Lö lö lö lördag

Ja idag har varit en snurrig dag :P

Gick upp klockan sju och duschade håret. Torka, sminka osv och sen var klockan nio och mamma stod utanför och väntade.
Hoppade in i bilen och åkte ner till Malmö. Massor med skratt och mkt kvalitétstid :)
In på skånemässan som tyvärr inte riktigt var vad vi hade hoppats på. Men det blev en flaska hallonglögg, rabarber nektar, 3 Tokyo Jane armband (som jag är helt kär i btw) o sen en prenumeration på Drömhem och Trädgård och en på Mat och vänner. Gött! :)
Som sagt var där inte så mkt som vi hade hoppats så klockan tolv kände vi oss klara... Jaha vad skulle man göra nu då? Så vi tänkte att vi åker till Ilva när vi ändå är i krokarna :) Inte så enkelt som vi hade tänkt...
Har ju aldrig kört från centrum ut dit. Så vi hittade till inre ringvägen (som jag inte heller är bekant med) och sen gick allt galet. Missade Svågetorp så det fick bli en avstickare till Bunkeflo :P Har aldrig kört så galet som vi gjorde då... Blev lite nervös ett tag och var typ 99% säker på att vi skulle vara tvugna att köra på bron om vi missat avfarten... Men som tur var inte så fallet.
In på Ilva och fönstershoppade lite. Rundade av dagen och kom hem och tog en behövlig nap. Sen har det blivit Top Model och massa mys i soffan :)
Ikväll ska man till Lerberget och umgås och grilla. Just the way I like it!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback