Hoppsan!

Var hemma hos mamma o pappa i söndags. En vecka efter flytten och när vi öppnade dörren var det ett gap 80 cm ner. Hela golvet var utdraget och det var singel överallt. Trappan var också väck och vissa av väggarna svävade bara runt i tomma intet :)
Lite skoj att se och vääääldigt annorlunda.
Idag var där iaf frigolitplattor i större delen av huset som golv :)
Jag, mamma och pappa hade långa och roliga diskussioner angående köket. Först var det tänkt att dem ska ha en öppning mellan matrum och kök men nu blir det att man öppnar upp hela väggen förrutom i mitten där skorsstenen är. Kommer bli ett stort och luftigt fint kök.
Riktigt kul och spännande att diskutera olika varianter och upplägg och man blir riktigt sugen på egna husköp :P
Men ja de e inget för studenter de där med att köpa hus ;) Så därför e de ju härligt att man kan få leka och inspirera hemma hos föräldrarna.
Det e ju ett ganska gammalt hus dem bor i, över 100 år faktiskt. Så det är visserligen lite lägre i tak än vad jag gillar men jag älskar dem friliggande körsbärsfärgade bjälkarna. I köket kommer det sen bli ekluckor och rostfria vitvaror. För att bryta av det moderna och matcha bjälkarna kommer skorstenen i mitten av rummet (som bla spisen ska stå emot) vara klädd i orange lite nött och sliten tegel. Lovley!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback