Helgmys!

Ja slutet på denna veckan blev som väntat en Eva-Filip-helg. I torsdags grillade vi hos svärföräldrarna tillsammans med Åke och Elin. Solade ute i trädgården och fick minsann lite färg :)
På kvällen gick jag och Filip en promenad i regnet (regnet överraskade oss under promenaden). Satte oss på en liten restaurang nere vid havet där vi drack vars en öl/cider och bara myste.
Viken kommer ju också bjuda in till sådana mysiga kvällspromenader :)

I fredags låg vi och drog oss ett tag för att sen åka in till stan och hämta lite grönsaker på lagret och sen handla på MAXI Råå. Carina som hade tipsat om MAXI på Råå och när vi ändå var där nere så kunde vi ju passa på.
O ja jag gillade också butiken. Typ fyra gånger så stor som den på Berga kändes det som.
När vi kom hem drog jag runt lite med dammsugaren och halv sju kom Mats och Yvonne och åt fondue. Mysigt pyssel med massa goa grejer.
Strax efter nio kom Johan och avlöste svärföräldrarna. Blev en del dricka och pictunary :)

Igår stack vi bort till Åke och Elin. Åke och Filip stack och spelade baseball medans jag, Elin och Karin låg på ballkongen och solade. Eller ja tills jag fick så galet ont i ryggen och gick in och tog en liten nap på soffan :P
Sen blev det pizza och efter ett tag dök fler och fler upp. Klockan åtta var vi elva pers som gick ner och skulle njuta av en pubrunda.
Vi hade dragit lappar på 15 olika ställen i stan och en del av dem hade man aldrig varit på och skulle nog inte hinna komma dit igår heller :P
Först pub ro. Mysigt på terassen med skön utsikt och härligt väder. Sen hamnade vi på Steakhouse. Nackdelen här var att det var så galet billiga goda arbetade drinkar så vi stannade där längre än planerat (=hamnade back i schemat).
Killarna fick nog i sig en sex shots och var överlyckliga över dem billiga priserna. Jag drack först en daquri på vattenmelon och hallon och sen en white russian med mintu. Mums mums!
Sen gick vi bort till GP men när tre av oss hade gått in sa vakten att det var fullt. Jahapp backa ut igen och sen vidare.
Gick förbi Bara vara men det röstades ner för att de var för mkt folk.
In på telegrafen där vi hamnade längst in vid ett gigantiskt bord där alla fick plats.För mysigt för att man skulle vilja gå efter en halvtimme :P
Över till PL13 som var rätt så roomie för att vara PL. Inte ofta man kan sträcka ut armarna där...
Men efter det svek vi :P Lämnade Johan utenför MAX och vi drog hem och somnade gott :)

Idag ska vi kanske ut till mamma och pappa med en del lådor. Beror lite på hur Filip mår när han vaknar men jag tror faktiskt att det ska vara rätt lugnt ;)

Nu har man en hel veckas jobb framför sig. Eller ja mån, ons, tors, fre och lör :) Filip jobbar eftermiddag och natt så vi kommer nog inte ses en ända gång tyvärr men nästa vecka igen har han frivecka så då e det tillbaka till Eva-Filip-tid igen :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback