Bloggflyttande!

I hopp om att bli mer sugen på att skriva så har det blivit ett litet miljöombyte!
Numera hittas min blogg på
www.fantasifeber.blogspot.com och även www.matpratande.blogspot.com!

Nu ska det firas påsk!

Idag blir det äntligen lite slappande. Klockan ett ska vi ut till Lerberget och äta påskmiddag med familjen Axelsson och mina föräldrar :) Mysigt att båda familjerna samlas. Tycker vi om.
Sen ikväll blir det nog bara lugn och ro som en vanlig härlig söndag. Kanske spela lite wii och kolla på någon film :)

Ska försöka ta mig ut till mamma och pappa och fotografera hur det går med deras renovering. Det har gått ca 10 veckor nu och jag har varit där och tittat alla söndagar förrutom förra när jag var sjuk.
Roligt att se hur mycket det är som händer och hur allting utvecklas. Här har vi lite olika bilder från dem 8 veckorna jag än så länge har dokumenterade.

Arg? Jag? Nej faktiskt inte ett dugg.

Igår körde jag den nya menyn på Grand. I och med denna förbaskade konstrunda så var det ju mängder med människor ute och snurrade runder. Dessa var dessutom hungriga och vi hade rääätt ordentligt att göra på lunchen... Lär dessutom bli två resor värre idag tror jag...

Sen kom jag ju hem till den oplanerad förfest med 14 av Filips lagkompisar. Inget som rör mig överhuvudtaget. Vi bor båda här och han ska självklart få ha fest om han vill. Det som störde mig dock var att dessa människor jag aldrig har träffat förut hela tiden gapade om hur arg jag måste vara nu. Nej?
Och när jag sa att jag inte kunde bry mig mindre fick man höra "oooohhh she is pissed!!". Nej?
Så trött på att 1. alla dömmer en direkt och 2. att när det handlar om den här flickvänrollen så ska tydligen alla tjejer vara likadana. Sen när Filip inte var sugen på att hänga med ut så målade dem ju upp en som det svarta fåret... Nej det är inte jag som tvingar honom att stanna hemma. Nej jag bryr mig inte om han sticker ut men jag känner honom bättre än er och vet att han kommer att sitta i en taxi hem efter max en timme när ni kommit in dit...
Suck. Inte arg men jag blev en aning frustrerad på dem däremot..Återuppvaknande

Nu börjar våren göra sig mer och mer påmind och det känns galet härligt. Visst har man som vanligt massor att göra men det känns så mycket lättare när solen skiner och det är så mycket ljusare.

Igår var vi (jag & Löfvall) på inredningsparty hos Dessi. Blir fortfarande lika galet sugen på husköp när jag kommer hem till dem... Så skönt med alla ytor och alla möjligheter. För att inte tala om alla projekt :P
Hittade en del fina saker som jag funderat på till mitt vardagsrum. Lite nya ljuslyktor och lite sånt smått och gott.
Kom fram till att det nog får bli ett party här hemma sen.

Sen har jag ju blivit sugen på att börja fixa med trädgården också så smått. Filip har ju lovat att vara min händiga man och sätta upp staket och sen ska det planteras lite :)
Idag ska vi iväg till MAXI och köpa oss en ny grill. Den som vi har nu är en kompis "bärbara" grill som han helt enkelt inte orkade ta med hem. Så den är egentligen inte så optimal och framför allt så är den pytteliten...

Har ju praktik i Mölle nu igen och jag trivs precis lika bra som sist. Snart ska det dessutom finnas ett kök till på bottenplan så vi slipper springa upp med alla grejer från köket i källaren. Kommer underlätta avsevärt.
Har dessutom fått helt hundra klart att det blir jobb där i sommar och som det ser ut nu har jag garanterat jobb fram till september. Sen får man se vad som händer då.

Annars är allt som vanligt. Tokkär och glad :)