Melodifestivalen... dagen efter.

1.  Niklas Strömstedt borde inte ens få delta. "Du oldie du har gjort ditt och vi blir inte impade okej?". Skjortan och kavajen gjorde det inte bättre.


2. Calaisa var bra. Dem levererar något helt okej men inget som kommer att vinna skiten. Dock borde dem fått komma vidare till andra chansen.


3. Daniel Mitsogiannis återigen en klädmiss. Vem sa till den stackaren att det är snyggt att dansa runt i dem där tighta trikåerna? Låten var ingen höjdare men kommer garanterat bli en sommarplåga ändå.


4. Linda Bengtzing gjorde ett bra jobb. Man blir glad och den fastnar. Bra val att klippa av håret också. Linda förtjänade att gå vidare.


5. Sibel! Snälla stäng in grisen i stallet igen. Antingen det eller öppna ögonen när du sjunger!! Helst ska du dock skita i att sjunga...


6. Nordman... Ja när var du aktuell sist? Finns en anledning till det...


7. Fronda! Här snackar vi drag! Ingen låt kanske som ska gå vidare direkt men andra chansen absolut! En låt det kommer dansas mkt till i sommar!


8. Charlotte ja hon är ju nästan automatiskt med i finalen. O jo jag tycker att hon gör ett bra jobb som schlagerdrottning. Gillade att hon faktiskt inte tog hem segern i förväg utan satt och verkligen var nervös när dem skulle ropa upp vinnarna.


Kommentarer
Postat av: Hanna

jag håller med om nästan allt! :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback