Att vara vuxen

Att vara vuxen för mig innebär att:

* Man kan hoppa i sängen utan att någon säger till en att de är rätt/fel
* Man kan äta chips/godis/glass eller andra onyttiga saker även innan middagen utan att behöva höra någon sucka och säga att så ska man minsann inte göra
* Man får sova hur länge man vill och man får skylla sig själv att man fördriver tid i sängen ist för att göra något nyttigt
* Man får gå runt i pyamas hela dagen så länge ingen ser en utan att behöva höra "har du inte klätt på dig än?!?!?".
* Man får vänta med att tvätta tills man använt alla tröjorna ut och in om man nu vill det. Lite äckligt men ingen kan säga åt dig att tvätta för du är vuxen och fattar egna beslut.
* Man får övergå till papperstallrikar när alla tallrikar ligger i diskhon av samma anledning som ovanstående. Man är vuxen bla bla bla.
* Man får lägga pengar på onödiga saker så länge räkningarna är betalda för man har troligtvis arbetat ihop till dem pengarna på egen hand och bestämmer därför själv om dem ska gå till en designad tandborste för 300 kr eller mat på bordet.
* Man får lägga 400 kr på att vaxa benen på salong, ist för att ha mat på bordet, så länge någon annan får ta del av dina nyvaxade ben. Det är vuxet att göra andra glada.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback