"Ta det på 250"

Nu har man kommit hem från jobb. Klockan är ett. 200 kr i dricks ikväll. Inte alls fel. Fick min dricks för den här månaden igår och den låg på 1700 kr. Älskar restaurangbranchen! :) Har jag förresten sagt at det här med dricksandet börjar påverka min vardag alldeles för mkt?
Av ren reflex så får jag lust att dricksa överallt... O då menar jag överallt. Idag senast på Åhléns... "Det blir 237 kr". Och av ren reflex svarar jag "Ta det på 250". Hon tittar förvånat och en aning förvirrat på mig och jag mumlade något tillbaka.... Samma sak har varit nära att hända på t.ex. Oj!, Mc Donalds och på en del andra ställen där man dorkakt inte dricksar...  Ja på restauranger och när det gäller taxi dricksar jag iaf. Det är normalt..

Köpte förresten ett par solglasögon idag. Det är tredje paret denna sommaren... O sommaren har knappt börjat... Har en tendens att lyckas ta itu sådana och därför är det verkligen inte tacksamt att ge mig ett par D&G eller gucci. Av samma anledning lägger jag inte ut dem pengarna själv heller....

Nä jag borde verkligen sova... Sjukt trött men samtidigt helt uppe i varv och kan inte riktigt slappna av. Men jaja det löser sig säkerligen när lampan slocknar :)

Kreativitet finns det knappast brist på...

Kreativiteten bara sprutar ut känns det som. Massa idér hela tiden. Framför allt när det gäller den nya lägenheten. Blir nog ljusa väggar i någon gräddig vit färg eller nått. Och så ek som träslag för att ge lite värme. Mmm det blir nog bra..

Soffan jag har hittat kommer från mio och heter Coffee. Sånn byggbar variant. Så det blir en beige trea med divan och med smala ben i ek. Till det ett runt bord också från Mio som Peter, Sandras pojkvän, tipsade mig om. Och så en rund matta till det. Har dock inte hittat någon snygg sådan... Sen hamnar TV:n mellan fönsterna... Någon snygg TV-möbel i ek.... O sen så ska de upp några hyllor på väggarna och lite snygga tavlor. Golvlampor... vaser... Och en massa massa ljus! :)

Har ju ett valv mellan sovrum och vardagsrum. Och rakt in ska sängen stå. En stor snygg säng med massa kuddar och ett snyggt överkast... Kommer alltid tvingas bädda sängen i och med att den är fullt synlig :) Kanske bra...
Ja sen blir det någon form av garderober och kanske någon byrå där inne...

Köket är det rummet jag är minst säker på... Ska ju måla om köksluckor, sätta nya knoppar och få en köksfläkt. Sen så vet jag inte om jag ska köra något modernt ekbord med tunna metallben och några stolar i samma stil... Eller om man ska köra mer enhetligt med ett ekbord, ekstolar och en skänk i samma serie. Behöver någon mer avställningsyta för micro, espressomaskin osv... Blir nog några tavellister där inne med mina favorit-kokböcker...

Sen har vi badrummet. Gå in backa ut. Nä inte så farligt faktiskt :) Men ett nytt badrumsskåp behövs. Dem där blåa luckorna framkallar ett fruktansvärt illamående.... Sen något snyggt duschdraperi, badrumsmatta och några mysiga handdukar. Inte alls fel sen kanske.

Ja hallen har ett underligt utseende men det ska nog gå att lösa på något bra vis. När man kommer in i hallen ser man direkt in i vardagsrummet. Det gillar jag. Ger en ombonad och mysig känsla på något vis... Ja hallen och toaletten har förresten inte lika högt i taket som det övriga. Skiljer 40 cm....

Sen har jag en garderob man kan gå in i med en minimal liten pyttedörr :) Riktigt söt faktiskt... Där inne ska bli mitt lilla dressingroom eller nått. Ja det blir säkert bra...

Nä jag får fortsätta att uppdatera någon annan dag känner jag :) Ha det fint mina vänner! Puss

Hem ljuva hem! Åh jag längtar! :)

Var i lägenheten idag och mätte och hade mig. Längtar verkligen. Visst där är massor som ska fixas och renoveras så ha det i åtanke när ni ser bilderna. Men den är verkligen helt underbar! :)

k?kettoaletten - g? in backa utvardagsrummetsovrummetvardagsrummetMitt hus :)

Carpe Diem

Fånga dagen. Ja det får jag faktiskt säga att jag har gjort idag. Skulle på massage klockan nio. Tog itu med träningen i tisdags och hade planer på att träna idag också. Och ja man bör inte träna efter att fått massage... Så det var ju bara att palla sig dit innan. Så klockan åtta stod en förvånansvärt pigg Eva där i sina nike träningsbyxor och vita träningstop och kände sig fräsch som få. Efter ett hårt pass så var jag inte lika fräsch längre....
In till Carina och fick massage. Hon sa att min rygg bara blir bättre och bättre och det är ju skönt att höra att det går åt rätt håll :)
Efter massagen gick jag och la mig i ett solarium. Värmen är bra efter massagen och färgen skadar ju inte när man snart ska på med bikinin.
Sen hem och tog itu med tvättberget. Tog sin lilla tid att sortera upp allt... Mammas tvättmaskin är ju sjukt high-tech och jag hänger fortfarande inte riktigt med när det kommer till alla olika program och inställningar... Men jag börjar iaf få lite grepp om det hela.
Ja snart ska man iaf in till stan och fika med Sandra. Ser vi fram emot :) Har ju inte träffat tjejen sen i söndags... Länge för oss ju!

Dagens guldstjärna: till mig för att jag tar bättre hand om min stackars rygg! :)

Dagens fråga: när kommer första minigolfrundan? och med vem? jag älskar ju minigolf!!!

Dagens lättnad: mamma var tvungen att åka in med Emil till veterinären för han har haft svårt att gå efter ett slagsmål med en annan katt. Men som tur var det bara någon varböld på insidan och inget brutet.

Dagens glädjeskutt: ska till lägenheten imorron och mäta och fotografera och ha mig :)

Dagens låt: Bob Sinclair & Cutee B - Sound of freedom

Everybody's free! Feel good!

Köpte en skiva idag. Sker väääldigt sällan men fick nått presentkort/tillgodokvitto av mamma... Och första låten som strömmar ut ur högtalarna i bilen var Bon Sinclair & Cutee B - Sound Of Freedom. Älskar den låten! Den känslan som sprider sig i kroppen är ju bara så underbar. Den är så mkt sommar! Precis en sånn låt som får mig att dansa som en galning när jag är ute! Don't worry about a thing! Just be yourself!

Ja då ska man vara ledig i två dagar. Inte fel det ju :) Jobbar inte förrän på lördag och då är det långpanna som gäller. Börjar väll en halv nio och slutar kanske vid ett på natten...

Ja imorgon ska man ju då på massage. Och innan dess tänkte jag träna. Massagen börjar klockan nio by the way... Dvs får väll vara på gymmet halv åtta eller nått.

Nä måste bara sova. Får skriva mer imorgon! Puss på er


Sådan far sådan dotter?

Har då börjat jobba och har jobbat sjukt mkt denna veckan. Eller ja det är inte mkt i min branch men för er som sitter i kassan på ICA så handlar det nästan om två heltidstjänster :P
Ja det märks iaf tydligt på pappa att han är stolt över sin kära dotter. Hon jobbar ju nästan lika mkt som honom och han börjar förstå att jag inte alltid kommer vara en bortskämd liten snorunge som får allt utan som faktiskt kan plocka fram plånboken själv i fortsättningen. Go känsla kan jag säga för er som inte förstår vad jag menar.

Ja igår jobbade jag mellan 08.30 och 01.00. Helt mongolid i huvudet efteråt och det var helt underbart att gå ut och ta lite luft med Nicco och ta en kall cider. Sen så tog jag en dusch på jobb för att undvika att lukta diverse maträtter... På med partyoutfitten och lite smink på.

Ringde Sandra och stack och träffade henne och hennes storebror på 28+. Jo tjena lova mig att jag inte kommer hänga där när jag är 40+ och ragga.... Fy fan vilka typer man hittade där. Men som vanligt hade jag och Sandra sjukt roligt! Speciellt när hon skulle ragga upp någon Julio Iglesias-look-a-like!!! På skoj då så klart.... Vit linnekostym, lockig backslick med sjukt mkt vax, fake-bränna-a-la-pepparkaka och poser som kunde få en att vilja slita ut ögonen....

Ja sen blev de cardan. Sandra störde sig som vanligt på alla människor där men äh vi har skoj ändå! :D Haha fan va vissa killar INTE fattar att man INTE är intresserad! "okej du har lett mot mig nu i en halvtimme och du ser att du inte får någon respons... anar du inte?"

Nä nu måste jag ut i solen och njuta lite till. Uppdaterar senare!

Min bättre hälft och blivande granne ;)

145357-10

Jag på Papi

                             145357-11

Nä det blev inget inlägg i söndags heller...

Ja det har ju då hänt så fruktansvärt mkt i mitt liv på så kort tid. Jag har fått jobb. Heltid tillsvidare :) Så det var bye bye skolan och börja jobba.
Och när man har jobb har man ju råd med en lägenhet. Jag vet att det kan vara riktigt svårt att få en lägenhet i Helsingborg och Helsingborgs hem är ju helt omöjliga om man inte varit sökande i 4073837 dagar... Så jag ringde brogripen i tisdags vid tolv tiden. Ja dem hade en ledig tvåa på Bjäregatan 16. Skumt varför låter det så bekant?? Ja jag stack dit vid halv fyra och tittade på den. Ja det var ju hit Sandra skulle flytta!!! :)
Som den är nu är den ganska risig men har stor potential. Så jag ringde på onsdagen och sa att jag var intresserad :) Två kreditupplysningar senare, en på mig och en på mamma, var lägenheten min. Bara min. Och jag har världens underbaraste granne två trappor upp! Sånn sjukt underbar slump! Och sen ska fröken Löfvalls pojkvän Peter flytta in någon trapp därifrån så vi kommer dela bakgård :)

Så lägenhet och jobb på mindre än en vecka. Det tycker iaf att jag är att ha grymt flyt. :)

Så nu ägnar man större delen av sin vakna tid åt att jobba. Idag är det 08-23 som gäller. Den resterade tiden ägnar jag åt att leta möbler.

Var i malmö i söndags ju med fröken Löfvall för att kolla på ilva efter möbler (såklart). Tog en vända inom centrum också och tittade lite där. Älskar granit och deras sortiment. Ganska basik tanke men ändå sticker dem ut på något vis. Sen stannade vi i Löddeköpinge på vägen upp också. Kollade på svenska hem och märkte att sådana dära golvstående kandelabrar som jag vill ha finns det oerhört gott om. Vart man än vred huvudet skymtade man en sådan nånstans i butiken...

Ja när vi kom upp till Helsingborg körde vi förbi vårt blivande kvarter och visade var vi ska bo. Jag ska bo på gaveln på bottenvåningen.
Sen ner till stan och satte oss en stund på espresso house och åt kakor. Jag åt faktiskt en kladdkaka och smakade på något dem kallade limecup. Mandelbotten, nån gregga som sen var övertäckt med vit choklad med limesmak. Smakade oerhört plastigt och kemiskt så jag fixade inte att äta upp trotts att det var något sött... Brukar annars alltid kunna slinka ner :)

Nä nu ska jag på med lite mascara sen är det iväg! Woho!

Jaaaa jag vet...

Jag är fruktansvärt dålig på att uppdatera här. Och det kommer nog inte ske något större unerverk ikväll heller. För jag måste sova. Ska på personalmöte imorron och sen till Malmö med fröken Löfvall.
Men jag ska verkligen försöka uppdatera den imorgon. Men jag kan inte lova något....
Ha det bra så länge!