kokat potatisen så pressade jag den först och sen passerade jag den genom en finmaskigsil. Allt för att utrota dem där förbaskade klumparna. Sen värmde jag mjölk  i en kastrull och smälte smör i en annan. Smöret lät jag bli lite sådär gyllenbrunt så det får den där nötiga smaken. Och gud vad moset smakade underbart! O ja sen vispar jag det med elvisp för att få det extra fluffigt :)

Sen kollade jag på Råttatouille i soffan och skrattade tills jag grät :) Haha grabbarna brukar jämnföra mig med tjejen i filmen! Dock är jag inte riktigt lika kaxig.... Eller jo kanske ;)


titta va duktig jag är!

DSC00083.JPG
titta va duktig jag är!

Det sägs...

... Att där finns en för alla.
Det innebär att där finns en person där ute som är helt och hållet gjord för mig. En som är lite pedant, med samma inställning till livet och som skulle kunna sitta och prata om en måltid i timmar.
En söt och go kille med båda fötterna på jorden som förstår mig och som avslutar mina meningar.
En mysig person som uppskattar dem där små sakerna och som ligger och myser med mig på söndagmorgonen.
Han förstår mina jobbetider, är själv amitiös och gör det bästa av situationen.
Lite fåfäng precis som jag men fortfarande manlig.
Som tycker om mig både i myskläder och höga klackar.
En kille som älskar att jag pratar lite annorlunda och som får mig att skratta.

Men tänk om denna någon finns 1000 mil härifrån?

Om du vet en person som passar in på denna personen eller om du själv känner dig träffad kan du väll slå en signal ;)

Låtar som får mig att le och dansa :)



Nu jävlar ska klänningen användas

DSC00081.JPG
Nu jävlar ska klänningen användas

Ledig!

Idag är man ledig och tack gode gud för det. Trodde att jag skulle ramla ihop när jag kom hem igår. Helt sprängd! Blev ingringd typ 08.45 för att vi satt i skiten redan då... Woho... Inom Oj och köpte lassagneplattor och tog sen bussen (hör och häpna) bort till jobb.
Full rulle redan då och lunchen var ganska så hektisk. Plus att listorna var lååånga. Allt skulle göras kändes det som. Främst sånna dryga saker som tar lång tid...
Så när vi öppnar 17.00 var vi fortfarande inte klara med allt :S
Tror att vi hamnade rätt vid halv sju nånting... Sen var det en del stora sällskap på kvällen. Så när klockan var halv elva och allt var utskickat så kändes det som om någon hade slagit mig i huvudet med en stekpanna...
Så idag ska man njuta av ledigheten.
Ska ner en runda på stan. Pappa ska förhoppningsvis skruva upp mitt badrumsskåp idag. Har han iofs skullat i en vecka nu :) Saknar att inte ha en spegel...
Sen blir det film och mys ikväll. I like :)
O imorron e det jobb igen och sen utgång med fröken Löfvall! NAJS! :D

My lips are unhappy without you

Hittade äntligen denna låten! :)

Älskar denna låten


Ännu en gång...

... Ställer man upp för sina vänner.
Stackars lille Tomas hade druckit för mkt och landade hemma hos mig i min stackars säng.
Har retat honom en massa och jag tror att han blivit övertygad om att jag inte är helt genomsnäll utan lite ond i kanterna :P
Ja han har skött sig bra som övernattningsgäst trotts att han hade lite svårt för att sluta fyllesnacka :P
Vaknade vid tio och tog en dusch. När jag kom in i sovrummet var han så övertäckt med täcken att jag inte såg honom. Fick dock ett tecken på liv när han vickade lite på tårna :)

Hemma!

Borta bra men hemma bäst :)
Veckans schema ser ut som följande:
Mån -   08.00 - 17.00
Tis -    Ledig

Ons -   Catering

Tors -   11.00 - 23.30

Fre -   Ledig

Lör -   13.00 - 18.00


En ganska normal vecka helt enkelt.

Så om ni e sugna på att roa mig på tisdag eller fredag så är jag på! Kanske en barrunda på fredag någon? ;)


Ledigheten e slut

Så nu har man varit ledig två dagar. Alldeles underbart.
Har i princip bara ägnat tid åt mig själv och slappnat av.
I onsdags blev det en liten tur till Hyllinge där jag hämtade mina gardiner jag beställt. Sen ner en tur till stan där jag köpte lite julpynt (jag knarkar det nu...), mitt favoritchoklad på chocolatte och så hälsade jag på Raffe på Oz.
Upp till mig och sen kom Löfvall. Myste lite i soffan och sen kom Nicco o vi stack o hämtade pizza.

Igår så gick jag upp till Sandra. Jag visste att hon hade lite dåligt samvete över att inte hunnit städa så jag löste det åt henne :)
Dammtorkade, rastade dammsugaren, plockade undan lite här och var, städade på toaletten, torkade av i kylskåpet, diskade och torkade golven. Och det tog typ inte ens en timme. O så drar man sig för städningen allt för ofta?
Sen på med en tjock tröja och hoppade in i bilen. Ner till Posten på Södra Strandgatan och hämtade ett paket från Danmark med julpynt jag beställt....
Åkte ut till floweteam och tänkte köpa lite nya blommor. Stack därifrån med julpynt...
In om Väla och köpte min älskade duschcreme på bodyshop (som tydligen ska utgå). Dax att hamstra?
In på Coop och svor över deras kassa köttdisk.
Hem till Sandra där hon väntade med ett stort leende och en kram :)
Älskar att göra mina vänner glada och det finns absolut ingen som kan påstå att jag inte ställer upp. Mkt skit kan förknippas med mig men min omtänksamhet tar överhand får jag hoppas :)
Ja sen blev det iaf en helvetes massa potatisgratäng och en schysst ryggbiff till det.

O sen ner till mig och kollade färdigt på Lost säsong 2 som jag lyckats beta av nu dessa två dagarna.

Ja idag är det tillbaka till verkligheten med ny energi. Underbart!

Skojar du med oss?

Efter tredje gången trodde vi att han skojade när han frågade om han fick ta en bild....image130
image132image133

höstpromenix med kexet idag

DSC00074.JPG
höstpromenix med kexet idag

Ribban är så lagd

DSC00073.JPG
Ribban är så lagd

Natti!

Sitter här och tänker... Borde sova... Och tänkte försöka göra det typ nu.
Men ville bara skriva någon rad först.

Hade ett mysigt samtal efter jobb och det känns så skönt att få prata av sig ibland. Om allt och ingenting.
Imorron får man sovmorgon och blir dessutom bjuden på frukost! :) Inte dumt det inte... Tror att jag tog på mig att köpa frallor... hum undrar var jag ska köpa dem... Bageriet som ligger vid mig har pyttesmå torra stackars frallor som får en att känna sig lurad om man köper dem... Jaja det löser sig... Kanske går upp vid nio och bakar egna bullar..... HAHA ja eller hur!

Nä imorron e det mys med Sandra hela dagen. Middag på kvällen och sen utgång! NAJS!