Mini Cooper

                                                                         Mini Cooper

Ja det har ju då snackats om att skaffa en liten bil till mig då då. Skönt och inte behöva låna Tobbes och framför allt kunna köra till och från skolan och så vidare. Har förälskat mig i en Mini Cooper. Vill helst ha en röd med vita stripes och vitt tak. Men samtidigt så ska jag nog vara nöjd om jag bara får en. Ja i vilket fall som helst kommer jag iaf att få en bil. Men vi får se vad det blir för någon. Och där kommer sitta en navigator i i och med att vi inte lyckats sälja den vi har. Och med mitt lokalsinne så... Ja de kanske kommer att behövas.

En julklapp till Eva?

En julklapp till Eva?

Detta underbara halsband hittas på
www.accessoara.se

Sömnig onsdag

Har teori idag. Sitter mest framför datorn och kollar tradera. Har nämnligen haft teori nu tre dagar i rad och det växer snart mossa på mig. Får inte vara i köket för min läkare då jag har problem med magen och måste först  vänta på provsvar från Lund. Så ja det är ju så där lagom intressant.  Brukar normalt bara ha teori halvdagar för annars börjar jag klättra på väggarna.

Ja då har man då skaffat sig en blogg. Trevligt trevligt. Får vi se hur länge detta kommer finnas till liv. Den som läser får se.