Bra början på veckan

Gådagens inlägg som aldrig blev publicerat:
Ja idag var en bra start på den här veckan.
Gick upp klockan sju och diskade undan efter gårdagens middag/fika. När jag stod där i köket och pysslade så slängde jag på en tomatsås på spisen som fick stå där och puttra. Sen veks det tvätt och jag plockade undan alla spår av verktyg som varit framme. Efter det en rabarber-, äpple- och blåbärssmoothie (nya favvisen) och två varma mackor. Duscha, på med kläder och smink och sen ut med alla soporna och in med den avsvalnade tomatsåsen i frysen (perfekt till lite kalvfrikadeller med risotto).

Kom till jobb med ett glatt humör. Stundvis var jag trött och även väldigt förvirrad.
Som tur jobbade jag i disken idag så då gör inte det så mkt :P
Vid femtiden var jag av med min mobil och sprang igenom hela bygget och letade. Upp i omklädningsrummet två våningar upp, lunchrummet på våning ett och sen överallt jag kunde tänkas ha förlaggt den. När Elin sen letade lite i disken och jag förklarade för henne att den inte var där böjde jag mig samtidigt ner och såg den. Den låg under diskmaskinen... Hur f*n den kunnat hamna där vet jag inte....

Idag, tisdag:
Har bara vaknat, duschat håret och käkat frukost.
Är ute i Lerberget och vet inte riktigt vad som ska hända idag. Solen skiner men det ryktas om snö i Malmö.... Låt den inte komma hit för jag har dragit på sommardäcken ju!!
Ja jag tror det lutar åt kinamat idag. Imorron är det reiunion med Londongänget och då kommer jag ha en massa bilder att lägga upp här :)

Kommentarer
Postat av: Anonym

Ha en go dag!!!

=)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback