Back in business!

Så nu är det slut på semestern. Nu har man jobbat sju timmar och det gick riktigt bra. Var faktiskt riktigt roligt och energin var på topp. Gött!

I fredags var det cocktailparty här och jag fick riktigt fina presenter :) Fick även ett par supersöta tommy hillfinger ballerina från Filip. Tyckte vi om :)
Blev mysigt och avslappnat med drinkar, tilltugg och massa tjejsnack.

Lördagen spenderades med Filip, massa god mat, film och massa massa mys.

Sen blev det söndag. Mysig frukost och sen bort till Tasty House på Väla där det köptes tårta. En riktigt fin (och god visade det sig) för ynkliga 150 kr. Kan man leva med...
Hem till Filip och snackade med svärföräldrarna.
Sen var det dax för premiärfika hos mamma och pappa. Blev ju som sagt tårtan där för att fira att jag fyllt år.
Ja det var dem klassiska frågorna "vad gör du?" "vart är du påväg?" osv. Men han klarade sig alldeles utmärkt ;)
Fick reda på att pappa knäckt en killes ben när han spelade fotboll en gång i tiden. Motspelaren hade tydligen precis blivit inköpt för en lite större summa och hade bara hunnit spela en match när pappa satte stopp för hans karriär. Motståndarlagets tränare hade jagat pappa med ett parraply....
Sen stack vi hem till Filip igen och det blev fotboll, entrecote och massa småpratande :)

Ja det blev en helt okej semestervecka trotts att solen sken med sin frånvaro. Eventuellt kommer bilder från Zoo vid senare tilfälle om nu pojkvännen kan tänka sig att dela med sig :)

Zoo med sötnos

Ja nu har man kommit hem från Köpenhamn. Blev en riktigt mysig heldag.

Morgonen började med att klockan ringde nio. Filip protesterade vilt och ansåg det omänskligt att gå upp så tidigt... Strax efter ringer det på dörren och det slår mig att dem skulle kolla ventilationen idag. Fuck...
Drog en vals om att jag jobbat natt och att han gärna fick komma förbi senare. Och ja valsen funkade.
Städade undan lite och åt en god baguette, jucie och frukt-frukost. Gjorde ciabatta med kyckling och bacon (MUMS!) och traskade ner till stan.
Tog båten över och den här gången gick det smärtfritt till skillnad från sist.
Tåg ner till Köpenhamn och frågade en taxichaufför om vägen till Zoo. Han pekade och vi gick vad han hävdade var 2 km... Yeah right... Bullshit.... Men fram kom vi iaf :)
Massa mys bland djuren och snyggingen var rätt nöjd med att man kunde kolla på elefanter och dricka en bira samtidigt.
Helt kär i pingvinerna, tigrarna och isbjörnarna så klart :)
Traskade tillbaka till stan med en hungrig pojkvän. Sandra hade tipsat om ett ställe som hade god öl och schyssta spare ribs så dit hittade vi och ja helt klart goda spare ribs och helt okej rödvin faktiskt.
Köpte gin och ytterligare en likör till på fredag, och Filip köpte rött vin som nu avnjutes i soffan. Helt klockren dag :)

Ps. Ventilkillen hade skrivit en lapp när vi kom hem. Min köksfläkt är felinstallerad och fungerar med andra ord inte. Så det blir minsann ett samtal till Brogripen för här har ni någon som inte tänker kräva pengarna tillbaka för den tiden jag betalt för den :P

Mys med fröken Johansson

Så det var typ den här dagen :P
Tvättade som sagt imorse. Det gick bara bra. Lite småsegt när jag inte lyckats få en tvättid på länge. Nu är man ju dessutom två som smuttsar ner badlakan och lakan... Måste köpa en uppsättning till av varje tror jag.
Sen så stack snyggingen och jag hängde upp tvätt och duschade. Avnjöt ett par knäckebröd och ett avsnitt av Gossip Girl och sen PS I love you.
Ner på stan och träffa Sandra. Bort en sväng till svärmor och snackade skit. Vidare till Waynes och drack Good Stuff rhubarb & ginger. Dock inte alls good stuff utan riktigt bad stuff.... Smakade apa. Sandra åt macka och jag åt brownie...
Bort till Gina, H&M och Body Shop. Blev lite nya underkläder och duschcreme som luktade sjukt gott och sommrigt.
Lämnade Sandra efter att ha hällt i oss varsin islatte från K.
Bort till City Gross. Var tydligen en aning förvirrad... Gick runt där en runda med vagnen och efter ett tag så kom det en man fram till mig:
"Ursäkta...."
Jag försökte undvika ögonkontakt och undrade vad den störiga idioten ville... Ja jag var på lite dåligt humör just då.
"Du har nog tagit min vagn...."
Mkt riktigt... Sjukt pinsamt... Speciellt med tanke på att jag gått runt med den rätt länge. Och var en bra bit därifrån jag funnit "min" vagn. Gick där ifrån rätt snabbt och undvek honom sen.

Ja sen kom man hem med fyra stora papperskassar och slängde ihop en pastasallad till mig och snyggingen :)
Penne, kyckling, bacon, creme fraiche, pesto, salladsskott, coctailtomater, parmesan, avocado och lite smått och gott.

Nu ska jag spendera kvällen med min sötis. Ha det gött!

Vaken!

Nu håller jag på att tvätta för fullt. Går alldeles strålande tackar som frågar. Har varit uppe sen åtta och gått och lagt mig mellan varven. Kom ju inte i säng förrän två igår så då räckte det inte riktigt med sex timmars sömn...

Var ju på bio igår med tjejerna. Åt på Mezo först vilket kändes lite knäppt när jag och Filip åt lunch där också :P Men ja jag får skylla mig själv för det var jag som hade bestämt ställe... båda gångerna...
Lite prat om allt som hänt på senaste. Fick reda på att Tilde drar iväg och pluggar utomlands igen. Den här gången blir det... KINA!!! Helt galet! Hade gärna hälsat på henne där också men 10 000 för en flygbiljett vet jag inte riktigt om jag kan skramla ihop till :( Men det är ändå sjuuukt coolt!

Sen tog jag bilen bort till bion och dem andra gick. Ja jag vet jag var lite lat som tog bilen :P
Såg Sex & the city som sagt och den var helt underbar!
Dels det att där är sjukt snygga kläder och dem lever alla tjejers drömliv. Dels det att den var så söt, sorglig stundvis och kärleksfull. Alla har ju hittat sina stora kärlekar så det kretsar ju runt det. Hade jag sett den som singel hade jag kanske blivit lite smått deppig för att man hade saknat den där mysiga känslan i hela kroppen som dem upplever. Men nu när man satt där nykär och mysig så blev man helt varm och go :)
Tänkte på vad som låg där i soffan och väntade på mig och hur mkt jag tyckte om att han var just där :)
Men ja jag gillade den riktigt mkt en av dem bästa tjejfilmerna på länge.

Nej nu ska jag fortsätta med tvättandet :) Ha det underbart!

Semesterplaner

Ja då har semestern börjat på riktigt. Igår var ju bara en försmak :)

Idag ska man först umgås med världens sötaste (som fortfarande ligger o drar sig i sängen). Blir lunch och lite sånt allmänt mys. Sen ska man träffa tjejerna och dricka drinkar för att sen trippa bort till bion och se Sex & the city.

Imorron fick jag tack och lov en tvättid. La ju ner projektet att tvätta i fredagsmorse för annars hade jag varit helt sprängd på kvällen.
Sen på kvällen blir det fika med fröken Johansson.

Onsdag lutar det åt Zoo i Köpenhamn med Filip.

Torsdag är inte planerad än så länge men vem vet kanske tyskland.

Fredag fyller jag år och då är det cocktailparty som gäller.

Lördag är det bakken med Dessi och Sandra och allas respektive.

Söndag blir det fika med föräldrarna för att fira att jag fyllt år.

Så ja det är planerat in i minsta detalj... Och ingen resa :( Men det blir nog bra ändå. Bestämde att det inte känns lönt att åka iväg bara några dagar utan vi ska vänta framåt sensommaren/hösten ist.



Såg förresten Indiana Jones igår med Filip. Rätt så bra början. Rätt så ordentligt kasst slut. LIte besviken. Men ja det var riktigt mysigt ändå :) Trotts att vi var smått illamående av tacosen vi tryckt i oss precis innan.
Kom förresten aldrig in på Väla igår iom att det stod 30 000 bilar på parkeringen. När folk börjar parkera på gräset och bete sig som om det vore mellandagsrea så undviker man stället.
Så det blev Max i Hyllinge och sen in på Familia och köpa PS2-spel och mat till kvällen.

Nej nu har han vaknat till liv här. Och det ska jag utnyttja :)


Tillbaka i verkligheten

NU har jag semester! WOHO! Inte dumt alls kan jag säga :)

Ja midsommar firades som sagt i Halmstad. Befann oss på ett studentområde där det firades med midsommarmat och massa dricka. Ja jag och Filip firade iofs inte riktigt klassiskt då vi käkade pizza till förrätt... Ja både han och jag höll på att dö av hunger så det blev en sväng till Bambino först.
Men det blev iaf en riktigt trevlig kväll. Först var det jag och typ 8 grabbar för att sedan joina alla andra studenter i tälten som satts upp. Iofs valde jag ändå att umgås med dem för dem flesta hade druckit sen typ tolv och var bara dryga och dräggiga. I'm more classy than that ;)
Men ja det blev en massa skratt och galenskaper. Däckade i sängen klockan ett typ. Skulle egentligen ut men pallade inte. Inte likt mig men jo då ;) Skulle ju dessutom köra bil på morgonen dagen efter.


Ja sen var det jobb som gällde igår. Inte mkt att göra så det blev en kort dag på 6 timmar. Soft..
Jag och Filip har snackat om att sticka iväg en sväng ett par dag och igår på jobb så kände jag att jag verkligen behövde det. Så ett samtal till mamma om önskemål om pengar i födelsedagspresent så var det klart.
Så snart ska vi iväg till Väla och snacka med dem på Ticket om dem har något bra förslag på ett ställe man kan åka till i en 3-4 dagar.

Kass uppdatering.. Jaaa jag vet :P

Ja det har ju hänt lite grejer. Träffade Filips föräldrar, bror och brors flickvän i tisdags. Ja det gick smärtfritt. Trevliga människor precis som alla andra av Filips nära och kära som jag träffat. Blev en runda på Big Buddha med Filips bror, hans flickvän och deras vänner. Filip hade dessutom inget emot att jag drack vin så att han fick köra min bil :P Fick han iofs också på väg ner till restaurangen.

Sen hem i soffan och kollade på fotboll (Frankrike-Italien). Jag som brurkar säga att jag inte bryr mig så värst mkt om fotboll blir lätt fanatisk när jag kollar.... Sitter och svär för mig själv och fokuserar för det mesta bara på TV:n och dem eventuella dillchipsen.

Sen läggdax och upp och hoppa klockan tio igår. Tydligen brutalt mkt att göra på jobb sas det så man var där i god tid. Hade dock tid med en macka på Papi innan :) Helt kär. Mums va gott!
Jalla jalla på Oz men hade koll så det var rätt soft. Trodde att vi skulle sitta i skiten som fan och snea ut totalt men det var rätt chill.
Slutade redan klockan tio med tanke på att alla kollade på matchen. Så även vi då vi har vår lilla kökstv :)
Dock vet vi ju hur matchen gick....
Rusade bort till Harrys och träffade Raffe, Danne, Patrik, Pierre och Johan. Och ja alla var lika uppgivna. Iofs var Danne och Raffe lite smått packade iom att dem suttit där sen kvart över sex för att få grymma platser ;)

Hämtade Filip och hem till soffan där vi mös en stund för att sedan gosa ner sig under täcket till Forrest Gump.

Ps. Jag har hittat världens bästa present till min käre pojkvän som fyller år om en månad! Problemet är att hur mkt jag än tycker om honom så spricker min budget big time :( Kan man pruta tro? Nepp tror inte de va :/

Muller buller

Nu åskar det. Det hänger precis ovanför låter det som. Det mullrar och bullrar. Det är sådär murrigt ute och jag ska jobba.
Hade kunnat göra vad som helst för att Filip skulle sitta här bredvid i soffan och bara gosa ner sig och kolla på nån bra film. Det är ju det åskiga dagar och kvällar är till för. Men icke.

Ja jag har iaf varit ritkigt duktig och båda dammtorkat, dammsugat och våttorkat golvet. Så nu luktar här gott och fräsht :) I like. Nu är det bara håret kvar och sen jobb.

Vad gör ni andra idag?


Utvilad? Ja en aning :)

Ja vi gjorde inte mkt annat än tog det lugnt och slappade igår. Låg vi inte i sängen och myste så var det soffan som gällde. Blev ett avbrott bort till Thessaloniki för en styck kebabrulle och en pommes.
Helt underbart mysig dag även om vi mådde som vi förtjänade ;)
Så ja vi var väll kanske aktiva i max 3-4 timmar igår... Övrig tid spenderades med stängda ögon eller på sparlåga.

Så imorse när man vaknade var man brutalt utvilad. Har nog inte varit så pigg på länge :)
Hopp in i bilen och bort till Aktiverum där Carina väntade på att få plåga min stackars rygg. Men ja det var rätt smärtfritt tro det eller ej...
Bort till planteringen och blåste av bilen lite. Mår sjukt dåligt av att se min stackars bil helt skitig efter regnet. Men eftersom att regnet hänger i luften blev det bara det västa som blev taget.
Hem till världens sötaste som låg och sussade i sängen. Duschade och kramades med honom innan han var tvungen att sticka.

Efter det har det diskats, lagats frulle och nu ligger man i soffan och kollar på Gossip Girl. Börjar halv fyra och innan dess ska håret torkas och troligtvis blir det en runda med dammsugaren också...

Äckligt söndagsbakis med lite mys i kroppen...

Jahapp det gick ju bra det där. Två galet starka drinkar i kroppen och man var bra på det efter att ha jobbat sina tio timmar. En drink som innehöll sprit, hallon och is skojar man inte bort....
Taxi bort till söder där man joinade pojkvännen på förfesten. Så gött att man har en pojkvän med sjukt sköna vänner. En del korsförhör av diverse nykomlingar som jag inte träffat innan men jag fick godkänt :) Tydligen guldstjärna också av vissa.
Tog taxi in till hampan men när vi kom dit var klockan runt ett och vi fick inte gå ut på uteserveringen med drickan då dem bara har serveringstillstånd till ett där och två där inne eller nått.... Ja jag och Sandra vet hur griniga dem är runt stängning och det var samma känsla igår. Men vi slog oss ner där jag och Filip och Martin joinade oss igen efter att ha minglat lite.
Snacka skit och grabbarna bjöd på allsång ;)
Vandrade sporadiskt utanför och hamnade av någon outgrundlig anledning på Harrys.....?
Jaja vi satt där ett tag och drack och beslutade oss för att röra oss hemåt.
Taxi hem och slängde in pannbiffar till parisare som nattmat. Sen minns jag dock inte mer för jag däckade tydligen i soffan, filip fixade käk till sig och försökte få liv i mig för att se om jag nu var hungrig, dock utan framgång....
Så ja det är väll tur att vi varit tillsammans ett tag nu så man kan få visa sitt packade jag. En aning snurrig Eva som kan somna när som helst hur som helst :) Precis som i nyktert tillstånd helt enkelt.......

Vaknade med sminket på imorse och helt ärligt har jag sovit fram tills nu med undantag för några små avbrott då jag antingen varit törstig/kissnödig/illamående... Ska vi tacka gud för att jag är ledig?
Blev beslutat igår att man drar till Halmstad på midsommar tillsammans med Filip och hans vänner. Ser vi fram emot :)

Förresten...

Check this out! Vilket galet kort hår jag låg inne med förra våren/sommaren!!



Sommaren 2007


Schema

Vecka 25

mån - OZ (Raffe)
tis - 3M
ons - OZ (Chris)
tors - 3M
fre - Ledig
lör - OZ (Nicco)
sön - OZ (Chris)

Vecka 26

SEMESTER!!! :D

Vecka

mån - OZ (Nicco)
tis - OZ (Danne)
ons - OZ (Raffe)
tors - OZ ( Danne)
fre - OZ (Raffe)
lör - OZ (Nicco)
sön - OZ (Nicco)

Senaste sugen på Asos

Japp det här är det senaste jag hittat som nästa lönen eventuellt kommer att betala:

Speciellt väskan är jag sugen på....

Himma :)

Japp nu e man hemma igen. JAG E LEDIG IKVÄLL! Helt galet :D Ja jag skulle egentligen jobbat... eller nått... Stod som 3:e man på schemat. Dock hade Chris gjort en tabbe när han skrev schemat för han hade schemalagt både Raffe, Danne och Peter också. Hum det blir ju fyra? O vi e aldrig fyra? Nicco ringde igår och sa att jag skulle tyvärr tvingas jobba idag som 2:e man för att Peter inte kunde. Men han såg inte att det blivit fel. Så jag slapp :) O vi behövde ingen tredje man för det är ingen som sitter ute idag inte. Woho! Dock blir det heldag imorron med Danne men det kan jag leva med. Danne e soft :)

Ja idag har verkligen varit en helt underbar dag. Klockan tio klev vi in på Anina och började titta så smått. Herregud va rörd jag blev när Sandra klev ut med första klänningen på sig. Tog ett kort och då sneade kvinnan i butiken. Så det fick man tydligen inte göra... Oj då :P Men som sagt jag fick ett kort på henne :)
Provade några klänningar jag med. Inte klokt va snygg man kan vara ;)
Vi blev väldigt förvånade över vilka klänningar vi tyckte hon var snygga i. Både jag och bruden själv var inställda på något enklare men det såg lätt tråkigt ut. Hon passade oerhört bra i lite mer avancerade klänningar ;)
Dock tvingades hon på en väldigt fluffig skapelser med massa rosor och grejer (bara för att jämnföra) och jag höll på att kräkas. Vi har försökt hitta denna hemska sak på nätet men det verkar itne vara någon som vill skylta med att dem har en sådan ful sak :P
Klockan elva kände vi oss färdiga och hade två favoriter. Gick bort en sväng till Åhléns och sen till Glitter och köpte ett diadem till mig. Gick förbi Hedbergs Guld och passade på att gå in och kolla vigselring. Hittade dock ingen som föll oss i smaken. Carl Hoff då? Brukar aldrig gå in där normalt för det känns galet fancy. Men jo då där låg en ring som passade riktigt bra med hennes förlovningsring :)
Så när vi kom ut pirrade det till och med i min mage :D Om mindre än ett år ska min babe gifta sig!! Det känns väldigt speciellt för mig. Hon och jag började ju umgås på riktigt på Lernia men det kickade ju inte igång förrän i typ februari/mars förra året. Ändå känns det som att hon och jag alltid varit hon och jag :)
Få människor betyder så mkt för mig som hon. Hon har ju alltid ställt upp för mig och funnits där för mig när jag har varit nära brytningsgränsen. Och vi har ju haft sååå galet roligt :) Och mer ska det bli! Detta är bara början.
Helt ärligt blev jag tårögd när hon provade klänningar. Hade typ naaawat 20 000 ggr och till sist var jag tårögd så jag fick smita bort en stund :P
Sen efter ringar och klänningar gick vi bort till Grand och åt deras affärslunch. 160 kr för en fräsh buffé med två varmrätter, salladsbuffé och hör och häpna DESSERTBUFFÉ :D
Mysigt som bara den och skönt att sitta på ett avslappnat ställe och äta god lunch. Helt klart värt varenda krona.
En sväng inom Bokia där jag hittade en bok om Europas 34 trestjärniga restauranger. Önskar mig den bara så ni vet :)
Sen bort till jobb för att kolla om jag började klockan två eller inte. O ja vad jag fick för svar där vet ni ju redan :)
Åkte upp till Sandra och pratade en massa bröllop och myste lite allmänt :) Har tur som jag har henne.





Och Filip glöm inte Filip! Han är den som gör att solen lyser lite extra hos mig nu för tiden :)

Mitt Sex-and-the-city-liv!

Ja imorron blir det lite sådant :) Klockan tio ska jag möta Sandra utanför Anina. Då ska vi ta första steget och börja jakten efter hennes ultimata brudklänning. Helt underbart :D Och jag ska prova tärnklänningar. Funderar på halterneck...
Sen ska vi promenera bort till grand hotell där vi ska äta fancy lunch. Helt galet underbart. Längtar!

Sen på lördag kommer min sötnos och ska sova här. Och på söndag ska vi inte släppa varandra :)


Flitig flicka

Ja idag har man ju fått en del gjort faktiskt.
Gick upp klockan åtta och duschade håret och plattade och grejer. Gjorde en smoothie (fläder, mango, apelsin, päron och äpple) och tänkte lite på Sandra. Hon brukar alltid göra smoothies... Det hade jag iofs också kunnat tänka mig att göra oftare om det inte var så att min blender är sjukt stor och klumpig så det är ett helvete att få fram den. Hade den varit snygg hade man ju kunnat ha den framme men nu är den inte det heller... Bud på att köpa en grön OBH Nordica blender. Dock en nackdel att den inte fixar att krossa is. Men den är liten iaf och funkar att ha framme :)
Sen på med kläder och smink och plockade upp John. Drog till IKEA och handlade lite smått och gott. Retade John för hans doftljus ;)
Själv köpte jag en liten lampa, två ugnsformar (nu kan jag göra lassagne igen) och en vinöppnare :D
Hoppade in i bilen och drog in till stan. Regnet hängde i luften och vi ville bara rusa in på Mezo och äta innan det började falla. Men nej där var ju tusentals människor... Idas då? Nej där var inget vi var sugna på inte...
Bort till Ebbas och fick in två 200 grammare... Gaahh va mkt mat! Snackade skit om allt o ingenting o drog hem till mig och kollade på Semi-Pro (rekomenderas INTE) och sen Over her dead body som vi gillade starkt :P
Drog och tränade och sen blev det en runda in på Oj och handlade jordgubbar som jag nu ätit med mjölk o socker :D
Mums fillibabba!


Slappaste dagen någonsin

Ja detta är nog världens lataste dag i mannaminne :)
Upp klockan åtta och flyttade bilen. Sen låg vi och drog oss till tolv. Runt ett var vi redo att ta itu med frukost och åkte ut till Väla och åt tacos. Mums fillibabba! Kom hem och gosade ner oss i soffan en liten stund för att sedan bara ligga och mysa i sängen. Slummrade till och har hör och häpna sovit fram tills nu...
Ja sötnosen jobbar ju natt nu så han behöver sova på dagen. Jag däremot behöver inte all denna sömn egentligen :P
Nu traskade Filip bort till Coop och ska handla glass. Blir en underbar avslutning på vår slappa mysdag :)

Nu vet jag!

Ja nu vet jag hur jag ska få det att bli ännu roligare att träna! :)



Vaken

Japp idag är det tisdag då ja. Hade ställt klockan på nio men ställde om den till tio för att sedan ångra mig och ändra till halv elva.
I och med att jag var så oerhört flitig igår så har jag inte så mkt att stå i idag. Så det är typ äta, bädda, diska och bara plocka undan lite smått...
Ikväll är det då Sverige - Grekland och vi har inte särskilt mkt bokat på jobb. Lutar åt en rätt lugn kväll. Eller ja den kan bli allt annat än lugn om Grekland vinner... Nicco kommer ju vara helt till sig, Danne kommer få höra det av hans grekiska tjej och min käre pojkvän kommer nog vara lite halvtjurig när han kommer ikväll.
Jaja får väll göra honom på gott humör då då det är ju inte mer med det.

Nej dax för frulle nu. Risotto kanske? :)


Hem ljuva hem

Så nu har man jobbat klart idag också. Har varit riktigt flitig tycker jag.
Gick upp halv tio, duschade, diskade och städade lite i garderoben.
Sen bort till kontoret och hämtade försäkringspapper på bilen. En sväng bort till Willys och köpte lite gott och blandat. Plötsligt behöver ju kylskåpet vara välfyllt... Ja det funkar inte riktigt med bara ett smörpaket som det var innan :P Eller ja jag har iofs aldrig bara haft ett smörpaket... Där har alltid varit sånna saker som scharlottenlök, lingonsylt. pesto, fonder och grejer. Men inte direkt något som man kan grunda en ordentlig middag på. Nu ska jag bara se till att använda sakerna innan det blir gammalt...
Hem och lämna det där iaf. Var ju inte tänkt att det skulle bli så mkt men ja man hittar lite gott och blandat och bra och ha grejer när man går där på willys.
Hoppade in i bilen och körde  bort till Berga där dem tog en titt på bilen. Bokade in en tid den 30:e till lackering. Så då har man ingen bil i en vecka... Jaja det är rätt lugnt nu när man har cykel. Skulle det krisa av någon anledning får jag muta antingen Filip eller föräldrarna med en smaskig middag ;)
Inom Aktiverum och solade en kvart. Behöver grunda lite för att få igång det inför sommaren.

Nej nu ska jag messa världens sötaste och säga att jag e hemma. Hoppas att han har det bra på jobb i natt. Jaja imorron så ligger han här i soffan när jag kommer hem :) Ser vi fram emot i massor.


Sömnig söndag

Ja då var denna dagen snart över. En lite smått knasig dag faktiskt :)

Efter att ha bloggat här så blev det en magnum mandel till frukost... hum... Ja det var faktiskt inte min idé utan Filips hör och häpna. Han blev sugen på glass (egentligen isglass) och stack över till Walle som tydligen inte har något större utbud...
Sen hoppade vi in i bilen och begav oss ut till Lerberget för att hämta badkläder till Filip och badlakan. Åt ciabatta med rostbiff (rostbiffstema på senaste) och fick se vart Filip bor. Första gången man varit där ju :)
Sen åkte vi ner mot Vikens golfbana där vi skulle bada och bilen som körde in precis före oss på parkeringen var, håll i hatten, mina föräldrar?!?!?! Inget dåligt sammanträffande.... Faktiskt lite läskigt med tanke på att jag 1. inte hade en aning om att dem brukar bada där och 2. vi kom EXAKT samtidigt.... Helt snurrigt. Så ja nu har Filip fått träffa svärföräldrarna också... Oj vad det lät konstigt men ack så bra :)

Ja sen låg vi där och myste ett tag bara han och jag. Doppade oss också men det var helt galet kallt.
En riktigt mysig och fin strand med rätt lite människor faktiskt. Blir absolut fler gånger där. Känns verkligen som att man ligger för sig själv och man har inte mkt folk i närheten. Tycker vi om. Inte som på Fria där man får gå sicksack mellan handdukarna för att komma ner till vattnet.

Lämnade Filip som skulle sova en stund inför veckans nattpass. Tur att han e ledig tisdag och lördag så vi kan ses lite iaf :)
Körde in till stan och ramlade ner i soffan. O ja där låg jag nog en två timmar och snarkade... Efter det blev det lite käk och nyligen även film. Såg Guldkompassen som jag länge velat se. Gillar fantasy och den typen av filmer. Lagom en söndagkväll för sig själv i soffan. Hade givetvis varit bättre om Filip legat bredvid men what to do what to do. Tur att man är en självständig tjej som klarar av att roa sig själv på egen hand :)
Kan ju till exempel ligga och planera ett cocktailparty som äger rum den 27 juni. Eller vad man ska göra på semestern med Filip? :)


En helt okej lördag

Upp med tuppen och på cykeln ner till stan för att hämta bilen. Körde hem och duschade och fixade för att sen köra ner igen.
Jobbade till halv fyra och var tvungen att dra iväg för att hämta föräldrarna. Hem till dem och myste och grillade. Karré is da shit o grilla asså. Blev en tur ut till Svanshall med bilen för att spana på byggen.
Rundade av kvällen hos dem med att få lite arvegods av mamma som inte passade eller var omtyckta längre. Så ja en drös kjolar, ett par skjorts o nån topp. Gott snack.
Hem och plockade undan lite och började göra mig så smått iordning. Fröken Löfvall dök upp och jag fortsatte att feja samtidigt som hon minglade och drack en massa vatten...
Ner på stan och tog stämpel på cardan. In på hampan och minglade lite där för att sedan beställa en sjukt dåligt blandad white russian. Såg iofs direkt att den inte skulle vara någon höjdare när jag fick bols kaffelikör ist för kahlua och hon fyllde dessutom inte ordentligt med mjölk för att hon var för stressad...
Sen dök min käre pojkvän och hans vänner upp. Minglade lite med dem och han blev presenterad för Löfvall och Maggan.
Bort till cardan som var katastrof. Massa störiga människor som bara var ivägen och drygade sig. Snälla skjut mig... Men nix det var inte Löfvall sugen på så klockan halv två ringde jag Filip som då var utanför mig och skulle gå in och sova. Skönt att ha en kille som kan gå hem själv och inte ska tjata på en att man ska gå hem tillsammans. Sånt tycker vi om :) Fick han stort plus i kanten för av Sandra också.
Informerade iaf Filip om att han kunde vänta sig mig om drygt en timme. Så tjugo över två var Sandra nöjd och jag självmordsbenägen så vi drog.
Blev iaf en billig kväll... 100 kr för white russian och 120 för cardan... Stämplen har iofs gjort avtryck på hela mitt vita linne... SUCK...

Ja idag vet jag inte riktigt vad dagen bjuder på. Återstår att se.


Natti natt!

Nu är man hemma från jobb. Blev en kort dag på 4½ timmar.
Innan dess blev det städning och fejande här hemma. Så nu är det rent och fint och nya lakan i sängen.
Ringde en trött Filip efter jobb och sa god natt. Skulle eventuellt sovit hos honom men det får bli annan gång. Visade sig vara ett bra beslut när jag kom ut från omklädningsrummet och insåg att bilnycklen låg där hemma (hade cyklat ner).
Så upp på cykeln och hem igen. Hade jag skullat hem till honom hade det ju fått bli en runda hem om och det hade varit lite drygt...
Ja nu ska man sova själv i natt. Ingen att bråka med om täcket ;)

Ja annars är det faktiskt rikitgt bra. Man ligger ju inne med världens bästa kille :)


Hum fredag idag va?

Ja jag har ju rätt så kass koll på veckodagarna. Har ju ett jobb som snurrar till det lite för mig :)

Igår jobbade jag mellan 19.00 och 21.00. Snabbt färscha till sig lite och hoppade in i bilen tillsammans med Tilde.
Tankade och grät nästan när jag skulle betala 600 kr för full tank. Körde ut till Fleninge för att överraska Marlene på hennes examensdag. Men det var mer vi som blev överraskade när vi kom dit och alla hade stuckit. Jahapp... Hade ingen riktig koll på vart det var dem hade flyttat så Tilde började knacka på hos grannarna för att fråga medans jag tyckte det var pinsamt och ville ringa Marlene. Blev till sist informerade om vart hon bodde och en granne släppte snällt in oss. Dröjde en stund innan dörren öppnades och Marlene blev minst sagt förvånad. Hon visste ju för det första inte om att Tilde var hemma och hon trodde att jag skulle jobba hela kvällen.
Fick se lägenheten och kort därefter bestämdes det att det skulle drickas drinkar i stan. Gött mos!
Så jag körde in oss och parkerade. Drack lite asti på vägen vilket kändes lite halvsunkigt men det kunde kvitta. Gott var det iaf.
In på bara vara sen ner till hampan och stod där utanför och störde oss på alla packade studenter. En sväng till Dahlbergs, en till utposten. Dahlbergs var också massor mer studenter medans Utposten var helt tomt.
Tempel kanske? Nix också fullt med packade studenter. Fick tips av vakten om att Zoo Bar var studentfritt och mkt riktigt. Dock var där en massa andra störande faktorer där.
Satte oss ner och efter en stund joinade Filip och hans vänner oss. Dock blev störningarna så påtagliga att vi drog vidare. Hamnade till sist på Utposten som nu var packat med folk. Tog en h*vetes lång tid innan det gick att komma fram till baren. Filips vänner drog hemåt och vi fyra satt kvar till stängning. Rätt lagom att sticka hemåt. Blev iofs en tur inom Max...

Tvättiden klockan nio imorse var måttligt rolig. Eller ja jag hade ju tvättid från sju men det fanns ju inte en chans i världen att jag skulle orka mig upp då...

Bakis, mensvärk och typ 4 timmars sömn... klockrent...


Mystorsdag

Somnade gott i sängen med världens mysigaste igår. Innan dess var det ett glas rött och slappande i soffan.
Vaknade gott och utvilad med en energisk Filip (för en gångs skull) ;) Brukar alltid vara han som ligger o drar sig men inte idag inte...
Åt rostbiffsbaguett till frukost och åkte iväg och tvättade Filips bil. Blev riktigt ren och fin :)
Sen ut en sväng till Väla där man skulle jaga rätt på examenspresent till Marlene och ett par shorts till Filip. Shortsen var visserligen ett lätt jobb... Blev ett par nya sneakers också i bara farten. Så nu e världens sötaste en heting ;)
Hem till soffan och ett my name is earl race. Ja jag vet de e fint väder och vi borde vara ute och njuta av det. Men nu var vi sugna på att bara mysa i soffan och göra ingenting. Så då gjorde vi det...
Blev lite glass också :)
Sen fixade jag till mig inför kvällen och Filip tog en powernap för att palla kvällen ;)


Uppdatering

Ja jag e riktigt kass på att uppdatera. Men det finns ju så mkt roligt att ägna tiden till nu :)
Har jobbat en massa den senaste tiden och hade det inte varit för att man har en kille som gör en glad hade jag nog varit så seg och grå nu att jag ville skjuta mig själv i huvudet. Men nej nu ser man bara fram emot semestern man ska få ägna tillsammans med honom.
Igår fick han till och med träffa min andra familj. Det vill säga jobb. Emelie, Jenny, Raffe och Rille. O ja dem tyckte ju att han var en riktigt go och snäll kille :) Och det stämmer ju så bra så.
Måste dock se till att ha mat hemma nu för tiden. Är ju så van vid att äta på jobb eller ute så jag har sällan mer än ett paket smör (till mina älskade knäckemackor) och en halv liter mjölk med lång hållbarhet...

Ja jag hittade förresten en parkeringsplats precis utanför dörren. Trodde att jag drömde men nej då den fanns där trotts att klockan var ett på natten. Helt magiskt.
Ska till Biltema imorron med Emelie och köpa en cykel. Ja hon ska ha en och jag en :)

En cykel från Nirve hade jag inte tackat nej till. Men 6500 kr... Nix det har jag inte.