Sova kan man göra när man blir gammal

Ja vila är inget för mig den här veckan :P
Somnade runt tio igår och vaknade strax efter fyra av mig själv. Kändes skönt att kunna unna sig att ligga kvar i sängen och dra sig lite innan det var dax att hoppa upp klockan fem.
Dusch, sen smink, sen kläder och sen frukost med ett par små pajer från jobb och lite sallad.
Upp på cyklen och ner för backen. Ja tro det eller ej! Ska faktiskt damma av den lite nu och cykla/gå så mkt som möjligt till jobb framöver.
På jobb var det galet mkt fram till tolv och sen avtog det. Kände att det gick riktigt bra trotts att det var stressigt. Det var en jättesöt stammis som lämnade en massa fina orkidéblommor till oss så vi fick ta med oss vars en när vi gick :)
När jag slutade gick jag bort till Papi och hälsade på grabbarna. När jag var färdig där gick jag inom MQ och köpte en scarf och ett halsband. Jag rådfrågade rätt mkt med mig själv för jag har bestämt att inte slösa en massa denna månaden. Men en scarf kände jag att jag behövde i sommar. En snygg vit som passar till det mesta och även ett långt silvrigt halsband med kjedjor i olika tjocklek.
På på cyklen igen och cyklade bort till floristen som i sin tur gav mig lite fint gräs till min kära orkidé :)
Hem och lämna min kära cykel och hoppade in i bilen. Först en snabb sväng till fiskaffären och beställa lite grejer till torsdag. Sen ner på lagret och hämtade lite grönt och frukt. Upp till City gross och bunkrade upp med både det ena och det andra.
Självklart var hallonen slut... Det jag behövde nästan mest :(
Åkte ner till Willys där jag hittade mina frysta hallon och åkte hemåt.
Väl hemma blev det en efterlängtad middag med ångad lax och ragu på ratte potatis, grön sparris, spetskål, purjolök och brytbönor samt en örtcreme. Sjukt godomligt gott!

Ikväll ska jag förbereda lite mat till imorron. Då kommer nämnligen Filip och svärföräldrarna hit för första gången! HÖR OCH HÄPNA! Ett år och det har inte blivit ett enda besök för deras del :/ Men imorron är det äntligen dax!

Intensivt!!

Ja i lördags var det inte mkt tid över till att andas... Efter jobb rusade jag hem, duschade håret, plattångade det och sen var det på med kläder och smink. Slängde i mig en skål med flingor och drack en Xcider jasmine & peach.
Sen kom Löfvall och sen Filip, Mathias, Martin och hans tjej.
Vi stack direkt bort till Johan där det var vin/öl/vatten (för Löfvall) och lite tilltugg och en massa prat. Filip improviserade lekar och vi kollade sen på fotbollen.
Riktigt roligt och avslappnat. Ett riktigt skönt gäng att umgås med där alla känner sig välkommna :)
Stack hem halv två, vred fram klockan till halv tre och slängde ihop lite chili con carne till min hungriga pojkvän.
Somnade vid tre.

Upp klockan sju. Helvete vad trött och bakis man kunde vara då...
Stack till jobb och började jobba tidigare bara för att jag visste att allt skulle ta tio gånger så lång tid.
Saga hade missat att ställa om klockan så hon blev lite sen. Starten på dagen hade ju varit underbar....
Sen gick dagen sisådär och klockan tre kom det 16 pers som skulle ha kalas och äta tårta. Vi stänger ju 16.30 på söndagar och tyckte själva att det borde bli lite stressigt att fika på 1 ½ timme.
Sen när dem väl bad om tårtorna och hade samlat sig var klockan 15.40 och mkt rikitgt visste dem inte att vi stängde då utan trodde att vi stängde 17.00...
Kom en massa människor och vi fick hålla öppet till 17.00 ist. Jag som egentligen bara skulle jobbat mellan 13.00 och 16.00.... Varför tog jag på mig att jobba hela dagen ist? :P
Hem och däckade i soffan.

