So far so good

Upp och flyttade bilen.
In i duschen och tvätta håret.
Slapp i soffan.
Konstaterade att det inte var lönt att äta frukost halv elva när jag skulle luncha med Sandra en timme senare.
Ett par skedar Ben & Jerrys strawberry  cheesecake för att stoppa sockersuget.
Lite prat med världens sötaste på msn.
Tvätta bilen.
Nästan orsakat bilkrockar genom att dra till mig killars blickar genom stan....
Träffade Sandra på sundstorget.
Minglade runt lite för att bestämma var vi skulle äta.
Satte oss på Mezo där vi åt pasta med bacon och champinjoner. Aldrig mer firefly där iaf... 35 kr... grr...
Inom gina och sen köpte jag en picnickfilt på Åhléns.
Kaffe på Koppi och ett hallå ja till Charles.
Såg allmänt citychica ut ner till bilen ;)
Sen cruisade vi bort till fria bad.
Av med sandalerna och prommade i sanden.
Doppade fötterna och började plocka snäckor i min Koppi-mugg.
Såg en äcklig gubbe i stringkallingar som låg och stekte.
Åt glass och chillade på muren.
Lämnade Sandra uppe på fancy town.
Hem och på med bikinin.
Fram med strandväskan, picnickfilt, badlakan, ipod, bok, cosmo, mobil, osv.
La mig på gräsmattan på gården.
Sandra dök upp efter en kvart typ.
Småprat och slappande.
Nu har jag dock tagit mig i kragen o ska fixa här hemma.


Inte nog...

... Med att det är en snygg video. Men när jag såg den här på TV:n så blev det en sånn där knasig känsla i hela kroppen.
Den här låten är så jag just nu :P
Tydligen ligger man inne med en brutal klumpighet just nu. Ja jag vet jag kan vara lite klumpig och klantig i allmänhet även annars men nu snackar vi något galet mkt.
Det bästa är att det smittar av sig på honom ;)




Och här kommer bilden från vårt äventyr i onsdags :)


Mys på hög nivå i Köpenhamn

Ja min underbare pojkvän får leva med att jag måste blogga lite då och då. Känner mig lite smått asocial men vi har ju faktiskt myst och umgåtts hela dagen. Helt underbart :)

Först så flyttade man bilen klockan sju.
Sen upp igen vid nio och åkte ner till mamma och visade reporna på bilen.
När jag kom hem igen väckte jag den där slöfocken ;) Nä han får faktiskt sova hur länge han vill när han är hemma hos mig. Vet ju om att jag snor täcket titt som tätt så att han inte kan sova ordentligt.
Satte oss på graffiti och åt baguetter till frulle. Imponerade lite på Filip genom att nästan äta upp hela ;)
På båten vilket tydligen var ett misstag.... Killen som körde var antingen packad eller praktikant. Så vi körde in i kajen i Helsingör. Aj då.... Så vi fick cirkulera lite i en tjugo minuter för att komma rätt. Stort hål i kajen och båten fick sig en smäll den med.
På tåget, ner till Köpenhamn och massa prommande och mysande. Några snabba turer in i några butiker men inget långvarigt. Vill ju inte dra runt den stackaren i alla stans affärer ;) Men han var ett underbart sällskap.
Satte oss på en restaurang som hette Mama rosa. Mat och vin och massa mys.
Sen begav vi oss ner till Nyhavn och placerade oss på en uteservering.

Helt underbar dag helt enkelt. Blev lite sprit också på vägen hem....

Ps. Kommer bild sen... bloggen vill inte nu

Japp jag lever

Har dock alldeles för lite tid över till att sitta här och blogga. Massa tid med pojkvännen ist :)
Idag var det mysig frukost på Ebbas fik. Fick dock inte burgaren jag ville ha utan typ tjugo kg med bakad potatis... Filip tyckte det var smått underhållande (tydligen) hur lite jag åt så han tog en bild för att retas :P
Sen så lämnade man honom på berga och stack och jobbade.

Ja jag kom ju då ut till bilen imorse och mötte ett par repor över huven. Jahapp kul att folk kan låta andras saker vara ifred....

Ja imorgon ska jag och världens sötaste till Köpenhamn och mysa en massa :) Ska bli hur gött som helst.

Party på hög nivå

Igår vaknade man lite smått sliten men i hyffsad form ändå. Fick förfrågan om promenad från Löfvalls håll o ja bilen stod ju nere på sundstorget så varför inte.
Prommade ner, hoppade in i bilen och drog till Mio. Blev en koffert, sånt där prydnadsgräs och en gardin. Sen bort till Maxi och handlade grejer till morsdag-middagen.
Hem och fixade och hade mig och gjorde mig lite sådär lagom snygg ;)
Jag och Löfvall traskade bort till Magda där det blev vin, popcorn, smågodis, Eurovisionstramset och en massa massa tjattrande :)
Jag är ju inte mkt för de här med schlager. Jag har faktiskt väldigt svårt för det. Så jag försökte ignorera det så mkt jag kunde och snackade en massa skit ist.
Blev lite sådär lagom och hoppade in i en taxi ner till stan. Massa shake shake shake och hade sjukt roligt :)
Blev tempel till sist med tjejerna och jag var riktigt nöjd.
Dock var inte mina fossingar det så runt halv tre/tre drog jag hemåt och gosade ner mig under täcket.

Idag har jag dock inte varit riktigt lika glad och pigg....
Har dock varit duktig och till och med kokat kycklingbuljong och grejer. Städade hela lägenheten iom att ett par pedanta personer skulle infinna sig i lägenheten ikväll ;)
Byta lakan har nog aldrig varit så jobbigt någonsin....
Ja sen kom föräldrarna vid sex iaf och avnjöt bjärekyckling med primörer och en schysst örtsås till det.
Till dessert blev det en jordgubbsmoussetårta med mandelbotten och flädergelé. Gott skit! :)

Presenten till Sandra och Niccos första barn

Visst är den helt fantastiskt underbar :)



Helt underbar

Gårdagen hade verkligen allt man kan önska sig av en fredag.

Först var jag hos doktorn. Det hade jag faktiskt kunnat hoppa över men den glädjande nyheten var iaf att allt såg fint ut. O ja det gör det ju men det är lite läskigt att där är ett rött fällt i det vänstra ögat. Man kan ju tycka att det borde läka jämnt överallt. Hum Tobbe sa att det här med ögoninflammation är mitt signum :P

Sen bort och parkerade i sundstorgsgaraget. Gick i några butiker och världens sötaste ringde och frågade hur det hade gått hos farbror doktorn. När jag hade gått och kikat i runt en kvart kom mamma och vi letade efter skor och kläder till henne. Gick sådär men hittade en snygg piké till pappa... :)
Sen gick vi bort till Olssons och jag åt pasta. Hum dag tre :) Pasta e gott skit ;)
När mamma stack var klockan strax efter fyra. Hum lönt att sticka hem innan jag skulle träffa Dessi klockan fem? Neee...
Så in på gina och se om där fanns något intressant. Kom ut med ett par jeans och ett par svarta byxor. Vidare bort till JC där jag hittade en jättesöt vit kofta.

Klockan blev fem och bort till Maria tapasbar och mötte Dessi. Det stod inte mindre än 3 greenpeace-nördar utanför så jag var tvungen att ringa och prata med Dessi för att se upptagen ut. Pallar inte greenpeace...
Traskade in och åt pinchos (olika tapas varianter på bröd) dock kändes det inte så jättespanskt som jag önskat. Sangrian ökade det lite... Och uteserveringen var verkligen helt sjukt mysig. Dock ett stort minus att där fanns nymålade väggar. Något dem inte hade skyltat med utan som vissa gäster tyvärr fick erfara på egen hand :(

Dessi var inte mätt så vi gick bort till Bara vara och slog oss ner där. Dessi åt fläskfilé och jag hade dessertprovning :P
Blev vars en drink för att sedan röra sig ner till hampan. Gött mos :)
Slog oss ner vid ett bord vilket passade mig perfekt. Mina nya klackar hade verkligen gjort sig hörda... Dem var sköna dem första två timmarna men efter att ha gått runt i dem en hel dag....
Efter en stund kom Jonas (dessis jonas) och hans polare och slog sig ner. Och en stund senare kom min solstråle :) Hon e one off a kind. Fick reda på lite gott och blandat. Både chockerande och mysiga saker.
Berättade om min doppresent jag hittat till Niccos och hennes barn :)
Och sandra blev tårögd och förstod mig så som ingen annan kan.
Massa drinkar och en massa massa mys med filtar och småprat. Helt underbart. Och så bestämdes det att jag ska ha cocktailpraty hos mig den 27 juni för tjejkompisarna. Den 28 juni ska Nicco, Sandra, Jonas, Dessi, JAG och FILIP till Bakken mm. Det e stort :)
Och mysigt.
Klockan blev kvart över elva och Jonas och Dessi drog till tåget.
Sandra höll mig sällskap fem minuter till och sen kom världens sötaste :) Så nu har han träffat Sandra också. Sen följde han mig bort till taxin. Ångest när man skulle hem men fötterna skrek och jag frös något galet. Imorgon får man mysa ist :)


