Picknick på kullabygden

Snart ska jag och Filip iväg på picknick. Blir grillspett, potatissallad, sallad och foccacia. Mums :)
Vet inte riktigt vart vi ska men det lutar väll åt Mölle eller något åt det hållet. Solen skiner iaf och det är riktigt varmt och gott :)
Sen ska jag förbereda lite inför mogondagen. Blir grilla här ute i Lerberget och kanske sen ner på stranden. Tyvärr blir det ju inga majbål här nere i NV Skåne pga det fina vädret :/ Både bra och dåligt. Det har ju varit superhärligt med det fina vädret men det är ju så mysigt med majbrasor...

Snart fyller man 24 :) Och lilla Löfvall också ;) Hon är ju dock en vecka före mig. Så vad ska man önska sig i år då? Har ju allt jag behöver och kan önska mig :) Världens bästa familj och vänner!

Men en digital systemkamera hade inte varit fel.....

Sen fyller Filip 25 i sommar och då ska det bli fest här ute :)
Nej nu ska picknicken packas ner och vi ska åka iväg och mysa ute i solen!


Ps. Fortsättning på Londonbilderna kommer när jag orkar ta itu med det. Dvs inte just nu :P


Bloggpaus

Ja jag har inte orkat uppdatera. Bilderna från london är så stora att det tar sju svåra år att fåm upp dem här :P
Var ute med Löfvall i lördags. Hade roligt men min fruktansvärda förkylning gjorde sig påmind. Speciellt när Cardan lekte Tempel och skickade ut så mkt rök att man inte kunde se en centimeter framför sig.
Det sved i näsan och huvudvärken kom smygande :(
Men det är inte lika roligt att gå ut när det är löning. En massa idioter ute.

Idag ska jag till Ortopeden och sen ut till Filip. Imorron ska jag och Filip på picknick och sen blir det kanske O'Learys med Löfvall :)

Det vi alla har väntat på!

Del 1

Vi kom till London och det var betydligt varmare än vad vi hade förväntat oss. Med 2 timmars sömn i baget var vi vakna i drygt 20 timmar den dagen.
Dag ett bjöd bland annat på en rundtur med The Big Bus.

   
   

Dag 2 var vi på Emirates Stadium och kollade på hur Arsenals hemmaplan ser ut. Intressant och kul. Kvällen avslutades på Piccadilly Circus

         

Dag 3 var det äntligen dax för matchen vi väntat på. En bra sådan med en massa mål! Fortsättning följer ;)

  


Still alive

Ja jag började skulla lägga upp Londonbilderna här i söndags. Sen började allt gå långsammare och långsammare... O sen orkade jag inte mer utan sparade inlägget. Så varje gång jag sen gått in här har jag sett det där sega inlägget och inte orkat ta itu med det.
Så nu tänkte jag bara bevisa att jag fortfarande är vid liv och hade toppenroligt i lördags :) Ska försöka lägga upp bilderna här sen ikväll :P

5 glas senare

Har haft fullt upp både igår och idag.
Har hjälpt Filip att baka en chokladkaka och fixa inför sin middag med jobbekompisarna och sen shoppat lite.
Åkte ner till Oz emellan och åt 4 rätters och drack fem olika sorters vin. Helt underbar kväll.
Är helt sjukt trött. Men så vet ni var jag hållt hus :P

Still going red

Jepp färgen har inte lagt sig under natten... Nej snarare gjort sig mer påmind.... Inte för att jag är rödare men det känns mer.
Idag blir det först träning (dag 4 denna veckan) och sen jobb. Efter jobb är det massage på aktiverum. Gött :)
När jag kommer hem är det middag och sen kanske Filip kommer.
Imorgon ska jag kanske jobba... Har inte fått tag på Raffe :/
Sen ska jag hjälpa Filip med lite matlagning. Han ska ha skiftfest :P
Snart e de lördag o party! Yeii :)

Röd är också en färg...