Idag började jag 09.00 och har haft en massa att göra idag. Fick reda på att jag får jobba 07.00 till 15.00 imorron ist för 09.30-15.00.... Gött med timmar men känns verkligen som att jag inte har vilat två sekunder dem senaste dagarna :P
Efter jobb idag så gick jag lite ärenden och stack sen och tränade.
Hem och slängde ihop lite käk och har inte gjort mkt mer än det....
Så imorron är det jobb som gäller sen träna, handla och laga lite mat.

Så ni vet var jag håller hus ;)

Full rulle

Jaaa jag har haft så fullspäckat schema att jag knappt haft tid att sitta ner :P
Igår var det väla och sen O'Learys med Löfvall och Peter. Sjukt skoj och gott käk!
Idag massa jobb och ikväll e de kalas :)
Har bara precis hunnit hem och duscha och fräschat upp sminket och ska iväg om några minuter.

Hoppas ni har det bra! Vi hörs imorron :)

Dagens schema

Strax ska man iväg och jobba. Tvättat håret nu på morgonen och det luktar helt underbart av Tigis inpackning. Love it!
Jobbar mellan 9.00 och 17.00 idag och det känns rätt skönt faktiskt.
Efter det ska jag träna och sen ut till Lerberget och sova där i natt.
Sen är man ledig igen :P
Sånt skönt schema denna veckan. Jobba mån, ledig tis och ons, jobba tors, ledig fre, jobba lör och lite på sön.
Imorron är det som sagt hockey och burgare med Löfvall och Peter och på lördag ska vi fira Filips kompis Johan.
En lagom helg :)


Ledig onsdag

Vaknade klockan åtta. Utvilad och lugn med Filip bredvid mig. Duscha, smink och kläder på och sen åkte vi båda till City Gross. Inte ofta vi båda är iväg och handlar. Brukar för det mesta jag göra själv när Filip jobbar så vi slipper sånt på vår tid tillsammans. Men idag blev det en snabb vända dit. Först frukost på Statoil dock. Tro det eller ej men Statoil på Ättekulla har faktiskt helt okej baguetter :)
När vi hade handlat åkte vi hem och jag började baka.
Vi skulle ju ha återträff med Londonggänget ikväll och jag hade lovat makroner. En söt liten kaka som jag var på jakt efter i London men som jag aldrig hittade. Jag tjatade faktiskt rätt mkt om dem där kakorna... Men idag fick jag kommentaren "Men var det sånna här kakor? Varför letade vi inte mer efter dem?". Det hade helt enkelt varit värt besväret att springa genom hela London efter denna trendiga franska kaka :)
Ja jag gjorde ju mina egna nu så nu behövs dem inte längre... Blev ca 100 st faktiskt... Gröna som smakade vanilj, gula som smakade citron och rosa som smakade hallon. Löfvall fick ett gäng också. Hade ju inte plats med alla.
När jag hade bakat ett par timmar behövde jag en paus så vi åkte ut till Familia där det blev en del fönstershoppande för mig och lite deo och ett spel till Filip.
Väl hemma igen med en halvdrucken MAX-milkshake återvände jag till makronerna och gjorde sen burgare, pommes och allt annat som man vill ha till en hamburgertallrik (bacon, ost, sallad, osv).
Klockan halv sju kom gänget och det blev som vanligt massa skratt, lite dricka och tävlingar som Filip höll i :)

Imorron är det först upp halv sju för att tvätta håret, diska lite och sen jobba.
Efter jobb träning och efter träning Lerberget och träffa Filip :)
Sen är det fredag och åter igen dax för burgare! Fast då på O'Learys med Löfvall och Peter! Gött! :D

Bra början på veckan

Gådagens inlägg som aldrig blev publicerat:
Ja idag var en bra start på den här veckan.
Gick upp klockan sju och diskade undan efter gårdagens middag/fika. När jag stod där i köket och pysslade så slängde jag på en tomatsås på spisen som fick stå där och puttra. Sen veks det tvätt och jag plockade undan alla spår av verktyg som varit framme. Efter det en rabarber-, äpple- och blåbärssmoothie (nya favvisen) och två varma mackor. Duscha, på med kläder och smink och sen ut med alla soporna och in med den avsvalnade tomatsåsen i frysen (perfekt till lite kalvfrikadeller med risotto).

Kom till jobb med ett glatt humör. Stundvis var jag trött och även väldigt förvirrad.
Som tur jobbade jag i disken idag så då gör inte det så mkt :P
Vid femtiden var jag av med min mobil och sprang igenom hela bygget och letade. Upp i omklädningsrummet två våningar upp, lunchrummet på våning ett och sen överallt jag kunde tänkas ha förlaggt den. När Elin sen letade lite i disken och jag förklarade för henne att den inte var där böjde jag mig samtidigt ner och såg den. Den låg under diskmaskinen... Hur f*n den kunnat hamna där vet jag inte....

Idag, tisdag:
Har bara vaknat, duschat håret och käkat frukost.
Är ute i Lerberget och vet inte riktigt vad som ska hända idag. Solen skiner men det ryktas om snö i Malmö.... Låt den inte komma hit för jag har dragit på sommardäcken ju!!
Ja jag tror det lutar åt kinamat idag. Imorron är det reiunion med Londongänget och då kommer jag ha en massa bilder att lägga upp här :)

Fröken Flitig

Ja idag har jag fått ruskigt mkt gjort :)
Vaknade halv åtta och hoppade ner till tvättstugan. In med två maskiner och upp igen.
Diska, duscha håret och fixa.
Rasta dammsugaren och dammtrasan fick fara fram.
När hela hemmet var dammfritt snörade jag på mig skorna och stack bort till Kalles och hämtade ut mitt paket (karamellfärger och muffinsformar) och sen åkte jag ner till gymmet.
Körde mitt pass och var rätt nöjd med min prestation än så länge. Har ju ökat rätt mkt på den korta tiden jag tränat. Och förrutom London-veckan så har jag skött träningen exemplariskt och varit där 3 ggr per vecka :)
När jag kom ut från träningen traskade jag in på Oj!. Skönt att gå där när där är lite folk. Det är ju faktiskt en rätt trevlig butik om man tänker efter :)
Väl hemma slängde jag igång köttgrytan och vispade lite smör med olivolja och lite chardonay vinäger (som skulle visa sig bli mindre uppskattat :P)
Det knackade på dörren och utanför stod Filip :)
Strax efter kom mamma och pappa.
Pappa och jag, mest pappa..., borrade upp gardinstången i sovrummet. Sen åkte gardinstången vid garderoben åter upp igen (den rasade ner i veckan). Efter det skruvade vi äntligen upp brandvarnaren som i över 1 ½ år legat ovanpå min hatthylla :)
När vi ätit köttgrytan blev det kaffe och mini saffranssemlor.
En riktigt mysig kväll med dem viktigaste människorna i mitt liv :)
Mkt skratt och skämt och det känns så skönt att mina föräldrar tycker om Filip och tvärtom :)

Imorgon ska jag jobba och sen åka ut till Lerberget. På morgonen får det bli att ta itu med disken för det orkar jag faktiskt inte ikväll :P

Manlig personal på väg...

Flashade en av killarna på gymmet. Han jobbar där och skulle in i tjejernas omklädningsrum och städa. Lämpligt när jag stor med armarna i vädret och helt näck upp till... Hej hej....

Fantastisk fredag

Det fina vädret håller i sig. Solen skiner genom hela lägenheten. Sååå gött.
Idag ska jag ta itu med allt det som jag inte orkade göra igår. Vilket jag är rädd för är en hel del..
Ska ut till mamma o pappa ikväll.

När jag vaknade imorse tvättade jag ur inpackningen som hade fått värka över natten. Sen gjorde jag världens tråkigaste syssla: Para ihop strumpor. Fruktansvärt trist om ni frågar mig. Längtar efter sandaler och barfota så jag kan dra ner på strumptvättandet :P
Sen har jag faktiskt slängt ihop en köttgryta och en kycklingfond som just nu står på spisen och puttrar.
Ska plantera lite blommor alldeles strax. Sen efter det ska jag plattånga håret, städa  och förhoppningsvis börja sortera i garderoben.

Klockan fem ska jag och Sandra bege oss ner till gymmet. 
Känns som att detta kommer bli en riktigt bra dag :)

En väl utnyttjad dag

Vaknade halv sju. Usch va trött man var. Och usch vilken träningsvärk man hade.
Åt stekt ägg med stekt potatis till frukost och slappade lite innan man gick ut för att åka ut till jobb. Yeii någon har dagit i sidan på min bil.... SUCK!
Åkte ner till lagret där jag hjälpte till med att köra runt med lite pallar. Tänka sig att Filip inte visste att jag kan köra truck. Jag fortsätter att förvåna ;)
När klockan slog tolv bytte jag om och satte mig i bilen. Hämtade jacka, halsduk och en styck Löfvall :)
Åkte ner till stan där det blev en skvätt shopping och en mysig lunch på Helsing med torsk och en liten chokladkaka till dessert ;)
Köpte en kofta på Gina, plastflaskor på Kitchen house, lite bakformar på Lagerhaus och sen var det dax för Väla.
Innan Väla blev det en liten tur in på en bilfirma för att bara ta en liten titt på en bil...
När vi kom till Väla blev det en tur på Systembolaget. Köpte Strongbow som vi kärade ner oss i i London, nya Xcidern med jasmine och persika och sen en bib vitt vin som främst kommer att användas till matlagning.
In på IKEA där vi mest fönstershoppade. Köpte några hallogenlampor och ett par påsar godis. O ja godiset var då små söta pastellfärgade godisägg som faktiskt bara ska vara pynt... O sen blev det en korv också. Som jag egentligen knappt orkade efter dundermiddagen på Helsing...

Åkte över till Flowerteam där jag hittade dem mest fantastiska lampetterna! 800 kr st tar dock emot :( Dem hade varit helt fantastiska i min lägenhet...
Hemåt och dax att ta itu med alla sysslor. Trodde jag. Det inte denna dagen fått uppleva får morgondagen möta. Så ja jag gjorde det jag kände för mest och la mig i soffan och gosade ner mig. Var fasansfullt trött så det kändes som det ända rätta.
Middagen ikväll skulle i min fantasivärld bestå av färsbiffar med potatisklyftor, tomatsalsa, sallad och örtcreme (stod i min lista..) men ist blev det två varma mackor med ost, skinka och ketchup. Till det sallad, körsbärstomater (som jag älskar) och en chilicreme.
Sen tog jag en paket bob lättdryck äpple, 1 liter ramlösa, 1 klyftat rött äpple, ½ citron skuren i bitar, 3 kvistar mynta och en massa is. Blanda allt i en tillbringare och man har en fräsch god dryck.


Efter att ha piggnat till målade jag mina pappbokstäver från Panduro och duschade. Nu är där inpackning i håret och ska bädda ner mig i soffan, läsa lite och sen kolla på Marley & Me.


Hur har er dag varit? :)


Dagens

Humör: Mysig och glad :)
Gjort: Ätit frukost, duschat och kollat lite på TV
Planer: Handla, gymmet, systemet och sen städa badrummet från golv till tak
Ser på: Dagens att-göra-lista
Lyssnar på: Lyssnar på soundtracket från Hollisters butik i London
Läser: Började med "En shopaholic säger ja" igår. Läste färdigt "En shopaholic i New York" på resan.
Dricker: Piña colada-iste från London
Äter: Åt precis upp resterna från igår
Bästa: Att solen skiner och jag ska utnyttja dagen till fullo :)
Sämsta: Fick en ilande pirrande känsla i båda fötterna innan när jag reste mig. Har inte riktigt släppt än. Kittlas lite...
Väder: Solen skiner och det skulle bli runt 9 grader. Bud på att gå ut och gå en runda i solen.

Dag 1 på hemmaplan

Tack gode gud för att solen sken idag. Hade haft svårt att komma tillbaka till verkligheten om det hade varit solsken och 17 grader igår och närmre noll och regn idag.
Körde ut Filip till Lerberget och åt några ostmackor. Njöt av att äta en macka som inte var rostad och som hade hyvlad ost :P
Sen åkte jag hem och har gått här hemma och pysslat och sprungit fram och tillbaka mellan tvättstugan och lägenheten. Åkte ner till lagret och plockade med mig lite gott och blandat i frukt och grönsaksväg.

Efter att ha varit ute hos mamma och pappa och hämtat bilen åkte jag ner och tvättade min kära lilla bil.
Sen bort till sundstorget och hämtade kinamat :) MUMS!
Äter det just nu och kollar på Top Model.

När jag är klar ska jag tassa bort till Löfvall och mysa med henne :) Med tanke på att hon ville se mina shoppingfynd är det väll bäst att ta med några bort och visa ;)

Tillbaka till verkligheten

Ni anar inte hur underbart vi har haft det!!

I onsdags spelade ju Arsenal och det kunde man ju inte missa. Trots att man skulle upp halv tre på natten och ta tåget...
Vi var hos Åke och Elin och käkade först köttgryta och sen en äppelkaksdessert.
Arsenal mötte Roma och det var en väldigt viktig match tydligen. Matchen skulle vara över vid kvart i elva men icke... Medans jag halvsov/sov satt Filip och Åke på helspänn och kunde inte röra sig ur fläcken. Elin hade gått och lagt sig och Johan och Ann-Sofie stack efter första halvlek. Kvar var vi och jag väntade bara på att få åka hem och sova. Men så blev det inte. Först blev det förlängning och sen skulle man avgöra på straffar. Och det blev inte en eller två straffar utan snarare 14 st....
Så halv ett kom vi hem och skulle upp halv tre... Sov 1 ½ timme och sen åkte vi ner till Knutpunkten där vi träffade upp varandra igen. Tog båten över och satte oss sen på tåget där det blev baguetter till frukost.

Ja det var så det hela startade :) Kommer säkerligen skriva ett galet långt inlägg här sen om alla dagarna men det gör jag först när jag har lite bilder jag kan blanda upp det med. Och dem finns just nu på Filips , Ann-Sofies och Åkes kameror.

Nu ska jag dricka av mitt iste som jag köpte med mig hem... Köpte typ 5 kg tror jag... Blev en del shopping ;)

London calling!

Yeii det är bara 37 timmar kvar tills man sitter på planet på väg till London!
Egentligen har jag inte tid att sitta här för jag måste börja packa och hänga upp en massa tvätt :P

Handikappad

Åkte ut till Marlene igår strax innan sex. Kom dit en halvtimme tidigare iom att min taxichaufför insisterade på att jag skulle ta taxi ända ut och inte bara till knutpunkten för att sen ta buss.
Hos Marlene blev det en förvånadsvärt god vegetarisk gryta. Utan bönor tack och lov ;)
Sen en jättegod parfait som vi kan tacka Marlenes mamma för :)
Massa prat och lite cider och vin.

Tog bussen in och gick sen direkt till Tempel. Dem håller ju på att bygga om så tyvärr var bara golvet där nere öppet. Men det var billiga drinkar och inträdet kostade bara 80 kr :P
Dansade och skrattade till klockan två när både Marlene och Tilde gått hem. Gick över till Cardan och dansade vidare med Löfvall :)
Kunde dansa ända fram till halv fyra! Vet ni hur underbar känsla det är?? Så ont som jag har stundvis och ovisheten om hur foten kommer må när vi kommer ut, gör att jag blir så oerhört glad om jag har en så bra "fotdag" som jag hade igår :)
Ja jag har döpt det till fotdagar :P Brukar skriva upp det i min kallender, "bra fotdag" :P
Det är ett litet handikapp man går runt med liksom... Ni anar inte hur jobbigt det kan vara stundvis. Och ni anar inte hur skönt det är när jag anar förbättring och känner att "det är såhär det ska vara egentligen!".

Min vecka? Eller inte..

Tisdagen fortsatte ju som den började och idag tittade Herr Otur in igen.
Skulle precis ner till träningen och dra upp dragkedjan på mina stövlar. Då går den piggen man drar i av!!
WTF!
Så ist för träning och MAXI med Löfvall får mamma komma och åka med mig till Väla för att leta skor. Inläggen tar ju en massa plats och får bara plats i ett par av mina skor... Och utan dem kan jag ju knappt gå!
Så nya stövlar och skor får det bli.
Har lagat dem provisoriskt med en bit snöre men det är som sagt väldigt provisoriskt....

Fredagsmys

Ikväll myser jag för mig själv.
Kom hem vid halv åtta efter en dag på jobb. På med amandinepotatis på spisen och sen stekte jag en bit lax. När potatisen var kokt hällde jag av vattnet och tog sen fram en sauteuse. Hällde i en skvätt olja och sen ner med två gröna sparris som jag skurit i bitar. Delade den kokta potatisen och slängde sen ner den i sauteusen efter några minuter. En minut senare vände jag ner tunnt strimlad purjo, hackad scharlottenlök, delade körsbärstomater, ärtor och dillvippor. Salt och peppar och sen har man en fräsch varm potatissallad. God med lax och en kall sås på creme fraiche, hackad dill, persilja och scharlottenlök och lite vitlök. Salt och peppar såklart och sen var den också klar :)

Sen har jag mest myst i soffan och kollat på Ugly Betty. Ska in i duschen och sen sova med inpackning i natt :)

Veckoslut

Den här veckan har varit fullspäckad känns det som. Har varit duktig med träningen och jobbat typ 95% mer än förra veckan.
Det har varit riktigt bra och man känner sig piggare :)
Ögonfransarna har blivit lagade, en kort lunch med Tilde, sovit över hos Filip, ja en massa massa saker.
Lamaro har varit här två gånger och lagat min dusch. Första gången provisoriskt och idag fick jag en helt ny duschslang, ett nytt duschmunstycke OCH ett nytt stativ! :D Go Lamaro!

Imorgon ska jag vara duktig och  både städa lite och även handla. Har jag tid ska jag träna annars får det stå på lördagsschemat :)
På kvällen ska jag till Marlene och fira henne. Sen blir det utgång med drinka och dans :) Yeeeii!
Söndagen kommer spenderas med tvätt, träning och Filip. Funderar på att bjuda hit mamma och pappa på en god middag också :)

Nästa vecka jobbar jag mån 9-17 och ons 7-13. Sen bär det av! :D

Dåligt uppvaknande

För ett par veckor sen sprack duschslangen en kväll när jag duschade. Det var vatten överallt och jag var måttligt nöjd. Dagen efter bytte dem ut slangen som tidigare var en sånn silvrig metallvariant mot en vit i plast. Den var inte bara ful utan den vidgades sig faktiskt väldigt när jag vred på kranen. Lite rädd för att även den skulle spricka men antog att dem visste vad dem sysslade med. My bad...

Imorse klev jag in i duschen och kör samma procedur som vanligt. Jag tar ner duschmunstycket från hållaren och spolar lite vatten nere vid benen för att hitta rätt temperatur. Jag är väldigt känslig och vill liksom inte kliva in med hela kroppen i en dusch som antingen är för kall eller för varm. För att få rätt mix här kräver dessutom milimeterprecision!
När jag sen skulle försöka lirka in den vidgade duschslangen i klykan där duschmunstycket ska sitta då, hör och häpna, lossnar hela stativet från väggen!
Arg som ett bi men orkar inte bry mig utan vill bara att duschen ska vara över, DÅ LOSSNAR SLANGH*VETET OCKSÅ! Och som en dålig TV-repris är hela badrummet åter igen blött!!

Jag blir såå trött....


Ps. För er som undrar så håller mina ögonfransar mellan 6-8 veckor

Äntligen kan vi prata om det!!!

Igår fyllde Filips bror Fredrik (även kallad Åke) år! Denna festen har det planerats och setts fram emot i drygt fyra månader.
Jag har ju värmt upp i veckan med spraytan, ögonfransförlängning och igår var det dax att sätta upp håret. Filip hade nämnt att han trodde att jag skulle passa i någon rockabilly-inspirerad frisyr. Vilket jag faktiskt har haft nån gång innan och trivdes i.
Åkte ner till stan och lämnade ett paraply jag lånat hos Catflash efter spraytanen. Sen bort till Papi där jag köpte ett presentkort till Åke.
Bort till Larsson & Lange där det först blev den underbara och obligatoriska tvätten. Sen började det tuperas hej villt och sen tjugo burkar spray på det. Resultatet finns säkerligen på flera bilder från kvällen igår men jag visar er dem jag själv tog där man kan ana hur det såg ut.

Sen hem och packa lite grejer och ut till Lerberget.
Halva Elins släkt var också där och alla tisslade och tasslade lite om Åkes present och hur han skulle få den.
När vi sen åkt buss ut till Viken gick vi in på Hemgården och allt körde igång.
Massa trevliga människor och enormt mkt skratt och många som var lätta att prata och umgås med :)
Sen blev det tacos och under tiden fick Åke en del ledtrådar om vad hans present skulle innebära. När vi alla ätit upp fick han den sista. En liten pärm om London och dem aktiviteterna vi ska göra där!
O ja det blir VI! VI åker nämnligen till London den 12 mars!!! Sååå länge vi har planerat!! Och sååå länge jag har velat skrika ut det här!!! Men inte fått :P
Som jag längtar och så kul det ska bli! Ska bli en fotbollsresa där vi ska besöka Arsenals ("vårt lags") hemmaarena och gå en tur där för att sen se matchen mot Blackburn Rovers,
Sen kommer det ju bli en del shopping och även turer runt London för att uppleva staden varken jag eller Filip varit i :)
Vår första riktiga semester tillsammans! Så mysigt!

Ja sen fick jag ju lära känna fler av Filips och Fredriks vänner. Många av dem från deras tid i Växjö :)
Så ja vi blev bjudna upp till Göteborg också där jag fick lovat att jag ska lära mig att tycka om havskräftor.
Märkte även igår att det är väldigt lätt att göra ett gott intryck på killar genom att säga att man är kock. I princip det ända du behöver säga ibland för att folk ska avguda dig ;)

Halv tre höll Filip på att somna. Han hade ju varit vaken sen halv fem på morgonen och jobbat. Min klack hade nästan gått av så jag kunde knappt gå :/
Men sjukt glad och hade haft superroligt!



Sen kommer det lite för och efterbilder på spraytan och senkan man ana hur ögonfransarna blev.

FÖRE:


Dock var det en väldigt fin solig dag vilket bidrar till att det var ljust och fint i hela lägenheten.

EFTER:

Mulen dag som gör att det blir lite mörkare i lägenheten. Men jag är fortfarande betydligt brunare!


Och till sist mina ögonfransar:

Så här ser dem ut. Ser rätt naturliga ut och som många har sagt, hade man inte vetat om att jag gjort det hade man inte sett det.
Skön känsla att vakna "sminkad" varje morgon :)