Aj aj i halsen

Ja Filip hade ju halsont igår. Men hur skulle jag kunna hålla mig borta och motstå honom? Nej nej det går ju inte. Så nu har några av hans bacilusker hoppat in i min hals. Så nu är man lite svullen och det gör lite ont. Får väll bli glass, varm choklad och baffucin för hela slanten idag.

Tänkte ju tränat idag. Hum jag har liiite ont i halsen... Är inte grinig av mig när det gäller sjukdomar så för mig är det inte någon big deal. Så man tycker ju att man att man skulle kunna träna. Jag gör ju allt annat (jobbar osv)?
Men efter att ha googlat och lyssnat på andras råd så är jag tveksam om jag vågar. Alldeles för många "specialister" som uttalade sig och sa att det inte alls var hälsosamt och att man kan tom DÖ!
Och då bygger man verkligen inte några muskler. Så nej jag får ta det lite chill idag...
Är det någon som har några goda råd ang halsont och halsont+träning?

Kommentarer
Postat av: Sandra L

Nej men ska aldrig träna med halsont eller feber. Detta pga. att det kan röra sig om en infektion och tränar man då så påfrestas hjärtat vilket är mycket farligt eftersom det kan leda till inflammation i hjärtmuskel väggen osv.Men lite snuva o om man i övrigt mår bra sägs vara ok att träna med.

2008-08-31 @ 15:01:50
Postat av: John

Snygg giraff! :D

2008-08-31 @ 19:59:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback