Underbar första advent

Tog en välförtjänt sovmorgon och sen blev det städning och småfix här hemma.
Plockade undan all tvätt och la det på plats. Förrutom strumporna. Jag avskyr att para ihop 50 nästan identiska svarta strumpor så det fick vänta.

Vid två åkte jag ut till mamma och pappa. Pappa tyckte att han kunde köra in mig och fixa lite körningar med lastbilen samtidigt. Så jag fick en tur på Långeberga i lastbilen där han skulle lasta och lossa. Hade glömt hur tråkigt det är men följde snällt med. Passade på att ringa Filip och sen Tilde.

När jag kom hem så kämpade jag med adventsstjärnorna och kroken i ena fönstret lossnade :/
Slängde i mig två toast och gick sen ner på julskyltningen med Löfvall.
Vi har båda kärat ner oss i Lagerhaus och gick där igår också. Köpte make up pads på Kicks och myste bland alla lampor och alla söta par som ploppade upp överallt. Bara för att våra män inte var med :P
Sen bort till Oj där jag köpte lim, smör, persilja och ett par tidningar.
Löfvall köpte burgare på Max och vi gick hem till mig. Hon satt och åt sin burgare medans jag lagade mat, pyntade, städade och limmade upp den dumma kroken i fönstret.
Fick upp alla tre julstjärnorna och det blev riktigt mysigt :)

Löfvall gick och Filip kom. Vi åt baconlindad kycklingfilé med potatismos smaksatt med persilja och salladslök och lite sallad till det. Blev riktigt gott :)
Jag drack ett glas rött och Filip en öl sen gosade vi ner oss i soffan och först såg vi F word och sen Step brothers. Den var sådär...

Måste lägga upp lite bilder på mitt pyntande sen :) Idag blir det lite skissande på pepparkakshus och kanske lite bakande och pyntande. Ikväll ska jag nog leka med Löfvall igen. Gött att vi har börjat umgås på riktigt igen :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback