SKOGSTOKIG!

Ja igår fick jag brev hem från arbetsförmedlingen:
Du har blivit utskriven och är ej anmäld som arbetslös eftersom du uteblev i måndags då du var inbokad på ett möte. Därför är du inte längre berättigad till A-kassa.

Hade ringt dit i fredags och sagt att jag skulle jobba och därför inte kunde komma. Men det hade tydligen inte noterats. Tokig blev jag och åkte ner till arbetsförmedlingen och skrek tills jag blev blå. Allting blev ordnat. Trodde jag.


Kommer hem idag och har fått ett brev. A-kassan anser inte att jag fyllt i tillräckligt många blanketter. Därför får jag ingen ersättning utbetald. Tydligen måste jag fylla i två blanketter till. När jag pratade med arbetsförmedlingen sa dem att jag inte behövde göra mer utan bara kryssa i mina kassakort jag skulle fått hem.
Men nu efter 1 ½ månad kan dem berätta att det inte räcker. Skulle fått utbetalning idag men tack och lov får jag även min semesterersättning från Papi/OZ och lite lön från Falles så jag klarar mig. Jävla idioter!!!

Kommentarer
Postat av: Camilla

Har också polyper. please, tell me. Vad är det? Läkaren va ingen höjdare på att förklara!

Postat av: Camilla

pencillinen tar inte bort de då? ah, ja men då ska jag googla. Tack iaf

2009-01-22 @ 22:20:36
URL: http://xccc.blogg.se/
Postat av: S

tack söta du!

o vad jobbigt de där lät... med ams, usch usch usch!!!

2009-01-22 @ 22:29:59
URL: http://originellt.blogg.se/
Postat av: Carina

LYcka till. När jag skulle få ersättning från feb månad 2008 fick jag den tillslut i somras.. och då fick jag inte ens hela beloppet eftersom de mitt i det hela tyckte att ngt inte stämde. Skulle haft ersättning i 4 veckor fick för två.. fattar nada.

2009-01-22 @ 23:09:27
URL: http://carinan.blogg.se/
Postat av: Camilla

Hur länge har du haft dina polyper och hur påverkar de dig i din vardag? Jag har ju fruktansvärt ont, lr ja ont. speciellt i örat men också i vänster näsbihåla. ska kortisonspray ta bort de helt lr de lindrar bara och man ska slippa smärta? berätta gärna de lilla du vet och vad du läkare sagt om de. please!

2009-01-22 @ 23:50:40
URL: http://xccc.blogg.se/
Postat av: Camilla

förlåt för att jag ställer så jobbiga frågor, men du förstår säkert att jag är orolig och rädd. rädd för att behöva ha såhär ont hela tiden.

2009-01-22 @ 23:52:06
URL: http://xccc.blogg.se/
Postat av: Camilla

& jag har hört att de inte försvinner av sig själv, om man inte opererar och knappt då. Knasigt! Läkare alltså, svårt att tro på dom ibland. Men tack snälla, då vet jag. har varit ute i dag för första gången på länge och det gjorde så ont. De ska de ju inte göra ... kan knappt snyta mig och man känner sig förkyld hela tiden. men värt är det i mitt vänster öra! aj ajaj. återkommer gärna till dig på Måndag när jag varit hos specialist. hoppas få tid direkt!& du, jag hoppas det löser sig med ams och akassa skiten.

2009-01-23 @ 18:14:42
URL: http://xccc.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback