Mitt livs skönaste dusch

Igår spenderades kvällen mestadels i soffan. Fick ju inte utsätta mig för vatten så jag har undviktit detta genom att göra så lite som möjligt...
Löfvall var här en runda och kollade på Halv åtta hos mig och sen lite Du är vad du äter. Två favoritprogram numera :)
När hon gick låg jag kvar och kollade på Lyxfällan och sen Gordon Ramsey's kitchen nightmares. Gick och la mig och kände mig fruktansvärt ofräsch. Hade ju inte fått ha deo eller parfym på mig när jag skulle göra spraytan och inte heller något smink. Sen var ju håret också sunkigt av allt stoft och all färg som fastnat när hon sprayade mig i ansiktet...
Så jag kände mig stundvis ful som stryk tills jag kollade i speglen och såg min fina "bränna" och mina långa svepande ögonfransar ;)
Så när jag vaknade av en dröm imorse halv sex funderade jag allvarligt på att gå upp och duscha men nej jag höll mig till klockan ringde klockan sju. Men då rusade jag nästan in i duschen! :P Oooohhh sååå skönt det var att duscha!!!


Pepparkaka i vinterrusk

Nu har jag varit på spraytan och ögonfransförlängningen. Ögonfransarna blev betydligt längre och tätare och det känns sååå skönt att slippa måla dem var eviga dag. Nu kommer man vakna "sminkad" varje morgon ;)
Brun blev man ju också. Inte klokt vad mycke fräschare man känner sig med lite färg!! Synd att det försvinner om drygt en vecka dock... Och lite segt att jag inte får komma i kontakt med vätska på 8 timmar. Så jag får inte tvätta händerna, inte leta runt i frysen, inte diska osv...
Men ja det får bli att sitta här i soffan och kolla på TV och fortsätta att läsa om Mr Latte.
Imorgon kommer vara mkt bättre :)

Underbart trevlig onsdagkväll!

Sååå underbar kväll vi hade igår!

Först gick ju jag och mamma på stan och det blev ett par påsar... Hittade en drös BH:ar och en massa annat smått och gott på Twilfit. Nu ryker i princip allt annat i underklädeslådan :P
Sen gick vi in på Esprit för att kolla på jacka till mamma. Där fanns en väska som jag kollat lite på tidigare (dock inte i den butiken). Det var 50% på den så det var inte mkt att tänka över där inte :P Där fanns en liten svart väska också som rymde precis det man behöver och inte mer. En snygg liten sak i skinn med lång rem. Den fick det också bli :)
Stadium försåg mig med en pilatesboll och ett par hantlar. Sen köpte jag schampo på Saxin. Ja det blev tungt i armarna till sist :P
Vi var dessutom i Hyllinge på Härliga Hem och köpte gardinstång till mig så nu ska jag äntligen få upp gardinerna i sovrummet!

När jag kom hem blåste jag upp min kära boll och sen kom Filip.
Han drack några öl och jag piffade till mig med min G-star skjorta och mina svarta spetsiga stövlar. Lite smink och sen taxi ner till Oasen. Filip som missat hela fonduehysterin blev tämnligen förtjust :)
Ett glas rött till mig och en öl till Filip och en massa mys.
När vi suttit där och var så mätta att vi knappt kunde röra oss gick vi till O'Learys. Fullt... Happ... Mötte Patrik och gick till Telegrafen där det blev fotboll och öl/cider. En riktigt trevlig kväll med massa prat och lite lite fotboll. Liverpool mot Real Madrid är ju inte så intressant :P

En shopaholics bekännelser

Den 20 mars har "En shopaholics bekännelser" premiär på filmduken. Läste precis att den ska bli film... Hade jag ingen aning om... Har ju precis läst klart boken och beställt två av uppföljarna.
Isla Fisher spelar huvudrollen och jag har tyvärr lite svårt för henne... Hon spelar alltid naiva halvkorkade typer. Men ja jag ska ändå ge den en chans. Får kolla med tjejerna om dem vill hänga på :)


Dagens ord

Det finns oerhört många fina ord. Som klingar sådär fint när man säger dem. Morgongåva är ett fint ord som jag alltid tyckt om... Men dagens ord får ändå bli tusensköna. Ett fint ord som väcker vårkänslor. En liten söt blomma som inte är särskilt märkvärdig men som bidrar till glädje när man upptäcker dem där i gräsmattan :)
Ja jag e lite töntig nu och lite väl poetisk för mitt eget bästa. Men det var bara en sak som slog mig :P


Träningsvärk

Gahh vilken träningsvärk jag har i axlar och bröst! Men vi ska nog bita ihop och träna lite idag också. Denna dagen ska jag dock ha vattenflaska med mig... När jag gått på sånna här genomgångar på F&S och Aktiverum har dem visat hur man tränar på maksinerna så man verkligen gör rätt och så har man kanske gjort två repetitioner på varje maskin för att känna efter bara. Sen har det inte varit mer med det. Igår var det ju ist att jag verkligen gjorde hela programmet och svettades. Man tar ju i på ett annat sätt när man har tränaren framför sig som plågar en :P

Nej nu ska jag strax in i duschen, sen ska jag plocka undan disken från igår och komma fram till om jag ska träna efter eller före min och mammas tur på stan... Lutar åt efter... Sen ikväll kommer älsklingen och vi ska till Oasen och äta fondue :D

Mitt nya liv! :)

Ja idag blev det en liten smygstart. Hade introduktion med Johan som gav mig ett blandat bra program. Tror jag kommer trivas bra med det faktiskt :)
Han var en riktig slavdrivare dock och tjatade om att jag skulle göra alla övningarna låååångsamt. Jag tycker jag brukar göra det sakta men det här var ju nästan löjligt... Sen blev det rodd till uppvärmningen och det var ju faktiskt rätt skoj. Trodde jag aldrig att jag skulle tycka :)
Dock har jag tydligen fruktansvärt svaga magmuskler och kommer att få träna en del hemma också. Så nu ska jag köpa mig en sånn där ful pilatesboll...
Nästa vecka är det uppföljning. Får se vad han säger. Har jag skött mig eller inte tro?
Imorgon ska jag träna sen blir det eventuellt tors och definitivt fredag.

Kan detta vara en start? Ja jag tror faktiskt det :)


Mitt nya liv börjar idag... eller eh imorron kanske... torsdag?

Ja idag skulle ju mitt nya liv börja med introduktionen på Nautilus. Ska få ett program som gör att jag kan träna trots den där dumma foten. Unrar förresten när jag nämnde foten här i bloggen första gången? Jaja de är en annan femma.
Sen kommer Filip idag och vi ska äta en riktigt god hemlagad restaurangig middag med helstekt ryggbiff, potatisterrin, västerbottenostcreme, semitorkade tomater (som Filip älskar) och kanske lite sparris eller nått. Dessert tror jag inte jag orkar göra men jag har inte lagt locket på än.
Så ja det blir inte helt nyttigt ikväll...
Imorgon ska vi mysa på Oasen och fira en lite halvsen Alla hjärtans dag ;)
Och sen när blev det nyttigt med fondue? :P
Så nej imorgon blir det inte nyttigheter heller. Så därför chansar jag på torsdag.

Starten på den här veckan

Det är så härligt att vakna av sig själv. Hade ställt klockan på åtta och vaknade kvart över sju, utvilad och härlig :)
Har haft inpackning i håret i natt, blivit lite av min grej.
Sköljt ur den och nu sitter jag i soffan och kollar på The Voice.
Innan jobb blir det tur inom H&M. Måste köpa en ny tröja jag kan jobba i idag.
Sitter och funderar över vad man ska tänkas äta när man kommer hem ikväll. Lutar åt köttbullar från frysen med lite kokt potatis och lite lite gräddsås :P
Frukosten idag består av två rostade mackor, en med skinka och en med aprikosmarmelad. Till det blir det ett kokt (ekologiskt) ägg och en smoothie med ananasjuice, hallon, mango och jordgubbar.
Står man sig förhoppningsvis ett tag på :)

Helgens partylåt!

Denna låten är en helt galet bra partylåt som höjer iaf min puls och får mig att vilja dansa en hel natt!
Ignorera dock texten och fokusera ist på den sköna rytmen



Söndag i Berget

Sitter ute i Lerberget. Har inte varit vaken särskilt länge, dock längre än Filip ;)
Vaknade och läste lite i min Mr Latte. Har beställt lite böcker som förhoppningsvis dyker upp i brevlådan i nästa vecka och då tänker jag vara klar med den här. Skönt att läsa och att ha kommit igång med läsningen igen.
Är ledig väldigt mkt i veckan men har försökt planera in så mkt som möjligt.

Imorgon ska jag först vakna och förhoppningsvis har jag en inpackning i håret som ska sköljas ur. Sen beger jag mig till jobb där jag springer runt fram till halv sju. När jag kommer hem på kvällen ska jag förhoppningsvis äta något gott och sen är det Design Simon & Tomas.

På tisdag är det rätt så mkt lugna gatan. Ska försöka gå en promenad eller luncha med någon, Löfvall?
Sen halv fyra ska jag få mitt nya träningsprogram. Gött!

På onsdag är det massage klockan elva. Blir nog träning innan  massagen. Fast på Aktiverum då då.
På kvällen ska nog Filip dyka upp och eventuellt blir det en mysig middag ute om jag har tur ;)

Då var det torsdag och jag har peelat hela kroppen när jag dyker upp på Catflash när det är dax för spraytan och sen ögonfransförlängning. Ska bli spännande och se hur det utvecklas :)

Fredag ska jag eventuellt luncha med Joachim. Får se om han har tid eller inte. Kan mkt väl tänkas bli lunch på Helsing.
På eftermiddagen åker jag hem till mamma och pappa där hon och jag ska rensa i förrådet och sen blir det väll en god middag där som avslutning.

På lördag är det äntligen dax för Åkes 30-års fest. Som vi har väntat ;)
Klockan 13.00 ska jag till Larsson & Lange och får håret fixat av Caroline. Emma var tyvärr ledig men det blir säkerligen bra med Caroline. Kan ju alltid snacka lite skit om Joachim (hennes man) ;)

Ja sen är det bara söndag kvar och då kommer jag troligtvis ligga som ett paket och skrika efter pizza......

Mest fredag men också ett stänk av lördag

Igår gick man upp i gryningen och stack iväg till jobb. Jobbade från åtta till halv tre och då fixade jag först lite ärenden så som att köpa en ny glödlampa till kökslampan som hade lagt av på morgonen. Inga roliga utgifter men nödvändiga. Den där glödlampan gick ändå på en 85 kr som jag skulle kunnat köpt något annat fint för :P
Gick bort till Lagerhaus och Vila men hittade inget av intresse.
Hoppade in i bilen och körde till Nautilus där jag tränade, hör och häpna. Bokade till och med in en genomgång med en av tränarna för att kunna få ihop ett bra och fungerande program till mig. NU jävlar ska vi ta itu med det här! Trotts foten!
In på Oj! där jag pantade och köpte en ny ramlösaback, lite skinka, färsk ananas och smått och gott...
Kom hem och hoppade direkt in i duschen, städade lite och sen blåsa och plattånga håret. Filip kom klockan sex och var hungrig som ett djur. Började också känna lite hunger i magen så ist för att ställa oss och laga mysmiddag i 2 timmar blev det myspizza :)
Nån gång får man ju unna sig, speciellt när man varit o tränat :P
Sen kom Johan och Marcus på kvällen och vi körde singing bee. Massa skratt och en del öl till dem. Orkade själv inte dricka men tror att det kommer bli ändring på det ikväll :P Då är det rematch i Lerberget med samma gäng. Ska bli skoj. Ska bara jobba lite först :)

Mys med hjärtat

Ja Filip har ju frivecka så därför blir det inte så mkt bloggande utan mer umgås med honom.
Hämtade paket igår på Kalles och skickade tillbaka jeansen från Chicy :(
Paket jag hämtade ut var från Nelly. Supersnygga skor som troligtvis kommer användas på Åkes 30-års fest. Där var också två tunna armband i svart och blått och en svart Obama T-shirt. Obama är som sagt en favorit inom politiken och det känns tryggt att just han är en av världens mäktigaste människor.

Efter att ha hämtat paketet åkte jag och Filip ner till stan och käkade kinamat. Lite av vår grej numera känns det som :)
Sen blev det en tur till apoteket för att hämta ut mer tabletter och sen hamnade vi på systemet där det blev en flaska rött.
Åkte hem till Filip där vi gosade ner oss i hans soffa. Somnade nog efter fem minuter... Filip väckte mig när han skulle iväg och träna och jag sov gott vidare :)
När jag vaknade gick jag ner och pratade lite mat med Yvonne och vi skickade en lapp på saker att handla åt Filip.
När han och Markus kom hem från träningen blev det baconlindad kycklingfilé med pasta i parmesansås. Inte helt tokigt faktiskt :)
Jag och Yvonne delade vinflaskan och sen blev det en god drink efter det. Somnade gott återigen i soffan medans Filip och Markus spelade X-box :P

Idag gick jag och Filip en promenad i snön. Supermysigt :)
Sen blev det mys i den välkända soffan och kollade på The Ring. Ja jag gömde självklart mig en del under täcket :P
Åkte hem vid femtiden och har sen jag kom hem inte gjort mkt mer än slängt ihop en snabb middag.
Är sällan sugen på att laga mat till mig själv nu för tiden så ikväll blev det korv med pommes och cole slaw... Bättre än inget samtidigt som jag är lite tjurig över att jag åt en massa fett. Jaja jag har lånat Filips hantlar så jag får väll träna lite ikväll till "du är vad du äter" :)


Morgonpigg

Ja i natt har jag faktiskt sovit väldigt bra tror jag. Känns så...
Vet inte om det har med att Filip sov här eller om det beror på den nya kudden.
Idag står det iaf jobb på schemat. Innan dess ska jag försöka hinna byta strumpor på Twilfit. råkade visst komma hem med storlek 39-41....
Efter jobb ska jag hem och jag och Filip ska käka bbqribs med hemgjord coleslaw, bbqsås, en fräsch sallad och klyftpotatis.
Så mysigt att planera och laga mat när Filip är här för det är ju betydligt roligare att laga mat till två. Även om man vant sig vid att laga mat till en person.
Beställde lite gott och blandat igår. Lite böcker bland annat snabba cash och en shopaholic säger ja, sen blev det ett par skor, några armband och en Obama T-shirt från Nelly.
Och sen tog jag tag i det där med armbanden från Angela Gotborn och beställde två från hennes hemsida. Ingen frakt där by the way. Och sånt tycker vi internetshoppare om :)

Något annat jag unnade mig igår var att boka lite tider hos Catflash. Aldrig gått dit innan men den 28:e ska jag ju på 30-års fest och då ska man vara brun (spraytan), ha långa svepande ögonfransar (ögonfransförlängning) och vara fin i håret (styling) så det fick bli tre tider där. Raporterar om hur det har gått sen. Spraytan (250 kr) är smidigt för då får man fin färg direkt utan att behöva sola solarium 20 ggr. Testade det till balen men var då på Electa och det blev riktigt fint.
Sen ögonfransförlängningen (400 kr) var lite av en inpulsgrej men det skulle vara skönt att slippa måla på mascara ett tag fram över och skönt att få lite längre fransar än vad jag har. Vi får se hur det blir helt enkelt :)

Nej nu ska jag hoppa in i duschen, äta frukost och sen iväg och jobba!

Ny funktion på Eniro

Med Eniros nya funktion kan man markera och mäta ut en viss sträcka. Så jag mätte rundan jag och Löfvall gick igår. 4,5 km är inte så dåligt :)


Ny funktion på Eniro

Med Eniros nya funktion kan man markera och mäta ut en viss sträcka. Så jag mätte rundan jag och Löfvall gick igår. 4,5 km är inte så dåligt :)


Underbar söndag!

Sååå mysig söndag jag hade igår!
Först turen till Väla och sen Maxi och sen en paus hemma. Åt lite jordgubbar med mjölk och socker och sen klädde jag på mig för fullt. Strumpbyxor, jeans och tröja under min tjocka stickade JL-polo (en ny favvis).
Mötte Sandra och gick ner för nytorgsbacken. Den lilla isbjörnen dem satt upp där var inte så jätteimponerande men dem hade iaf satt dit en högtalare också. Hade iaf viljat se lite fler isbjörnar :/
Sen gick vi bort mot GA-torget där det blåste ut bubblor och man hörde "All you need is love" och man blev på riktigt bra humör :)
Hela badhuset såg ut som ett akvarium och fd polishuset pryddes av glada hjärtan.
Promenaden genom stadsparken var supermysig och vi undrade om inte våldtäkterna och otäckheterna i parken skulle minska om man fortsatte med dem här hängande kristallkronorna och den klassiska musiken. Sen funderade vi också på om em där kristallkronorna får hänga i fred... Men ja där är ju kameraövervakning...
Så där fortsatte det och vi hade superhög mysfaktor :) Allting var så kul och man kände sig som en turist i sin egen stad och upplevde allting annorlunda.
Gillade skapt all musik och alla ljud som spelades upp. Det tycker jag dem skulle fortsätta med :) Hade varit kul att gå ner för hallbergstrappor samtidigt som det låter som att man går genom en djungel.
Ljusshowen vid terrastrapporna var rätt kul att se på, just vad dem kan göra med ljus. Men det måste bli trist i längden, speciellt om man bor bredvid och hör det där hela tiden.
Vi köpte vars en varm choklad med grädde. Mums! Sen ställde vi oss i kön till kärlekstunneln. Lång tid tog det och vi undrade vad det var där inne egentligen...
När vi kom in fick vi vars en hjälm (ja en sånn du har på jobb älskling ;) ) och kom in i en gång. Sandras skor läckte in så vi gick rätt snabbt igenom den blöta gången... Sen kom vi ut. Jahapp var det allt? Ja det var ju rätt häftigt att ha gått där inne i landborgen dit man inte kommer annars.
Vi började röra oss mot söder och Sandras stackars näsa ville bara rinna oavbrutet vilket ledde till ett kraftigt skrattanfall :D
Bort till söder och upp för backen. Riktigt nöjda med vår två timma långa promenad :)
Tycker nog att vi borde ta en riktigt fin sommardag och gå hela landborgpromenaden. Dock får vi nog dela upp den på två dagar då den går från Sofiero till Råå :P Men vi bor ju på mitten det är ju klockrent. I värsta fall tar man bussen hem...

Nej nu ska jag torka håret och äta frukost. Tog en inpackning nu i natt! Kan varmt rekomendera Tigi's Dumb Blonde!



Suddig ja me ni ser iaf hur söta vi var i våra hjälmar :)
Som förresten också rymde en pösig mössa :P

Tetris x 2

Blev inget mellanstop på högaborg mellan väla och maxi. Åkte direkt till maxi med Löfvall och det var bra att ha en liten assistent som hade koll och kunde bocka av på lappen :)
Dock var det lite pusslande att få in allt i bilen. Sandra fick samsas med 2 kassar där fram också.
Sen skulle allt in i kylen nu när man kom in och det var ju inte helt lätt det heller... Men det gick :)

På Väla blev det lite underkläder, strumpor och en huvudkudde. Det är minsann dyrt med kuddar! Speciellt när man inte vet om man kommer sova skönt på dem eller inte... Idioti...

Träffade två gamla bekanta/vänner också. En av dem umgicks jag rätt mkt med ett tag och det känns alltid så märkligt när man ses igen och inte pratar med varandra längre. Det blir alltid samma gamla vanliga "ja vad gör du nu för tiden?" :P

Lovely lördag och leka med Löfvall

Igår kom man hem vid nio, trött i benen efter allt spring och hela jag luktade latte och varm choklad.
Hade köpt med mig ett rör pringles och bäddade ner mig i soffan som planerat. Håller på att läsa "Middag med Mr Latte" som jag kan rekomendera för alla matintresserade. Handlar om en matskribent i NYC och själv känner jag igen mig i mycket av det som skrivs. Som att hon t.ex. inte riktigt låter folk komma in i köket när hon lagar mat och inte förlitar sig på andra när det gäller att hjälpa till med matlagningen ;) Tilde pikar mig ofta när det gäller saker och ting. Hon tycker ofta att jag är väldigt petig och att jag alltid vill att saker ska vara på ett speciellt vis. Man kan t.ex. inte bara hacka ner en tomat utan man ska först ta ut kärnhuset och sen skära allt i lika stora bitar :P
Här kommer ett utdrag ur boken:
 
     Det finns några personer- min syster, min mamma och några vänner -  som jag tycker att det är kul att laga mat tillsammans med. Jag har vant mig vid deras sätt att röra sig, vilken sorts mat de tycker om att laga, mixen av samtal och tystnad. Men det tog tid för de här förhållanena att utvecklas. Mr Latte är fortfarande ny och oprövad.
     Jag har inte gjort det lätt för honom. Jag har skickat honom på långsökta ärenden (Jag: "Har du lust att springa ner till vinbutiken och köpa en flaska riesling?" Han: "Okej, men du vet om att vi redan har fem flaskor?") och gett honom trista uppgifter som att skölja sallad i hopp om att han ska ge upp. Men han har genomskådat mig och gjort klart att när jag ber honom om en tjänst vill han inte att jag ska framställa det som ett slitgöra och att han blir inte glad om jag ber honom om något utan att först be snällt. Det är tydligen inte heller någon av mina starka sidor.
     Han gillar att diska. Men det har bara förvärrat problemet. Eftersom jag inte äger en diskmaskin måste disken skötas för hand. Vi har olika metoder. Mr Latte diskar tallrikarna i en tom ho med en löddrig svamp och sköljer sedan av dem. Jag å andra sidan sköljer av tallrikarna, fyller sedan diskhon med väldigt hett löddrande vatten och skrubbar dem med en disktrasa eller en grov svamp innan jag sköljer av dem igen. 

Jag känner igen det där mkt väl. Jag och Filip har olika tekniker när det gäller disk men det blir rent så jag låter honom göra på sitt sätt. Plus att jag är så oerhört tacksam över att han hjälper mig med den så därför ifrågasätter jag inte det heller :)
Sen det här med maten. Jag förlitar numera salladen till Filip ;) Lite hackande kan funka också. Plus att han alltid blir typ ris- och pastaansvarig. Så jag släpper in honom en del :)


Jag idag ska jag iaf städa lite här. Men först ska jag till Väla med Löfvall. Sen blir det att lämna henne och eventuella påsar och åka till MAXI och bunkra upp inför Filips frivecka (innebär att han är här betydligt mer och då behöver kylen vara välfylld)
Sen ska jag och Löfvall kolla in Love Light ikväll och gå hela rundan genom stan. Vi har ju turen att slingan är precis nedanför gatan :)
Det kommer gå så sakta för min fots och för Sandras knäs skull. Vi konstaterade innan att vi är som gjorda för varandra :P
Sen blir det en värmade köttgryta ikväll och sen somna med hårinpackning.
 

Alla hjärtans dag!

Hoppas alla sovit gott :)
Jag har sovit okej me inte mer... Funderar på att köpa mig en ny kudde imorgon. Någon som är skönare än den jag köpte på IKEA. Den är hård och vissa nätter sover jag skönt men långt ifrån alla...

Idag ska jag städa och göra fint här. Sen ska man jobba från två till halv nio. Är ju en massa i stan idag med Love Light så det kommer nog vara en massa människor.
Igår var det helt galet mkt folk och stängningen var katastrof. Eva hade inte hjälpt Carina ett skit så hon var förbannad och jag var lite lätt irriterad....
Sen stack jag till Elin och Åke där det blev massa god mat och som vanligt en massa skratt ;)

Ja ikväll blir det ingen mysig middag med Filip tyvärr. Han jobbar natt så vi får fira i nästa vecka när han har frivecka.

Jaja nu ska jag kolla på Ugly Betty, DH, Lost och Top chef samtdigit som jag städar, Tänka sig va effektiv man kan vara ;)


Familj o vänner

I måndags sov jag hos mamma o pappa, i tisdags sov jag också där och i natt sov jag hos Filip.
Inte varit hemma på ett par dagar på gott och ont. Igår ringde ett bud som stod utanför min port och sa att han hade ett paket till mig. Troligtvis Asos som kommit, lite synd att man inte var hemma då för det kan jag knappt bärja mig tills jag får slita upp :P
Igår fyllde Marlene och pappa år. Pappa ville som vanligt inte att vi skulle fira men jag och mamma ville ändå göra nånting. Vi föreslog att gå ut och äta men efter många förhandlingar slutade det med att det blev hämtpizza och parfait med hallon...

Parfaiten blev himla god faktiskt... Citronparfait med maräng, lemoncurd och vit choklad.
Vispa 4 äggulor och 1 dl socker vitt och fluffigt. Vispa sen 3 dl grädde ganska hårt i en annan bunke. Vänd ner grädden i äggsmeten och smaksätt med rivet citronskal från en citron och 3 tsk limoncello.
Varva smeten i en plastad form med hackad vit choklad, lemoncurd och maränger. Ställ i frysen över natten! Smaskens! :D

Slut på helgen!

Vänder mig om när jag står i köket och meckar och Filip står framför mig på ett knä med ett lite smått panikartat ansiktsuttryck för att visa att han läst min blogg. Haha som han kan få mig och skratta. Lugnade honom med att det inte kommer vara aktuellt på ett par år.
Sen blev det pasta med fläskfilé och dragonsås och det gick ner i bådas magar. Hade vi inte varit så trötta och även lite lata hade det också blivit en daimglass från Walles men ingen av oss orkade gå över...
Kollade på TV och myste en massa. Har verkligen haft en superbra helg tillsammans med både lite familj och vänner.

Nej nu ska jag torka håret och sen är det frukost och jobb som gäller!

By the way har jag en glädjande nyhet till både
Carina och till mitt hjärta Aftonbladet skvallrar om att Forever21 (Carinas favorit) och Abercrombie & Fitch (Älsklingens favorit) letar lokaler i Sverige!

Alla flickors dröm

Berätta inte detta för Filip men jag fick ett sånt jättesug efter att gifta mig :P

Alla flickor (nästan) drömmer om den dagen då dem står med sin rätte framför sig och säger ja.
Jag vill ha ett rätt så okomplicerat och avslappnat bröllop. Gärna utomhus men jag undrar om man vågar ta den chansen här i Sverige där vädret kan slå om hur som helst.
Normalt är jag helt för vitt och stilrent men jag vill nog inte ha ett helt vitt bröllop.
Efter att ha kollat på en massa bloggar hamnade jag på engelska bröllopsbloggar. Och är det något dem kan i England är det bröllop. Så visst pirrar det lite i magen :P Men du kan vara lugn hjärtat jag förväntar mig inte bröllop på X antal år ;)
Men man får alltid drömma!


Mys med pojkvännen

Ja igår och i torsdags har varit Eva-och-Filip-dagar :)

Jobbade mellan 7.00 och 13.00 i torsdags och det var ju ett riktigt glidarpass ;) Tiden går helt galet snabbt på morgonen och klockan elva känns det som att man bara jobbat en timme.
När jag slutade åkte jag hem och städade och diskade en massa.
Filip kom vid halv sex och hade med sig vin och öl. Blir det rätt ofta när vi båda är lediga :P
Det blev chilimarinerad karré med örtcreme och klyftpotatis.
Ett par glas vin senare och jag var lite mer än lullig... Märktes att man varit vaken länge och ätit dåligt på dagen :S

Igår vaknade vi vid tio och Filip köpte frallor. När frukosten var avklarad och vi hade duschat och fräschat upp oss åkte vi först och hämtade mitt paket från Chicy och sen ut till Hyllinge. På vägen dit (jag körde) blev vi omkörda av en Saab vilket jag inte noterade:
Filip: Det var Raffe!
Eva: Nej det var det inte (hade inte sett något)
Filip: Jo jag lovar det var Raffe!!
Eva: Nej det var det inte alls...
Min telefon ringer men jag kan inte få fram den just då.
Filip: Tusen spänn på att det var Raffe....
Eva: Nej det var det ju inte!
Plockar fram mobilen när den ringer igen... Det var Raffe som frågade hur jag inte kunde ha sett honom...

Hehe oj då :P
Ja när vi kom ut till Hyllinge blev det först Max. Hjärtat var hungrig och när han är hungrig är det bäst att låta honom äta :P
Jag åt lite av en cheeseburgare och ett par lökringar. Störde mig lite på att alla i personalen hade långa akrylnaglar vilket är big no no när man jobbar med livsmedel.
Körde över till Härliga hem och kollade gardinstång. Hittade äntligen en som passar i mitt sovrum. Letat länge och köpte nog gardinerna av Peter för snart ett år sedan....
Gick in på Familia där vi sen gick in på JC. Filip hittade ett par Levis och jag hittade en snygg vit skjorta med svarta detaljer från G-Star och ett gult halternecklinne till sommaren.
På H&M hittade jag äntligen en snygg marinblå cardigan som jag letat efter länge. Filip hittade en ljusblå randig skjorta till mig med vit krage och vita avslut vid ärmen.
Riktigt nöjd med våra fynd gick vi in på City gross lite snabbt och plockade ihop det sista vi behövde till middagen.
När vi kom hem blev det lite Vänner, klädprovning och sen slängde vi ihop middagen.
Ett par av jeansen från Chicy var sjukt små i storleken! På Gina och dem flesta andra ställen kan jag få på mig storlek 26 och dem här var 27 och jag fick inte upp dem över knäna ens :(
Sen kollade vi på Click och lite mer Vänner. Båda nöjda med sina fynd och dagen i sig :)

Imorse stack Filip vid sex. Han ska till Tyskland med sin bror och köpa dricka till hans 30-års fest. Jag skickade med en beställningslista :P
Har aldrig varit i Tyskland själv men nog borde man sticka dit nån gång och fylla på barskåpet (som iofs redan är rätt välfylt).

Så idag ska jag börja med en inpackning, äta frukost och sen städa i garderoben. Eventuellt blir det en tur till mamma och pappa och eventuellt ut till IKEA. Vi får se :)

Boston Celtic och varmdusch

Kom hem efter en dag på Falles. Trivs riktigt bra där nu :) Riktigt bra tjejer idag. Visst där är ju problematik och saker som kan irritera en där med men jag har ändå varit glad varje dag och mått bra hela tiden. Så var det ju inte alltid på Papi. Ibland kunde man må skit och inte orka med nånting.
På vägen hem från Fahlmans köpte jag en burgare på O'Learys. Gött när man inte orkar ställa sig och laga mat när man kommer hem. Speciellt inte när man måste lägga sig tidigt, ska ju upp halv sex imorron.
Åt min burgare och njöt av varje tugga. Sen kollade jag ju på Halv åtta hos mig och det har jag ju redan beskrivit hur det var...
Hoppade in i duschen (som fått en ny duschslang) och unnade mig både en lång varm dusch och två inpackningar. Körde en från loreal som är för slingat hår och en proteinkur från redken.
Sen har jag sorterat bland mina kläder och det blev faktiskt en del i "slänga"-högen.

Var förresten hos ortopeden idag och fick inlägg till skorna. Dem har ju hela tiden tjatat om att det är dem som ska göra mig frisk. Nu fick jag reda på att jag ska börja använda dem en timme om dagen och sen öka stegvis för att jag inte ska få ont i fötterna... Så om tre veckor kan jag använda dem konstant typ.

 Nej nu ska jag torka mitt hår och sen lägga mig och sova.


Ps. Idag firar jag och mitt hjärta nio månader :) ... På vars ett håll :(

Stekar-Philip i Halv åtta hos mig

Philips tur i "Halv åtta hos mig". Och gud vilket självförtroende! Sitter och biter mig själv i läppen för att inte skrika högt.
Jordärtsskockssoppan verkade väldigt trist och han tror själv att han är bäst i världen!
Han dissade först vinet han skulle ha till såsen och sen drack han de ändå.
Hans kött var omtyckt men ska man servera kött som man bundit med snöre (vilket man gör för att forma köttet) så ska man vara noga med att skära bort det innan serveringen!!! Sen så sa dem att hans uppläggning av varmrätten var väldigt profesionell och det såg ut som en femåring som hade gjort det....

Asosbeställningen

Blev en del från Asos avdelning Red som är deras outlet. Outlet funkar fint med min ekonomi :P




Mycket fokus på sommarkläder och kläder som jag kan ha länge. Den där randiga koftan kommer ju funka flera år och den vita klänningen funkar både till vardags o fest. Den vita playsuiten känns skön att dra på sig när det är varmt och skönt. Gillar att det är en linnemodell.




Jeansjackan är en klassiker, här i trekvartsmodell som jag älskar! Klänningen är också klassisk och funkar året om. Skjortsen tyckte jag var söta och somriga och Ben Sherman är ju ett bra klassiskt märke :)
Den gråa munkisen kommer jag mysa runt med här i lägenheten.



Den här bikinin ska jag ligga med på stranden i sommar. En svart klassisk med snygg detalj fram.




Tveksamt om Filip kommer få se mig i någon av dem här men jag tycker om pyamasar (precis som Löfvall) och behöver fylla på i lådan :P

She was spendig money like it was going out of fashion

Ja igår var jag en big spender. Både frivilligt och ofrivilligt.
När jag hade slutat klockan fem gick jag på jakt efter myskläder och långärmad pyamas.
Gick först bort till banken för att få ett nytt kort. Mitt kort började typ strula och bli slitet efter en månad... Så nu är det fixat och de känns skönt och veta att mitt kort inte kommer strula när jag t.ex. ska betala parkeringsavgift och tanka.

Gick in på H&M där jag hittade en ny svart väska! Äntligen! Som jag har letat. Dragkedjan har ju gått itu på min gamla så nu bär jag runt på min tunga chloeväska som väger 60 kg... Typ...
Så nu har jag en fin väska som kostade 179 kr!!! :D
Sen hittade jag en fin vit bomullspyamas. Jag har länge saknat något långärmat att sova i nu när det är kallt. Men denna är sådär lagom tunn så man svettas inte ihjäl heller :)
In på Twilfit där det blev ett par supersöta vit-blå-randiga "pyamasiga" pyamasbyxor. Ja ni vet är det något som skriker pyamas är det ju blå-vit-randigt! :)

Hämtade papper på Papi och gick in på Mästerlivs och köpte champinjoner.
Gick bort till bilen där det satt en lapp... suck...
När jag kom hem blev det en stor laddning med köttfärssås. Bra att ha på lut i frysen...
Kände att jag behövde något att pigga upp mig med så det fick bli en beställning på Asos. Dem har ju sjukt billig frakt fram till den 12:e, 12 kr är lagom i frakt ;)
Jag och Carina hade snackat om att beställa tillsammans men iom den billiga fraktkostnaden behöver man ju inte riktigt kombinera. Det är ju ända anledningen till att beställa tillsammans, för att slippa hälften av frakten.
 Det blev en massa godbitar:
Kommer kanske bilder ikväll på vad som åkte ner i min shopping bag!

När man försöker vara duktig

Skulle duscha håret nu på kvällen hade jag tänkt. Men jag tänkte somna med inpackning som jag sen skulle skölja ur imorgonbitti. Behöver jag säga att den idén spolades ner lika snabbt som vattnet?
Min duschslang har varit lite halvtrasig. Det går ju metall snurrat runt slangen för att skydda gummislangen inuti. Den här metall"slangen" hade börjat släppa så att gummislangen blottade sig. Innan kunde man typ klämma ihop metallen men det gick inte nu. Det blev bara större och större och idag ville den inte mer. Så när jag hade skäljt ur shampot sprack den.
Jag hade sköjt ur det för en stund sen och stod bara och njöt av den goa varma duschen. Tänk om jag stängt av duschen, gått ut och tagit i inpackning och sen imorgon när jag skulle skölja ur den intorkade inpackningen hade den spruckit då ist. Intorkad inpackning är inte det lättaste att få ur håret, inte ens när slangen är hel.
Imorgon får mamma ringa Brogripen. Jag behöver en ny duschslang och jag jobbar hela dagen.

Halv åtta hos mig

Kollar på premiären av halv åtta hos mig.
Lite halvdryga människor med idag...
En av deltagarna som heter Filip och är jurist är fruktansvärt dryg. "Åhhh risotto på menyn... Det är ju såååå 2006"
"Hon kunde ju kämpat lite med varmrätten så den kunde bli lite mer 2008...".
Där är en dryg konstnär också som gnäller på allt och inget och säger att han ätit på "i princip alla bra krogar i hela världen"!!! Jo tjena nog att du varit i varenda j*vla land!! Bullshit!

Man är vuxen när...

... man dem inte längre kollar ens leg på systembolaget
... man inte orkar festa dagen efter
... man veckohandlar och planerar sina middagar en vecka framåt
... man funderar på att sälja sin häftiga sportbil för att den inte är tillräckligt praktisk
... man har prydnadskuddar som man gärna fluffar till för att dem ska ligga rätt
... man dricker ett glas vin för att varva ner, inte två flaskor för att bli packad
... man pensionssparar
... man har en symaskin

Jepp jag börjar visst bli vuxen :)


Seg söndag

Tack allihopa för den underbara kvällen igår! Trotts all stress innan folk skulle komma så blev det riktigt bra :) Ja jag hann ju inte plattånga håret och sminka mig innan ni dök upp men ni kan tåla att se mig sånn där :P
Det blev mousserande och massa plockmat och massa massa snackande.
En riktigt trevlig kväll. Synd att man inte ses så oftare. Man behöver ju inte äta anklever varje gång utan kan unna sig en mysig kväll men några schyssta rätter. Bara man ses och hittar på något iaf.
Löfvall var trött och stack hem, Carina likaså och Tilde skulle hem för hon skulle jobba dagen efter. Men jag och Marlene stack ner till Helsing och sen till Cardan. En kort men rolig utgång :)
Min fot ville ju inte dansa riktigt lika mkt som resten av kroppen :P

Idag har jag knappt orkat röra mig. Hela kroppen är på sparlåga. Man är ju inte 20 längre ;)
Ska snaaart orka ta itu med berget med disk sen ska jag eventuellt ut till mamma och pappa och hämta min bil. Ska ställa på den nu igen. Har blviit för mkt taxi med tanke på foten. Billigare att ha bilen påställd och köra själv.
Sen ikväll kommer eventuellt Filip :)
Ska bli skönt när jag har bil och kan åka ut till honom igen.
Middagen ikväll... Ska vara ärlig. Det lutar helt galet mkt åt pizza...