Fick i mig frukost och åkte bort till solariumet. Måste ju grunda med lite bränna inför sommaren. Stod och skulle bestämma hur länge jag skulle sola. Äsch jag har ju ändå aldrig bränt mig i ett solarium tänkte jag och la i för 10 min som var det längsta. Gick in och ställde mig i solariumet, ja det var ett sånt man står upp i, och efter tio minuter var de klart. Såg inte någon större skillnad när jag kom ut men det brukar man ju inte göra.
Åkte hem till mamma och pappa där jag tänkte lägga mig på uteplatsen och sola. Men nja det blåste lite väl mkt idag så jag valde att fixa med bilen ist. Tvättade den och torkade av den för att sedan vaxa den. Lite jobb men det var det värt. Måtte den nu hålla sig fin ett par dagar iaf :P
Provade lite kläder som jag och mamma beställt från H&M och det var nog här jag märkte att huden var lite känslig...
Åkte en snabb runda till Väla för att jaga efter skor men hittade två klänningar.... Ja den ena har jag faktiskt letat efter länge och den andra var stilren som kommer att funka både sommar och vinter :) Hoppas Filip inte läser de här... Har lovat att ha en sparsam månad... Men han kommer tycka att jag är så fin i mina klänningar att det var värt de! Eller hur hjärtat? ;)
Stack ner på gymmet och körde så jag höll på att kräkas. När jag bytte om var huden ganska så röd och öm....
När jag kom hem slängde jag in en bit lammkött i ugnen och gjorde en svamprisotto medans jag sprang mellan TV:n och spisen. VIlle ju inte missa Anna Skipper och samtidigt gjorde jag nog av med en eller två kallorier ;)
Nu ska jag doppa hela mig i After Sun och hoppas att det dämpar brännandet en aning :P

För mkt sömn?

Gick o la mig redan halv elva igår. All träning hade sugit musten ur mig. Ställde klockan på åtta vilket känns tidigt på sin lediga dag. Men samtidigt så har jag vant mig mer o mer vid att gå upp tidigt...
Men det blev ju då 9, 5 timmars sömn. Det är rätt mkt... Och ju mer jag sover desto mer hinner jag drömma. Och det var ritkigt jobbiga drömmar. Främst stressiga drömmar, inte så att jag var rädd. Mer att jag var så stressad att jag höll på att bryta ihop totalt. Antar att det var ett påminnande om hur jag måste organisera allt och skriva listor på allt och ingenting :/
Jaja det var rätt skönt att vakna och pusta ut.

Idag tänkte jag åka ut till mamma och pappa. Sen skulle jag behöva sola också. Efter allt det är det självklart träning ;)

Hälsosam? Ja på god väg!

Idag har jag fått i mig mina fem och lite till :)
Började dagen med att gå upp klockan sju och flytta bilen. Drack en smoothie till frukost. Hade en carambole som började bli lite tråkig så den fick mixas ner. Blev lite märklig konsistens... Helt okej smak men konsistensen blev lite trådig... Jaja den gick ner ändå faktiskt :)
Sen städade jag undan lite här och satte sen igång att stryka lakan. När man har en 180 säng med stora lakan och täcken så är det helt omöjligt att vika ihop påslakan och lakan om man inte strykt dem...
Åt lite lunch och fixade lite här och var.
Klockan två åkte jag ner till gymmet där jag hade ny genomgång med Johan. La till lite övningar och tog bort någon. Sen blev det crosstrainer i 20 minuter och 15 minuters cyklande.
Hoppade in i bilen och körde ut till Filip. Först lite slappande på gräsmattan sen började vi på middagen.
Gjorde biffar på kycklingfärs med klyftpotatis, chiliyoghurt och en grönsallad. Första gången jag använt kycklingfärs men det blev riktigt gott :)
När maten var i magen spelade jag, Filip och Markus krockett och idag gick det bättre ;)
På vägen hem stannade jag på Maxi och handlade en massa nyttigheter. Ska göra min egen müsli nu nån dag :)
Nu ska jag gosa ner mig i soffan med mentalist och sen gordon! Allting leker nu känns det som!! :D

Underbar måndag!

Idag har det varit alldeles underbart :)

Vaknade halv nio i Lerberget och tog en dusch för att sedan plattånga håret. Hoppade in i bilen och åkte till City Gross och handlade lite. Postade sen några brev och kom på att jag hade glömt handla ett par saker. In på ICA Kvantum i Höganäs.
När jag kom hem var Filip uppe och hoppade och var hungrig. På med grillen och grillade karré med tzatziki, stekt potatis och en god grönsallad.
Filip kollade på South Park och fixade vid datorn medans jag sen "råkade" slumra till lite i soffan ;)
Sen blev vi båda rastlösa och var tvugna att hitta på nånting. Så vi satte oss i min bil, fällde ner taket och backade ut från uppfarten.
Efter lite sporadiskt körande hamnade vi i Mölle. Kryssade runt lite bland gatorna och njöt av solen, dem fina husen och den underbara utsikten.
Körde vidare mot Jonstorp och stannade och åt en glass på vägen.
När vi sen kom hem kom Markus och Mathias och det blev krocket på baksidan. Som jag inte spelat sen jag var typ fem. Som jag tydligen sög på... Som jag tydligen inte har något tålamod för...
När spelandet var över åkte jag hem till mamma och pappa. Farmor och farfar kom också och sen blev det dem efterlängtade svenska nypotatisarna! I Love It!!!
Åkte in till stan och packade ner träningskläderna och åkte vidare ner till gymmet.
Kämpade, svettades och tog i och det var rätt skönt att det var så väldigt få där :)
Kom hem och däckade i soffan tillsammans med en macka med västerbottenost och en skål med jordgubbar och mjölk.

Söndag x 3

Ja hela denna helgen har ju bestått av söndagar... I fredags var det söndag, idag är det söndag och imorgon är det söndag IGEN?
Idag ska jag ut till mamma och pappa och äta påskmiddag med dem och Filip. Men innan dess så är det lite matlagningsförberedelser. Håller just nu på med creme brüléer och små söta jordgubbspajer. Samtidigt som jag tvättar och sånt tråkigt :P 

Helgen

Idag jobbar man för fullt. Ja vi lär ju ha så galet mkt att man har lust att slita av sig håret...
När jag slutat ska jag köra ut till Filip där det ska grillas och mysas. Kommer bli tidigt i säng iom att Filip ska upp klockan fem. O jag är ju också uppe rätt tidigt så jag lär väll inte vara piggare :P

Imorron blir det träning, tvättning, lite brödbak och lite västerbottenostpajer innan jag ska ut till mamma och pappa.
Filip kommer också så småningom och då blir det en god vårig middag med sparris, jordgubbar och massa andra goa grejer :)
Sen åker jag och Filip ut till honom och sover där.

Måndagen kommer bjuda på mys med pojkvännen och sen ska jag ut till mamma och pappa igen och putsa lite på bilen. Då blir det middag med svensk (växthusodlad) nypotatis! Åhh I LOVE IT! :) Dock är Filip inte förtjust i det av någon outgrundlig anledning :S

Har efter gårdagens solande (ja jag låg ute i linne, jeans och filt :P) lite bränna på kinder och hals blivit lite lätt röda... Vilket förhoppningsvis går över till brunt? Ja i år ska vi ju försöka nå toppform inför sommaren. Tränar 5 gånger i veckan nu och ska fixa bränna innan sommaren är över! Maten ska ses över och det blir mer nogrant med frukost. Ja det känns lovande när jag ligger här hemma och krälar runt på min pilatesboll :)

Inspirationsströmmar

Ja jag har så sjukt mkt inspiration nu så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Allt barea strömmar genom kroppen och det är så mkt jag vill göra och planera!
Kan det ha med solen att göra?
Igår fälldes taket ner på bilen (inte första gången i år dock) och det var såå underbart att känna vinden i håret! Inget får mig att känna mig så levande! Hur sjutton ska jag kunna sälja den bilen... Varje vinter tänker jag "ny bil" och varje sommar tänker jag "hell no!"...

Igår blev det middag med familjen Axelsson. Världens bästa svärföräldrar och en rätt okej svåger ;) Kröp ner under täcket redan klockan tio och det var såå skönt.

Ja jag kommer bort från ämnet hela tiden och svävar mest runt nu. Men mina inspirationskällor är många nu. Jag vill ut i solen, träna, läsa, baka cupcakes som en annan 
Eva, fotografera och ut i naturen! Massa vilja och det verkar faktiskt finnas tid över till sånt nu :)
Nästa vecka är jag ledig mån-ons. Sen tors jobbar jag 11.00-18.30, fredag ska jag jobba med Raffe mellan 06.00-09.00, lördag är det jobb 11.00-17.00 sen fest!! :D

Mitt i veckan

Idag har jag haft en underbart mysig dag med mitt hjärta.
Vaknade vid tio och åkte till ortopeden med mina gjutformar till inläggen. Ska ju få ett par till så jag slipper byta mellan arbetsskorna och mina privata.
Sen åkte vi ner till stan. Gick in på Espresso House och drack en iste/latte och sen blev det lite fönstershopping. Halv tolv gick vi till Bara vara där vi åt Wallenbergare. Mums!
Gick bort till ICA och handlade till kvällens middag.
När vi kom hem gosade vi ner oss i soffan och kollade på Yes Man. En rätt okej film faktiskt. Är inte superförtjust i Jim Carry men han var rätt rolig :)
Till middag blev det tacos. Alltid lika gott och äter det förvånasvärt sällan.

Usch ja som ni märker är jag rätt trött och smått omotiverad :P Har haft en träningsfri dag idag. Har ju trotts allt tränat tre dagar i rad och ska träna imorron, på fredag och kanske även lördag och söndag. Känns verkligfen skönt att ha kommit igång igen. :)

Det man inte har i benen får man ha i huvudet

Igår var det full rulle på jobb. Sprang runt runt kändes det som :P
Efter att ha pustat ut så knöt jag conversen, låste upp cyklen och rullade iväg till gymmet.
Körde rätt så tufft och fick lite nya övningar och instruktioner för att nå toppformen fram till sommaren :)
När jag kom hem gjorde jag svamprisotto med timjanköttbullar. Mums!
Det blev lite städande och tvättade håret. Sen i säng.

Upp klockan sex imorse och skulle ner på gymmet. Käkade frukost och sminkade först. När jag skulle byta om upptäckte jag att jag hade glömt tröja att träna i.... Fan...
Så jag fick vackert gå hem igen.
Ska jobba mellan 9.00 och 17.00 idag. Sen ska jag en sväng till Väla med mamma. Efter det blir det åter igen gymmet :P Sen hem och äta och plocka undan tvätten när sen Filip kommer :)


Så som en söndag ska vara

Igår sken solen och jag hoppades på samma underbara väder idag. Det dröjde dock innan det dök upp :(

När jag hade slutat jobb igår åkte jag hem och packade in all tvätt och åkte hem till mamma och pappa. Skulle egentligen tvättat i fredags men jobbade ist.
Väl hemma hos föräldrarna blev det grillning och en massa skönt slappande. Sådär lagom en lördag.
Somnade vid tio som jag brukar när jag sover där.

Vaknade vid åtta och fortsatte med tvättandet. Hade tänkt ligga i trädgården och läsa om solen varit framme men det fick bli soffan i vardagsrummet ist.
Pappas bilmekaniker fick ta en titt på min kära bil som fått för sig att göra något gnisslande ljud titt som tätt.
När jag kom hem blev det två knäckemackor och lite färsk ananans. Packade ner lite träningskläder och gick ut och mötte fröken Löfvall.
Vi gick ner i solskenet och jag körde ett rätt så hårt pass idag :)
När vi bytt om gick vi in på Oj! och det fick bli lite sånt nödvändigt som alltid behövs här hemma.
Efter att ha släpat oss upp för backen och jag kom innanför dörren satte jag direkt igång med middagen. Idag blev det hemgjord pytt med ryggbiff, rattepotatis, grön sparris, svamp och ett stekt ägg med lös gula ovanpå. Love it!

Imorgon blir det jobb mellan 9.00 och 17.00. Club sandwich till lunch kanske? Inte omöjligt alls :)
Efteråt är det träning såklart! :D

TGIF!

Åhh va jag blev sugen på TGI Fridays nu...
Idag blev planerna inte riktigt som det var tänkt. Skulle vara ledig och tvätta och ligga ute på gården med en bok.
Men så ringde telefonen igår och jag ska rycka in idag mellan halv tolv och halv sex :)
Egentligen skulle jag sovit hos Filip natten till idag men så blev det inte för hans jobb hade ringt in honom så han skulle börja tidigt. Inte mkt som blivit som det var tänkt :P
Innan jobb ska jag försöka hinna in till ortopeden och lämna in mina gjutformar till inlägg.
Det står även frukost på schemat och även en liten lättare lunch.
När jag slutar ska jag hem och byta om och sen sätta mig i bilen ut till Filip där vi ska grilla :)
Yeii vilken underbar fredag jag kommer ha! :D

Kan inte bli bättre! :D

Ja idag har verkligen varit en toppendag!

Upp halv sex efter att ha ställt om larmet en halvtimme tidigare :P
Frukosten var aningen spartansk och bestod av ett glas juice och ett äpple...
Sminka, duscha och småfix och sen traska ner till jobb. Ja håll i hatten men jag gick faktiskt ner idag! :P
Väl på jobb blev det en massa att göra och tiden rusade iväg.
När jag slutade mötte jag Löfvall utanför och vi gick runt och kikade lite i jakt på kläder till henne. Magen började kurra och det slutade på Bara vara. Beställde en gös som tyvärr var slut och hade ersatts med marulk! Attans! ;) Eller inte :P
Sandra mumsade på chokladkaka vilket jag också blev sugen på så det fick bli en sånn till efterrätt :P
Gick ner på PC Doktorn och där blev det till slut en ny laptop och word till den :D Yeeii jag som skrikit i månader åt den andra gamla vars högtalare slutat fungera...
Gick en runda till på stan, sa hej då till Sandra och gick sen ner igen till PC Doktorn och hämtade mina grejer. Funderade på att ta bussen upp med det tunga paketet men hade väll precis missat den och orkade inte väntra. Så jag släpade mig hemåt. Samtidigt som jag konstaterade att det är alldeles för varmt nu med vinterjackan...
När jag kom hem packade jag upp datorn och satte igång The F-word. Slumrade till en runda i soffan.
Vaknade och packade ner träningskläderna. Mötte återigen Sandra och gick ner till gymmet. Tränade som sjutton och var helt slut när det var dax att gå hem. Magen kurrade sjukt mkt så det fick bli en korv på vägen. Däckade i soffan och kollade på halv åtta hos mig. Nu ska det bli en massa diskande och sen lite middag.

Underbar dag :)

Imorron: 11.30-17.30 jobba -> hem till Filip och grilla och sova över där