Ja en klockren dag helt enkelt. Blir inte mkt bättre än så. Ribban är sååå lagd!!! :D


Arg som ett bi

Jahapp nu ringde jobb idag igen. Kan du jobba ikväll Eva? Nej det kan jag inte... O så blir dem sura för att jag inte ställer upp. Jaha men det har varit schemalagt sen tre veckor tillbaka att jag ska vara ledig. Ja egentligen skulle jag varit ledig fem dagar men nu blev det bara fyra för att jag var snäll och ställde upp i onsdags. Trotts feber och ögoninflammation. Men jo tack.
Sen ringer dem och frågar om jag kan vara tredjeman varje kväll. Är det konstigt att jag planerat min ledighet??
Sen får jag som svar att då får han schemalägga mig som tredjeman i fortsättningen då då. Eh ja det låter väll rimligt kan jag tycka? Speciellt med tanke på att jag är schemalagd som det dem kommande tre veckorna?
Åhhh jag blir så förbannad!! Står det ledig på mitt schema betyder det tydligen "ring gladerligen hur mkt ni vill". Står det på någon annans schema betyder det just ledig.



Morrn Morrn

Nu har fröken Hansson vaknat.
Mys med pasta och vin med världens sötaste igår. Helt underbart mysigt. Sen såg vi The Eye. Lite läskig. Lite lite läskig om du frågar Filip men rätt så mkt läskig om du frågar mig. Vet inte om det berodde lite på min ögoninflammation som jag har nu också faktiskt. Låg och tänkte på den blinda tjejen i filmen. Om det är regnbågshinneinflammation som jag har, vilket jag kan få genetiskt, så kan jag faktiskt bli blind. Så det var lite läskigt på så vis också.
Dock tror jag inte riktgit att jag transplanterat in ögon som hade fått mig att se döden och döda.

Ja jag ringde iaf till doktorn nu när jag vaknade. Ska dit idag igen iom att det inte har lagt sig helt än. Det här med ögonen ska man ju ta på allvar. Hade det varit någon annan kroppsdel hade jag kunnat bita ihop så pass länge att det fanns risk att kroppsdelen skulle ramla av. Typ...

Hoppas innerligt att det inte handlar om blodprov dock. För då vet vi vad som händer....

Ja annars ska jag träffa min kära mamma idag, sen är det maria tapasbar med Dessi och sen vin/cider/div med fröken Johansson på någon mysig uteservering. Eller ja vilket som helst funkar faktiskt. Hampan kanske?

Gött mos :)

Så nu har John ordnat så att min blogg ser ut som vanligt igen! Tackr tackar!

För att inte tappa bort mitt schema (som står skrivet på små pyttesmå lappar) så skriver jag det här.

Vecka 22

Mån - OZ
Tis- OZ
Ons- Ledig
Tors - OZ
Fre - 3:e man
Lör - 3:e man
Sön - OZ

Vecka 23

Mån - OZ
Tis - OZ
Ons - 3:e man
Tors - Ledig
Fre - 3:e man
Lör - 3:e man
Sön - Ledig

Vecka 24

Mån - OZ
Tis - OZ
Ons - 3:e man
Tors - Ledig
Fre - 3:e man
Lör - 3:e man
Sön - OZ

Sen har man semester vecka 25 och 26! WOHO!


Så här mkt har jag inte bloggat på länge

Men jag var bara tvungen att berätta att jag hittade världens underbaraste present till Sandra och Niccos första barn :)
Bara så ni vet.

Hittade en del bröllopsgåvor också men ingen som klickade sådär klockrent.


Världens bästa film

Ja jag sitter här återigen med min favoritfilm. Ingen är så som den. Vet inte varför men jag är verkligen helt kär.
Världens två snyggaste skådespelare (både kvinnliga och manliga) är med.
Gillar musiken och storyn.
Vill ju verkligen tro att där finns någon för alla och kärlek är ju helt underbart :)
Den är rolig, berörande och så underbart mysig.

The Holiday. En helt underbar film om man frågar mig. Och att den utspelar sig under vinter/jul gör ju det bara ännu bättre. Alla vet ju hur mkt jag älskar julen :)
Sen har väll alla varit olyckligt kära nån gång. Så därför känner man ju igen sig en hel del.

Men ja jag står för att jag älskar denna tjejfilmen :)





Ingen är som jag

Nä det är nog så. Ja visst kan man hitta en massa likheter i människor men ingen är exakt som jag.
Sandra är väll det närmsta man kommer men hon gillar ju träning och hälsa lite mer än jag ;)
Men ja jag e rätt grym faktiskt. Får bli ett egoinlägg ;)

* Jag är händig och har skruvat ihop min säng själv trotts att det stod på förpackningen att det krävdes 3 pers.
* Jag kan tydligen laga mat och älskar mitt jobb för det mesta
* Jag är grym på att skämma bort och ställa upp för mina vänner. Om det så är storstäda Sandras lägenhet när hon jobbat alldeles för mkt eller dra med dem på andra överaskningar.
* Jag är tydligen piffig ;) Jag gillar kläder och är rätt mån om mitt utseende.
* Jag är både social och sällskapssjuk och ett ensambarn som uppskattar tid för sig själv.
* Jag kan lyssna på i princip all musik.
* Ja jag ligger ju då inne med ett hår som antingen kan vara lockigt av naturen eller rakt på begäran.
* Det finns faktiskt människor som hävdar att jag är duktig på att köra bil. Faktiskt.
* Jag är kapabel till att läsa kartor vilket jag hade nytta av i USA
* Ganska så teknisk och slänger instruktionsboken innan jag sätter ingen.
* Är impulsiv och älskar att leva i nuet
* Kan dricka ganska stora mängder alkohol och bli rätt bra på det utan att det är särskilt märkbart. Det är en bra egenskap i min branch ;)
* Är medveten om mina brister och mina starka sidor.
* Har en riktigt schysst lägenhet har jag fått höra ;) Bra smak och stort intresse för inredning.
* Har en bil som klär mig och som jag kommer ha seriösa problem med att sälja med tanke på min seperationsångest :P
* Gillar både mysiga hemmakvällar och massa drinkar på ett dansgolv.
* Tränar jag så tränar jag rätt så seriöst. Går gärna till gymmet själv och svettas lite.
* Kan äta det mesta utan att det påverkar min vikt. Behöver inte vara så petig.
* Förstår folk som verkar lite ego. Det måste man vara ibland. Så länge man inte är helt självupptagen och har självinsikt så är det lugn.




PS. På den där bilden är jag långt ifrån nyker och jag är inte så bra på att dölja det här. Men jag ville ha en bild på mig där jag har lockigt hår ;)

Äntligen!

Nu är man äntligen ledig! Efter 17 dagar på jobb är jag ledig i fyra dagar. Helt underbart!
Har firat detta ikväll med en tur till Väla och pasta och rött med John.
Hittade äntligen ett par svarta pumps på  Väla. Så gött! Så med dessa traskade vi ner till Grandissimo och hade det allmänt gött.
John åt pizza med tigerräkor och jag käkade pasta med karl johan och parmaskinka. Jag drack rött och John drack ramlösa :P

Ja imorron ska man mysa med världens sötaste. Ser vi fram emot :)

Helt sprängd

Japp jag ser helt sprängd ut. Mina ögon är rödsprängda och svullna och det ser ut som att jag drabbats av den värsta bakfyllan sen tidernas begynnelse.
Ska till farbror doktorn vid ett dock. Sköterskan på apoteket sa att de dem hade där räckte inte för att hjälpa mig. Ja jag har ju då inte själv varit på apoteket utan min snälla söta mamma åkte inom där när hon skulle till jobb.
Så man fick boka tid hos doktorn. Fanns bara en tid kvar hon nån form av specialist så det blir till att slänga upp 300 kr...

Ingen billig månad det här...
Doktor (migrän) 150 kr
Medicin (migrän) 300 kr
Naprapat 400 kr
Massage x 2 à 350 kr
Fortkörningsböter 2000 kr

Roliga utgifter... Eller inte...



My eyes :(

Jahapp då har man dragit på sig en galen ögoninflammation... Inte coolt...
Imorse kunde man inte öppna ögonen och det får ju sådär måttligt behagligt.
Ja man ska iaf till doktorn idag klockan ett och få det kollat.

Ja annars e det väll bara bra. Står inte under singel i telefonkatalogen längre och allt är allmänt gött.
Jobb idag och jobb imorgon sen e man ledig i fyra dagar.
Ska troligtvis chilla med John imorron (du gör det med egen risk med tanke på inflammationen) och på torsdag ska det mysas :)
Fredag har jag inbjudan till Maria tapasbar om någon är sugen på att hänga med.
Sen på lördag... Ja säg det.

Jävla skit också...

Allting hade börjat så bra idag. Sen var man på massage, stack till Maxi och handlade och var påväg hem. Aj då... Farbror blå var framme och vinkade in mig. 59 km/h... 2000 kr. Inte coolt... Så jävla sugit.

Så ja jag får väll leva på nudlar resten av månaden. Hade det inte varit för att där finns någon som gör mig extra glad just nu så hade jag varit riktigt lack.
Men ist så har jag köpt en tandborste och en back ramlösa idag... :)

Ja jag e vaken :P

Idag är det måndag. Bara imorgon också sen kan man sova hur länge man vill på morgonen. Ja som det ser ut nu är man ju ledig fem dagar. Tyvärr kan man ju då inte vakna bredvid någon och ligga och dra sig halva dagen.
Ja man kan ju inte få allt. Kvällarna får det mysas på ist :)

Ja idag ska man på massage klockan nio. Sen ska jag handla. Måste köpa nya torkarblad....

Igår var en riktigt mysig dag iaf. Först vakna och duscha. Blogga och sen ner på stan och äta kinamat.
En runda på Åhléns och Mästerlivs för att fördriva tiden. Hade ju kunnat gå en runda om det inte var så att det var svinkallt och jag bara hade skjorts och kortärmat...
Sen jobbade man och fick gjort lite sånt som man normalt inte får gjort. Ja det var ju lite att göra så vi stängde runt sju och drog vid åtta.
Hem och gosa ner sig i soffan. Blev massa mys.

Ed hardy bikini

Ja de e ju knappas någon nyhet att jag gillar Ed Hardy.
Så gissa om jag smälte när jag hittade en bikini! Eller ja en och en... Hittade typ tusen.
Speciellt förtjust i den gula/orangea med koifisken. Hade jag någonsin fått för mig att tatuera mig hade det faktiskt blivit en koifisk...
Men ja ni känner till min nålfobi så det lär ju aldrig hända!








Egentligen...

Ja egentligen pallar jag nog inte blogga känns det som. Men så är jag ju faktiskt ledig en lördagkväll så därför fick jag ju skoja till det lite :P
Var inställd på att jobba egentligen men icke så nicke... 10.30 till 17.30 sen var det bye bye.
Så ikväll ska jag fira kvällen med tända ljus, film och en massa massa mys :)


Med vem? Ja ni det e frågan ;)

Ja för er som inte vet..

... så fyller jag faktiskt år inom kort :)
Japp snart blir man 23. Fyller år den 27 juni nämnligen. Så det är inte allt för länge tills dess...
Men ja ni vet ju mkt väl vad jag önskar mig.
Om inte är det ju bara att ta en titt här på bloggen. Underkläder, kläder, smycken och kokböcker går alltid hem.

Nä nu pallar jag inte mer. Dax att sova! Jobb imorron... Så klart... Som vanligt... Gissa om vi längtar till onsdag!


Ps. Hum det pirrar lite i magen... Vad kan det vara tro? :)


Eva hjärta armband

Ja jag e helt kär i armband nu. Har hittat tusentals på nätet som jag vill ha! Så nu måste jag bara jobba en 2000 timmar eller nått... Har hittat en grön klänning på Asos också. E lite förtjust i grönt just nu. Blev en ny mönstrad klänning igår. Svart, grön och vit mönstrad.

Ja det e ju då massor med jobb just nu. Jobbar 16 dagar i streck men är tack gode gud ledig fem dagar nästa vecka. Ska bli gött kan jag säga. Skönt att få umgås med nära och kära :)
Finns ju vissa som man vill umgås med extra mycket också :P

Har iaf varit duktig idag och sorterat en massa papper. Hatar papper... Och jag hatar när det inte är organiserat. Men det e inte så lätt att organisera sånt man inte har en aning om vad det är. Så ja alla bank-papper i en ficka, deklarationen för sig, folksam... Ja jag blir helt snurrig...

Ja nu ska jag fixa håret sen ska jag iväg och tvätta bilen. Sen är det jobb och grejer.

Ha det fint allihopa! Puss Puss på er

Ja du...

Det är mkt lättare att skriva när man inte e på så bra humör som jag är nu. Då vill man mer få ut saker o ting. Nu vill man ju nästan ha kvar den där bubblande känslan i magen av glädjen och inte dela med sig...

Ja jag har iaf lovat Jenny på jobb att nämna henne iom hennes fantastiska jobb igår (o ja alla andra dagar). Glädjespridare tycker vi om och där har vi en utan dess like. Skönt att det kommer dit någon som har koll på läget. Med tanken på att man vant sig så vid dem där praktikanterna som gjort ett halvdant jobb blir man ju lycklig så länge det kommer en tjej som åtminstone kan dekantera en flaska vin. När hon sen börjar intressera sig för köket och hjälper oss så smälter vi ju. Där har ni vägen till våra hjärtan.
Så nu har jag skrivit det. Du är en pärla Jenny :)

Ja igår lyckades jag förresten bränna mig en skiva till bilen. Har länge varit på jakt efter en ny bilskiva iom att jag tyckt att Gwen har gjort sitt. Hade hon redan förra sommaren... Så nu e det nytt och fräsht i musikväg i bilen. Inte alls fel!

Ja idag börjar man 13.00 så det blir en dag att bita i minst sagt... Som tur har man återigen haft en mysig natt så det ska nog gå bra :) Får eventuellt slummra till någon timme här på soffan när jag tvättat håret...

Hoppas ni har en underbar dag! Min kunde knappast ha startat bättre :)
Puss

Myslunch med frisk luft

Igår fick jag äntligen umgås med min pärla! Som jag har saknat henne!
Hämtade henne och drog ner till stan. Satte oss där ute på Bara vara och var där nästan precis när dem öppnade. Vilket resulterade i ett bord i solen. Det var ingen självklarhet typ fem minuter senare när alla bord var upptagna.
Velade lite mellan carbonara och fläskfilé med ceasarsallad och potatis. Men ja ceasar är ju så gott så jag valde till sist det. Ångrade jag lite bittert sen. Redan innan maten kom in så började jag ångra mig. Och när jag sen åt så var jag väll sådär nöjd. Allting var väldigt syrligt och inget som bröt av. För det första var ceasardressingen ingen ceasardressing... där var kapris och grejer i den. Och så var den ju då väldigt väldigt syrlig. Sen var fläskfilén marinerad i en väldigt syrlig marinad. Syra syra syra....
Tittade lite bittert på Sandras carbonara och när hon ätit klart åt jag hennes rester.

Prommade i lite butiker och skrattade en massa som vanligt. Var på Åhléns och handlade tre gånger... Hmm... Letade efter en kallender eller nått till Sandra och Niccos bröllop men det gick inte att finna. Fanns dock en massa gott och blandat på Bokus.
Ja sen begav vi oss ner till Espresso House i norra hamnen. Var lite småkyligt emellanåt men för det mesta varmt och mysigt. Kunde dock inte sluta tjuvlyssna på människorna i vår närhet...

Sen bort till Dunkers och spanade lite i deras butik. Gick och strosade lite. sen var det dax att lämna Sandra och dra till jobb.

Vill ha...

Hittade den här korsetten igår på asos. Helt kär...
Hade det inte varit för att man impulsshoppat 3 kepsar o grejer igår så kanske...




Var förresten hos naprapaten igår också. Smått obehagligt att känna hur det knäckte och knakade... Speciellt när han skulle knäcka loss knutorna jag hade i nacken. Då kändes det som om han skulle vrida nacken ur led....

Ja jag ska iaf gå dit var tionde vecka framöver. Så jag skär ner lite på massagen ist. Ingen dum idé känns det som. Naprapaten går ju mer in på djupet och då kanske min huvudvärk lägger sig också. Gött mos! :)

Ja nu håller jag på att tvätta. Har precis duschat håret och ska käka lunch med Sandra och eventuellt Dessi. Har ju inte träffat Sandra på galet länge så det ska bli riktigt mysigt.

Vad gör ni andra idag? :)

Det stör mig...

Ja det stör mig något så fruktansvärt att jag har lust att skjuta mig själv i benet. Men jag gillar Britneys nya Break the ice... Jag vet inte varför. Kan vara för att jag är svag för animerade musikvideos så därför har den hamnat på plussidan eller nått...

Ja jag är ju som sagt svag för animerade musikvideos så därför får ni tre favoriter. Eller ja två åtminstone. Den första vill jag ju egentligen inte tycka om :P

 

 


Veckan som gått

Bästa denna veckan nr 1: Jag har inte sovit så gott på flera månader. Massor med mys :)

Bästa denna veckan nr 2: Älskar att solen tittade fram. Det är så underbart att få gå barbent.

Veckans möbel: Utan tvekan sängen. Underbart att kela med täcket ;)

Veckans insikt: Måste köpa en ny vinöppnare...

Veckans köp: Köpte ett snyggt silvrigt armband som jag är helt kär i

Veckans utgift: Oljeservicen... Måttligt roligt....

Veckans barhäng: Drinkar med Dessi och Jonas igår var inte alls fel.

Veckans high five: Till mig själv för min grymma effektivitet i fredags!

Veckans låt: Helt klart Jason Mraz - I'm Yours! Helt underbar och så passande denna veckan känns det som :)




Ja det har faktiskt hänt en hel del denna veckan trotts att jag jobbat varje dag. Komma hem på kvällen och gosa ner sig under täcket och bara mysa. Och känna doften av nytvättade lakan och parfym :)

Galet driftig

Japp jag har fått massvis med saker gjort idag.

Klockan ringde klockan kvart i sju. Hade inte sovit särskilt mkt men jag hade sovit som en prinsessa iaf :)
Upp och iväg med bilen till Jarls Bilservice. Dax för oljeservice då ja... Kollade upp en massa annat och fick prisuppgifter men det e fan inte gratis det här med bilar.
Gick in mot stan en stund innan mamma kom och hämtade mig. Helt galet va Maria Park växer...
Väl hemma igen gosade jag ner mig under täcket igen. Mmm varmt o gott :)

Vaknade runt nio och delade säng med mitt dåliga samvete tror jag... Blev först påmind om att det var dax att ta itu med tvätten och sen också damma och dammsuga... Så ja jag fick ju ta mig i kragen.

6 maskiner blev det och en massa dammande och dammsugande. Sen ringde dem och sa att bilen var klar. När jag svarade att jag kanske hämtade den imorgon eller på måndag fick jag som svar att dem skulle ha stängt till onsdag :(
Så ja det var jalla jalla och hämta bilen. 1270 kr var inte så farligt...

Ner till jobb och fixa en massa. Kom därifrån kvart i fem typ. Bort och tvätta bilen och tanka. Vet inte hur många fåglar som lyckas träffa min bil varje vecka... Sen träna lite armar och rygg. Var ju ett tag sen man var där tyvärr :(
Handla på Oj! och sen packa in allt och städa köket. Diska och greja och ta en sjukt snabb dusch.

Sen ner på jobbet igen och jobbade till kvart i tolv. Helt galet hektisk dag :)

Imorgon jobbar man bara lunch men e rädd för att alla e mossiga och inte pallar hitta på något :( Men är ni en av de få icke-mossiga får ni hemskt gärna skicka iväg ett sms eller ringa!

Ha en underbar dag och helg! Pussss

Hard Work Work

Ja denna veckan e de rätt mkt jobb. Hade det inte varit så att jag fick ledigt i söndags så hade jag troligtvis spytt nu. Men nix en ledig dag är som balsam för själen :)
Inte nog med det. Jag hittade en ruta där jag fick stå till klockan elva idag. Klå det ;) Till skillnad från andra som måste upp sju och flytta bilen :P Men ja man måste ju leta lite ;)

Idag kommer min pärla hem. Har saknat min Sandra :( Fanns ju ingen tid till att träffas innan hon stack så nu har vi inte träffats på minst två veckor. Jaja vi får ta igen det över en lunch med en massa uppdateringar.

Ja annars vt jag inte riktigt vad som har hänt. Det e som sagt mest jobb denna veckan. 14 utan PM ikväll och imorron har vi en 15 och en 18... Så det kommer vara full rulle...

Ja jag tror iaf att jag e ledig på söndag igen :) Nu ska jag snart iväg och äta pannbiff till frukost. Sen blir det Oz Emellan hela dagen.

Knas

Ja den här dagen har varit lite rörig jag... Men ja det ordnade upp sig till sist :)
Mjölken kokade över, jag höll på att fucka upp catalanan, saker o ting brändes.... Men ja till sist så löste sig allt och vi rockade som fan under service!
Så nu ligger man i soffan och konstaterar att man måste köpa gevalia.


Sug på den karamellen ;)

Sista-minuten-Eva

Ja självklart kunde jag inte blogga när jag kom hem. Valde att flytta över mitt konto till den nya plattformen och då gick det inte att blogga mer. Så ja jag fick vackert vänta tills kontot var överflyttat.
Fick lite panik när jag satt där i soffan efter jobb. Klockan är rätt så exakt tolv och så säger bakgrundsrösten på kanal 5 "Nu har ni väll inte glömt att deklarera?". Fuck.... Varför alltid i sista minuten. Och denna gången även någon minut försent. Jag har alltid varit exemplarisk på att göra allt i sista minuten. Alla uppsattser jag någonsin skrivit har skrivits natten innan deadline och även utanför klassrummet tio minuter innan... Ja jag har till och med hållt ett föredrag om en bok jag inte hade läst! Jag hade läst baksidan av boken... Och det var grymt jobbigt när man skulle föra en diskussion om boken med en kille som iofs inte heller hade läst den visade det sig. Men ja jag har för mig att både han och jag fick VG...
Ja jag fick panikdeklarera via telefon... Med hopp om att ett par minuter inte ska göra nånting... Ja jag har ju haft ett par månader på mig jag vet... Antar att jag blev lite deppig när jag insåg att dem vill ha 2700 kr av mig... Ja jag försökte verkligen in i det sista vinkla det så att det kunde tolkas som att jag skulle få tillbaka 2700 kr. Men mamma är en grym glädjedödare och förklarade för mig att så inte var fallet. Så ja jag gjorde en "darling" och stoppade ner det i byrån. Ja för er som inte sett den filmen så gör huvudrollsinnehavaren ,som är en naiv bortskämd tjej, så.  Hon snackar om hennes räkningar med sin kompis. Hennes vän frågar vad hon gör med sina räkningar när hon inte har någon inkomst (har fått kicken från sitt jobb). Hon får som svar att hon stoppar dem i en byrålåda... Eva heter dessutom tjejen i filmen... Aj då...

Japp jag vet...

Jag suger på att blogga just nu :P
Pallar inte... Men ja jag ska ta mig i kragen när jag kommer hem ikväll jag lovar!
Så tills dess så får ni ha en helt underbar dag :)
Puss

Valborgsparty

Ja det var ju valborg då i onsdags som alla vet. Antar att ingen missade det iaf.
Hade en catering på jobb så det var full rulle hela dagen. Sjukt roligt att göra något varrierande och annorlunda än vad man brukar.
Så massa spring på Jacob Hansens hus och nästan lika mkt spring mellan Papi och Jacob... Tur att det bara är runt hörnet för vi hade glömt hälften :P
"Oj vi glömde sorbeten" (1 runda) "Oj vi glömde rabarberna" (nr 2) "Oj soppan till deserten..." (nr 3) "Jag drar ner till Papi och städar" (nr 4) "Eva hämtar du droppkorkar,is, lime och citroner?" (nr 5) "Hämtar du Papi-bilen?" (nr 6).
Sen har vi nog glömt någon av rundorna.... För jag sprang där fram och tillbaka mest hela tiden tyckte jag :P
Slutade tidigare än vad jag trodde så klockan tolv hade jag sminkat mig, fixat till mig och såg allmänt het ut. Bara små spår efter 14 ½ timmars arbete ;)
Bort till Oz och hämtade Emelie och Andy och drog till nån fest.
Sen en sväng till PL och sen Cardan och Tempel. Blev rätt mkt dricka...... Träffade Elin och Maggan på Tempel också :)  Fick reda på att de e liggardrinkar man ska beställa för att få dem grymmaste drinkarna.
Dock hade dem inte grejer så dem kunde göra de så vi fick nån strawberry mojitovariant eller nått...
Ja det gick ner iaf... Och jag minns inte så mkt mer....
Brukar inte ha minnesluckor men ja...

Dock var jag inte så bakis som jag hade förväntat mig igår. Lite segt på jobb var det ju men de kunde varit sju resor värre... Det jobbiga var att vi bara hade ett sällskap bokat och jag förväntade mig att kunna dra klockan åtta när vi skickat ut deras mat. Men nej vädret sprack upp och solen sken en liten stund. Så det blev full rulle och sällskap klev in kvart i tio :( (vi stänger köket tio)...
Så ja jag var ju inte därifrån förrän klockan tolv. Vilket är okej i normala fall men inte när man är inställd på att det inte ska bli nånting och att man ska kunna gå runt åtta.

Ja idag är det jobb på Papi och imorron är det Oz igen. Blir lite snurrig av allt pendlande. Men innan dess ska jag ringa och snacka oljeservice och grejer..
Hoppas ni har en underbar dag!