Lugn helg

I fredags jobbade man i hela 4 ½ timme. Nästan så man blev lite svettig  ;)
Gick bort till Papi och käkade en kycklingburgare. Riktigt gott!
Köpte alsollösning till min stackars tumme som sett ut som en ballong dem senaste dagarna...
Gick upp för terrastrapporna där min cykel stod och väntade på mig. Cyklade hem och småstädade tills Åke och Elin kom och hämtade mig.
Vi åkte ut till Lerberget där det blev grillat och en riktigt mysig middag. Några glas vin, baileys och en liiiiten semla till efterrätt :)
Kollade på På spåret och sen Let's dance. Massa skratt och småprat och riktigt trevligt som alltid hos familjen Axelsson. Jag kunde inte önska mig bättre svärföräldrar ;)
Åkte hem till mig på kvällen och myste med Harry Potter i soffan för att sedan bädda ner oss i sängen.

Igår när vi vaknade blev det hemgjord pyttipanna till brunch. Myste lite här hemma och tog på oss vantar o mössa och gick bort till Hemköp. Var riktigt kallt men mysigt att gå en promenad.
Handlade och gick sen upp till Åke och Elin där det vankades fotboll. Jag och Elin tyckte att det räckte med en match den dagen så vi åkte till MAXI ist och handlade godis. Tro det eller ej men detta var första gången jag handlade lösgodis sen jag flyttade hemifrån. Dock var det precis som jag mindes det och trotts att man bara tog lite lite lite av varje fick man ändå alldeles för mkt med sig när man hade plockat klart.
Åkte hem till dem igen och kollade på andra halvlek och tog det allmänt lugnt.
Jag började mecka med maten och sen var det dax för Arsenal mot Hull. En halvbra match som slutade med seger tack och lov.
När matchen var över åt vi lassagne med tomat- och fetaostsallad och sen spelade vi Ticket to ride som faktiskt var riktigt roligt :)
Speciellt när jag vann men det hade inte sååå stor betydele... Gillar sällskapsspel och det e bud på att köpa något nytt. Några glas vin senare tog vi en taxi hem.

Vaknade rätt sent idag och bakade en bake-off-limpa från ICA som jag varmt kan rekomendera. Brukar mest finnas baguetter och ciabata som bake-off, vilket är rätt tråkigt, men ett riktigt bröd var riktigt gott.
Filip stack hem för drygt en halvtimme sedan och snart ska jag och Löfvall ner på gymmet. Kan behövas efter det där lösgodiset :P
Sen ska jag nog till Oj! och kvällen kommer gå ut på att städa i klädkammaren och städa i allmänhet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback